Gran Torino - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Gran Torino

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Gran Torino

Obejrzał już ktoś ten film? Osobiście zrobił na mnie wrażenie, a nawet poruszył. Polecam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gran Torino

Właśnie siostra mi ostatnio polecała miałam ściągnąc ale zapomniałam, wiec zrobie to w najblizszym czasie.

3 Ostatnio edytowany przez filmomaniaczka (2009-04-08 21:20:37)

Moim zdaniem świetna rola Eastwooda. To aktor, który jest jak wino...im straszy tym lepszy:) Gran Torino to film o rasizmie i tolerancji oraz o konfrontacji młodości ze starością okraszony świetnym czarnym humorem.

Recenzja filmu "Gran Torino"

4

filmomaniaczka wszystko słusznie opisała nic dodawać;) Film naprawdę fajny, nie ma jakiegoś głębszego przesłania, ale ogląda się go z zaciekawieniem. Najjaśniejszy punkt to oczywiście Eastwood, Boże gdyby był trochę młodszy;]

5

Hmmm głębsze przesłanie... Osobiście uważam, że film w subtelny sposób traktuje o uprzedzeniach i poświęceniu dla drugiego człowieka. Pokazuje, że można nie być obojętnym na drugiego człowieka. Nie wiem, ale na mnie zrobił duże wrażenie, bo treść nie została od razu wyłożona na stół, film miał odpowiednią długość itd;)

6

Tak zgadzam się z tobą lilijka, po prostu gdy się go ogląda- to się nie męczy. A co do interpretacji twojego przesłania to nie będę dokładać, każdy interpretuje w swój indywidualny sposób.

7

Tak piszcie o tym filmie to musze sobie ściagnac...lubie tego aktora i  z przyjemnoscia obejrze

8

zabierałam się do tego filmu z tydzień, nie lubię Eastwooda więc jakoś mi się nie spieszyło, ściągnęłam go dla mojego J., bo zawsze marudzi,że filmy ściągam tylko pod siebie smile w końcu zasiedliśmy i powiem, że nie żałuję ani jednej minuty spędzonej na oglądaniu tego filmu, na prawdę mi się podobał, ciągle coś się działo, a Eastwood.......no cóż-zgoszkniały twardziel i jego przemiana, nadal nie jest to mój ulubiony aktor, ale jako reżyser na prawdę się sprawdził.polecam

9 Ostatnio edytowany przez PESTKA35 (2009-05-05 14:06:08)

Ja też obejrzałam  I JESTEm POD WRAŻENIEM....bardzo mi sie podobał i nawet na koncu filmu łzy w oczach mi sie zakręcił

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Gran Torino

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024