objawy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: objawy

Witam Dziewczyny, mam pewien problem. Z narzeczonym staralismy sie o dziecko ponad 5 miesiecy ale nie udalo nam sie  miec naszego wymarzonego dzidziusia sad stwierdzilismy zenie ma sensu to wyliczanie itp. ostatnio mam bole brzucha ale tylko momentami mnie tak sciska ze nie daje rady. Wypadaja mi wlosy w duzych ilosciach, czuje duzo wieksze zmeczenie i zaczely pobolewac mnie zeby. Rowniez zauwazylam ze moje piersi i sutki sa bardziej wrazliwe ale nie czuje sie tak jak zawsze przed miesiaczka. Czuje sie juz bardzo oslabiona, okres spoznia mi sie juz 13 dni ale test jest negatywny. Prosze o pomoc !!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: objawy

Testy nie zawsze pokazują obecnosc ciąży , najlepiej zrobić test z krwi prywatnie gdzieniegdzie wynik masz już w ten sam dzien (beta gcg )albo poprostu udaj się do lekarza.

3

małgosia1989 napisał/a:

Testy nie zawsze pokazują obecnosc ciąży , najlepiej zrobić test z krwi prywatnie gdzieniegdzie wynik masz już w ten sam dzien (beta hcg )albo poprostu udaj się do lekarza.

Powodzenia

4

Spokojnie, objawy masz takie, że może akurat wam sie udało. Test z moczu nie musi być pozytywny, ja byłam w 5 tyg. ciązy, a test mi ciągle wychodził negatywny, a dzidziuś był i miał się dobrze:)
Jak Ci się spóźnia okreś dwa tyg. to już spokojnie możesz iść do lekarza, już powinno widać pęcherzyk ciążowy. Umawiaj się na wizytę i wtedy się wszystkiego dowiesz.

5

Jak pisała już Małgosia, zrób badanie Beta-HCG, jest dokładne i wykrywa nawet najwcześniejszą ciążę smile
Trzymam kciuki tylko napisz tutaj jaki wynik smile

A jeśli to nie to, i włosy Ci wypadają zrób sobie badanie krwi na anemie...

6

Można również powtorzyć test ciążowy po kilku dniach,nie każdy test wychodzi prawidłowo, a lekarz podczas badania do 8 tyg. może nie stwierdzić ciąży ,jedynie poprzez usg

7

Pewnie musiałabyś pójść do lekarza i zrobić testy z krwi. Powodzenia smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024