kiedy on mówi "misiu" do innej kobiety... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kiedy on mówi "misiu" do innej kobiety...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: kiedy on mówi "misiu" do innej kobiety...

takie niby nic, jak to on wczoraj powiedział "nieświadomie palnął"

a było to tak poszliśmy wczoraj wiekszą grupka znajomych na piwko, no i wiadomo jedno piwko, drugie, trzecie w pewnym momencie zauważyłam ze moj misiek ciągle do dziewczyn mówi "misiu to misiu tamto" pomyslal by ktoś- ale jakos mnie to zabolało, pewne okreslenia sa zarezerwowane tylko dla mnie, TYLKO ja jestem jego misiem!!!!
jak mu zwróciłam uwage to powiedział jak juz wczesniej wspomniałam ze bylo to nieswiadome, ale po pewnym czasie znowu mu sie "nieswiadomie powiedziało"

kolega zaczał mi tłumaczyc zebym tego do siebie tak nie brala bo to oznacza tylko ze on caly czas spedza ze mna i powiedział tak z przyzwyczajenia, czyli ze co powinnismy żadziej sie spotykac, co by sie troszkę oduczył tego "misiowania" ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kiedy on mówi "misiu" do innej kobiety...

Myślę , że odpowiadał machinalnie. Albo celowo, żebyś była zazdrosna.

3

byl juz podobny temat http://www.netkobiety.pl/t3084.html

ja mysle ze wcale nie powinnas sie z nim rzadziej spotykac, jak dla mnie to jest jakby ucieczka od problemu a nie jego rozwiazanie.  to on powinien sie pilnowac, przeciez Ciebie to boli jak on tak ladnie mowi do innych dziewczyn. i chyba powinien zrozumiec, ze nie powinien tak mowic o innych dziewczynach. Pogadaj z nim jeszcze raz i powiedz ze Cie to zabolalo

4

powiedz mu otwarcie, że cię to drażni, boli.

i zapytaj jak on by się  czuł, gdybys do mężczyzn mówiła 'kochanie' ?

5

ja na Twoim miejscu przy najblizszej okazji ( spotkania w wiekszej grupie) mowilabym do wrzystkich kolegow per skarbie,kochanie itd. a niech zobaczy jak to jest!!!! wink moze sie ogarnie tongue a jak nie to mu powiedz, co myslisz i tyle

6

Ja czasami mówię do innych chłopaków różne słodkie słowa, ale jest to czysto ironiczne tongue Np "Kochanie weź mnie nie wkurzaj, bo..." tongue Albo tak po prostu żeby okazać jakieś współczucie czy wsparcie na zasadzie "Kiciu, nic się nie martw". Nie wydaje mi się by było w tym coś złego i  w sumie jak sobie analizuję Twój przypadek JaCzyliOna to dochodzę do wniosku, że to mogło być spowodowane bardzo pozytywnym nastawieniem +dobrym humorem + piwem które rozluźnia obyczaje smile

7

jeśli to było jednorazowe i tylko teraz to spoko facet nawalony to głupie zwierze smile

8

łoo nie wyobrazam sobie czegos takiego, chyba bym udusila na miejscu ;p

9

E tam, nadinterpretacja. Jeśli facet nie ma tendencji do kręcenia się wokół innych babeczek za dużo i nie robił żadnych podejrzanych manewrów, to nie ma powodów do zmartwień. Ale cóż, ja tam taka już jestem, że nie bywam chorobliwie zazdrosna wink

10

a ja bym na miejscu JaCzyliOna wyszła z siebie ;D

11

zgadzam się z oazuu-dla mnie to masakra... co to ma być takie "miśkowanie" do innych..

12

Zdenerwowałabym się! Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji! Byłoby mi przykro na miejscu  JaCzyliOna i zapewne dałabym popalić Misiowi hmm

13

nooo ja tez bym sie wkurzyła bez przesady hehe co to ma znaczyc.O kara  by była gdyby mój facet tak miskował do innych

14

I do tego tłumaczenie, że powiedział "z przyzwyczajenia" co to miało znaczyć? Można się raz pomylić  ale bez przesady....może rzeczywiście chciał wzbudzić Twoją zazdrość hmm
Zgadzam się z oazuu - powiedz mu co czujesz

15

już na miejscu zwróciłam mu o to uwagę, powiedziałam, że on by nie chciał żebym do kolegów używała takich samych określeń jakie zarezerwowane sa tylko dla niego, on cały czas zasłaniał się że to było nieświadome, i dodał, że od tej pory nie bedzie rozmawiał z żadną kobietą, na co ja mu że nie sztuka nie odzywać się, sztuką jest kontrolować co i do kogo sie mówi
z niego nie jest jakiś kobieciarz ale jeśli teraz bym nie zareagowała to pomyśłał by że to akceptuje, a tak nie jest!

16

o nieee.. ja bym sie na to nie zgadzala smile pfff

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kiedy on mówi "misiu" do innej kobiety...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024