Biało-czarne wesele... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Biało-czarne wesele...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Biało-czarne wesele...

Witam Netkobiety . smile
W czerwcu przyszłego roku biorę ślub. Ze względu na to ,że ja i mój przyszły mąż lubimy różne rzeczy robić  'na opak' postanowiliśmy urządzić biało-czarne wesele z akcentem lat 60...:)

Może macie jakieś pomysły lub wspomnienia ze swojego własnego wesela z czarnym akcentem? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Biało-czarne wesele...

Jednym  moich z głównych pomysłów  jest suknia długości za kolano w czarnym paskiem pod biustem a do tego czarne szpilki na platformie. Plus perłowa bransoletka z czarną wstążką.

3

talaaaaa napisał/a:

W czerwcu przyszłego roku biorę ślub. Ze względu na to ,że ja i mój przyszły mąż lubimy różne rzeczy robić  'na opak' postanowiliśmy urządzić biało-czarne wesele z akcentem lat 60...:)

Nie chcę Cię martwić, ale biało- czarna kolorystyka to ostatnio popularny trend ślubny. Chyba nie będziecie bardzo na opak tongue

Koniecznie zamówcie biało- czarny tort. Może być z jasną gładką masą marcepanową na wierzchu i z czarną kokardą - nawiązywał by do Twojej sukni.

Bardzo lubię, gdy przyszli Młodzi mają odwagę, by pokazać siebie na własnym weselu. Popieram i kibicuję!

4

Po głębszym wpuszczeniu się w temat zauważyłam, że faktycznie biały i czarne zaczyna być coraz częściej spotykany na polskich weselach. Chociaż chyba nadal Młodzi trochę boją się tego koloru ze względu na to, że starszej części gości nadal kojarzy się on tylko z pogrzebem i częściej idą w inne 'bezpieczne' kolory typu róż, błękit i zieleń.

U mnie decyzja padła na czerń również ze względu na kolor ścian restauracji  w której odbędzie się nasze wesele. Jest to kolor różowy i biały. Postanowiłam więc przełamać tą różową słodkość surową i elegancką czernią z nadzieją, że mój plan wypali. smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Biało-czarne wesele...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024