rozstanie i ponowny powrót - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozstanie i ponowny powrót

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: rozstanie i ponowny powrót

hej:) chciałam zapytać czy są tu może osoby, które rozstały się ze swoimi partnerami a potem wróciły do siebie? Jeśli tak, jak Wam się teraz układa w związku?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rozstanie i ponowny powrót

Tak, ja się rozstałam ze swoim chłopakiem. Na krotko, ale nasz "kryzys", ze to tak delikatnie ujmę trwał jakiś czas. Myślałam, ze to koniec na zawsze, ale daliśmy sobie szanse. Teraz po wielu latach związku jest lepiej niż kiedykolwiek. Byc może dlatego, ze oboje zrozumieliśmy jakie błędy popełnialiśmy, dotarliśmy się, staramy się oboje. Mam nadzieje, ze tak już pozostanie.

3

A po co wracać gdy się rozstaliście? Przecież rozchodzisz się z ważnego powodu apotem już wszystko ok? To jakieś okropne, jak dzieci

4

Nie zawsze ludzie rozstają się z ważnego powodu. Czasami naprawdę są to głupstwa, nieumiejętność radzenia sobie z nimi w chwili rozstania. Chodzi o charaktery, nie dogadują się. Uczucie jednak zostaje, jeśli było prawdziwe. Dlatego ludzie wracają do siebie.

5

Ja ze swoim mężem dawniej też miałam "tarcia" ale nigdy się nie rozstaliśmy. Przez wszystko udało nam się przechodzić razem. Chyba nie ma złotej reguły komu jak jest lepiej. Niektórzy muszą powojować w swoich związkach, a inni są ugodowi.

6

Kobra99 napisał/a:

Tak, ja się rozstałam ze swoim chłopakiem. Na krotko, ale nasz "kryzys", ze to tak delikatnie ujmę trwał jakiś czas. Myślałam, ze to koniec na zawsze, ale daliśmy sobie szanse. Teraz po wielu latach związku jest lepiej niż kiedykolwiek. Byc może dlatego, ze oboje zrozumieliśmy jakie błędy popełnialiśmy, dotarliśmy się, staramy się oboje. Mam nadzieje, ze tak już pozostanie.

Ja też radzę ludziom, którzy mają kłopoty aby rozstali się. Rozstali na zawsze. Nawet jak mają jeden tylko mały problem.

Jeśli się kochają, to i tak wrócą do siebie, bo prawdziwa miłość chyba nie ginie nigdy.

7

Inaczej jest gdy się jest w małżeństwie a inaczej gdy to tylko związek

8

mala456 napisał/a:

hej:) chciałam zapytać czy są tu może osoby, które rozstały się ze swoimi partnerami a potem wróciły do siebie? Jeśli tak, jak Wam się teraz układa w związku?

tak rozstalam sie kilkakrotnie i nic z tego nie mam bo przez krotki czas jest dobrze a potem wszystko wraca jak bumerang wiec jak to sie mowi nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki .

9

Wszystko zalezy od ludzi.Jacy są i z jakiego powodu się rozstali.Znam wiele przypadków powrotów par (nawet po 2 latach-nie długo biorą ślub smile). Jednym wyszło to na dobre i może się wydawać ,że tak już pozostanie lecz są też przypadki w których powrót odnaczał kolejne rozstanie potem znowu kolejny powrót i kolejne rozstanie.Mówi się ze drugi raz sie nie wchodzi do tej samej rzeki ale tez sie mówi ,że stara miłość nie rdzewieje;) coż tyle ile ludzi ,par tyle samo przypadków no i niestety nie da się okreslić czy powrót do starej miłości jest ok.

10

misiunia1986 napisał/a:
mala456 napisał/a:

tak rozstalam sie kilkakrotnie i nic z tego nie mam bo przez krotki czas jest dobrze a potem wszystko wraca jak bumerang wiec jak to sie mowi nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki .

Odniose sie to powiedzenia ze nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki.
Rzeka ciagle plynie i nigdy nie jest taka sama jak wczesniej i albo bedzie lepiej albo gorzej ale nigdy tak samo

11

Darrriusz napisał/a:

A po co wracać gdy się rozstaliście? Przecież rozchodzisz się z ważnego powodu apotem już wszystko ok? To jakieś okropne, jak dzieci

Dziwne spostrzeżenie  Darriusz. Czasami w związku psuje się nawet pomimo tego, gdy ludzie się kochają. Niestety często dopiero rozstanie pozwala przejrzeć na oczy.... A jeżeli jedna, lub obie ze stron deklarują poprawę, zmianę, to czemu nie dać szansy?? Dziecinada jest rezygnować, gdy pojawiają się problemy. Masz racje, to były ważne powody. Jednak ja nie żałuję, wiec warto było spróbować naprawić to co oboje popsuliśmy...

12

Kobra99 napisał/a:
Darrriusz napisał/a:

Dziwne spostrzeżenie  Darriusz. Czasami w związku psuje się nawet pomimo tego, gdy ludzie się kochają. Niestety często dopiero rozstanie pozwala przejrzeć na oczy.... A jeżeli jedna, lub obie ze stron deklarują poprawę, zmianę, to czemu nie dać szansy?? Dziecinada jest rezygnować, gdy pojawiają się problemy. Masz racje, to były ważne powody. Jednak ja nie żałuję, wiec warto było spróbować naprawić to co oboje popsuliśmy...

Zgadzam sie z Toba.Zawsze warto dac druga szanse jesli widac ze to moze sie udac:-)

13 Ostatnio edytowany przez Monika0506 (2012-09-14 16:27:52)

Lydia napisał/a:

Ja ze swoim mężem dawniej też miałam "tarcia" ale nigdy się nie rozstaliśmy. Przez wszystko udało nam się przechodzić razem. Chyba nie ma złotej reguły komu jak jest lepiej. Niektórzy muszą powojować w swoich związkach, a inni są ugodowi.

wink

14

zagubiony12345 napisał/a:
Kobra99 napisał/a:
Darrriusz napisał/a:

Zgadzam sie z Toba.Zawsze warto dac druga szanse jesli widac ze to moze sie udac:-)

Skoro obie osoby widzą jakąkolwiek szansę na to, że może się udać powinny spróbować i dać sobie drugą szansę wink

15

Tak ,jestem w takim związku ,bywa różnie ,ale z czasem osoby pojmują pewne sprawy ,docierają się,dystansują emocje opadają i jeśli są w stanie to sobie posklejać coś zmienić co było przyczyną rozstania ,chcą tego to czemu by nie?Plusy takie że znamy tą osobę wiemy czego możemy się spodziewać,a czy to wyjdzie ,czas pokaże smile

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozstanie i ponowny powrót

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024