Fani Lost'ów łączmy się ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Fani Lost'ów łączmy się ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

1

Temat: Fani Lost'ów łączmy się ;)

Hej!

Tutaj fani serialu Lost będą mogli porozmawiać sobie na różne tematy go dotyczące wink
A może ktoś jeszcze go nie widział, dla tych krótkie streszczenie :

Na niezamieszkanej i tajemniczej wyspie rozbija się samolot. 48 pasażerów cudem uchodzi cało z katastrofy. Grupa ocalałych musi porzucić swoje dotychczasowe życie zamieszkując w coraz bardziej tajemniczym i nieprzyjaznym miejscu. Jednak szybko odkryją, że na wyspie jest jeszcze ktoś inny...
Serial ukazuje zarówno zmagania rozbitków o przetrwanie na wyspie, jak i retrospektywnie motywy z ich życia przed katastrofą.

Na dobry początek napiszcie jakich bohaterów tego serialu najbardziej lubicie lub podziwiacie, a którzy Was irytują ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Fani Lost'ów łączmy się ;)

Ja tak na szybko.. kogo lubie.. z wygladu Said big_smile
z charakteru- Ben:P taki szachraj.. podoba mi sie ten jego spokoj i slowa- ze zawsze ma plan:))

jak dla mnei serial super, najlepszy jaki widzialam !!!

3

Dziewczyny załamujecie mnie tongue !!!
Nie widziałyście serialu LOST ?
Ja ostatnio zaraziłam chłopaka i teraz oglądamy wspólnie serial od początku - wciągnął go ten serial niesamowicie, teraz codziennie prawie pyta mnie - " Idziemy oglądać Losty?...plissss" big_smile
Ja mam wielu ulubieńców z tego serialu - ale myślę że najciekawszą historię ma Lock i Hugo smile I w sumie Lock jest tak zagadkową postacią, że najbardziej mnie intryguje wink
Nie znoszę Bena...wrrrr....a także denerwowały mnie postacie Koreańczyków - ale tylko na początku wink
A co do urody bohaterów, heheh...
sama nie wiem kto jest bardziej przystojny - Jack, Sawyer czy Said wink ?
Ciężki wybór co big_smile ?

4

ja oglądam i uwielbiam ten serial
Jack to mój typ ... chociaż czasem Sawyer mnie tez kręcie ale jednak ten pierwszy typ faceta bardziej do mnie przemawia big_smile

5 Ostatnio edytowany przez Ania1701 (2009-04-16 14:09:34)

oczywiscie ze ogladamy! Losty sa super! czekam z niecierpliwoscia na kazdy odcinek.. najbardziej lubie hm...no wlasnie...kogo!? wszyscy sa ciekawymi postaciami.. bardzo lubie Sawyera, Kate, Locke , Jack tak sobie,,,,no i Ben tez trzeba przynznac ze mimo podlej roli jaka gra to jest fajny:P  jesli chodzi o wyglad to chyba zdecydowanie Saweyr .. Saida akcent mnie drazni:P

Słyszałyscie ze ma byc chyba az 7 sezonów?? choc ploty są różne....
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_odci … _Zagubieni - tu sa daty emisji wszystkich odcinków tongue
Myslalam ze to bedzie tak jak z prison break ...przeciagany na siłe...a tu prosze takie zaskoczenie w 5 sezonie.. bardzo mi sie podoba .. a jak mysicie jakie beda ich dalsze losy? czym jeszcze moga nas zaskoczyc???

6

Ja kiedys tez nie lubilam Bena, a wrecz sie go balam tongue no ale teraz go lubie, znaczy lubie to jego opanowanie, to ze zawsze ma plan, lubie jego sposob mowienia itd smile jets taki zimny i wyrachowany tongue chcoiaz ostatnio byl slodki, jak okazalo sie, ze nie chcial zabic corki tej francuzki, i sie zaopiekowal tym niemowleciem i tak zostala jego corka.
Z facetow to na pocztaku lubilam jacka , ale w koncu jednak postawilam na Saida smile Lubie akcent Desmonda , suuper jest !

No a co do 5 serii to bardzo mi sie podoba, na kazdy odcinek czekam z niecierpliwoscia smile dzis wlasnei obejrze ten z tego tygodnia, bo wczoraj nie mialam keidy obejrzec.. ten serial jest super, taki tajamniczy, i ja naprawde nie wiem jak sie to skonczy. Ale 4 i 5 seria i tak duzo wyjasnily.

ze ma byc 6 seria to wiem, ale ze 7? heh ja bym chciala zeby z 10 bylo wink

7

Hehe... ja też bym chciała, żeby było przynajmniej 10 serii big_smile
Również oglądam 5 serię i muszę przyznać, że jest jedna z najlepszych....
zauważyłam jeszcze coś...ponieważ wkręciłam w ten serial swojego chłopaka, oglądamy codziennie po 2 odcinki - i choć je widziałam wcześniej (chyba z 3 lata temu) to nawet jak do nich wracam to "coś" innego w nich widzę niż wcześniej, nadal zaskakują, nadal czekam aż kolejny raz zobaczę swoich ulubieńców przed snem big_smile jestem nawet od nich uzależniona wink
A jakie mam po nich sny, masakra!!! Pełne magii, tajemnicze, gdzie dużo się dzieje wink

Co do Bena - nie znoszę go!!! Od samego początku mnie drażnił i nie było momentu, żebym mu zaufała...
A pamiętacie Mr Eco - zrobił na mnie ogromne wrażenie, szkoda, ze tak szybko go uśmiercili hmm

Moim zdaniem ten serial można jeszcze pociągnąć bardzo długo, jest tyle niewyjaśnionych historii...
i właśnie to jest takie super smile

8

Mam wieści co do ilości odcinków.. a więc tak będą jeszcze tylko 3 odcinki tej seri sad:(:(
29 kwietnia
6 maja
13 maja

9

tak dokladnie, a ten ostatni bedzie dluzszy

10

tak chyba dwa w jednym tak jak patrzalam na stronce smile:)

11

Tak dokladnie wink
a pozniej pewnie zas pol roku przerwy, ehhh

12

i jak wrażenia po zakończeniu sezonu?? co nas jeszcze może czekać w kolejnym... zakończył się bardzo fajnie...niemogę się juz doczekać kolejnego sezonu...ale czy to prawda że będzie dopiero w styczniu 2010 r?!!?

13

tak, tez slyszalam, ze w styczniu dopiero
a sezon fajny byl... ale ponoc bedzie jeszcze ten jeden i koniec hmm

14

Ja zaczęłam oglądać niedawno, jestem już na końcu 3go sezonu teraz zaopatrzam się w 4. Jednak już zaczyna mnie irytować bo nie do końca rozumiem co się tam tak naprawdę dzieje.. hmm

15

Ale aGniesha - to właśnie jest dla mnie najlepsze...ta tajemniczość, to że dopiero po jakimś czasie okazuje się o co chodziło w jakimś tam odcinku wcześniej wink
Ale to specyficzny serial i nie wszystkim się podoba...ja czekam na 6 serie z utęsknieniem smile

16

Ja czekam na zdobycie 4 i 5 ale coś kiepsko mi idzie sad

Serial jest ciekawy owszem, oglądam go bo chcę się w końcu dowiedzieć co jest halo z tą wyspą! Może zdradzisz rąbka tajemnicy? ;>

17

Nie wiem jak Wy - ale ja już skończyłam oglądać LOSTY - skończyłam, bo się skończyły sad sad sad
Jakieś 2tyg temu obejrzałam ostatni odcinek.
Nie chce pisać o szczegółach, bo ktoś może jeszcze nie widział hehe...ale dla mnie zakończenie ciągle jest jakieś "otwarte" i niedopowiedziane wink
A jak Wasze wrażenia, ktoś może jeszcze widział ostatnią serie i odcinek?

18

Jak oglądałam pierwszą część to mi się bardzo podobał ale później nie miałam na to czasu i tak oto skończyła się moja przygoda z tym serialem. tongue

19

Natalia - zawsze możesz kontynuować oglądanie wink
Choć nie da się ukryć, że 1 seria była najlepsza big_smile
Potem były lepsze i gorsze odc...ale 6seria dużo wyjaśniła smile

20

Dokładnie 1 seria zrobiła na mnie wrażenie. smile Jeśli będę miała więcej czasu, to skorzystam z Twojej rady Sueno. smile

21

sueno6 napisał/a:

Nie wiem jak Wy - ale ja już skończyłam oglądać LOSTY - skończyłam, bo się skończyły sad sad sad
Jakieś 2tyg temu obejrzałam ostatni odcinek.
Nie chce pisać o szczegółach, bo ktoś może jeszcze nie widział hehe...ale dla mnie zakończenie ciągle jest jakieś "otwarte" i niedopowiedziane wink
A jak Wasze wrażenia, ktoś może jeszcze widział ostatnią serie i odcinek?

mnie zakonczenie dobilo bo nadal jest wiele watkow ktore sa tajemnica sad(

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Fani Lost'ów łączmy się ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024