Ostatnio moda na szkielety, tylko co jest w nich seksownego ?Nic. Dlaczego kobiety chcą być wychudzone i suche ?:)
Właśnie oglądam teledysk Pitbulla BON BON( piosenka) i jak patrze na te kobiety to cała płonę, one są przecież takie seksowne ...że aż sama mogłabym patrzeć na nie godzinami i wyobrażać sobie różne rzeczy ;P
Nie jestem Bi nigdy siebie nie uważałam za taką, ale muszę przyznać ,że kobiety mnie szalenie podniecają przede wszystkim takie właśnie kształtne jak z tego teledysku - obejrzyjcie ;P
Ostatnio dostałam propozycję od pewnej kobiety na wspólny seks - zrezygnowałam , wiem ,że mój facet z chęcią by się zgodził na coś takiego, to jego marzenie,żebym się przespała z laską...
Od dawna fantazjuje o kobietach , ale nigdy nie mogę przenieś tego na życie realne bo mnie w realu to mnie przerasta.
Co sądzicie o takich laskach , przede wszystkim pytam facetów czy są seksi, czy podniecają was nawet ubrane ?:)Bo moim zdaniem takie ciało nawet w jeansach i podkoszulce robi ogromne wrażenie i potrafi rozpalic zmysły.