zazdrosna niemiła dziewczyna ;/ pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zazdrosna niemiła dziewczyna ;/ pomocy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez krystyna001.84 (2012-09-03 22:26:17)

Temat: zazdrosna niemiła dziewczyna ;/ pomocy

Witam, ponownie! Otóż mam kolejny problem a mianowicie moja znajoma(czasem przebywa w naszym towarzystwie), jest dla mnie bardzo niemiła i nieuprzejma wręcz wulgarna- bardzo mi nieprzyjemnie z tego powodu. Okazało się bowiem, że jest o mnie zazdrosna bo kocha się w naszym wspólnym koledze a on chyba interesuje się mną i z dnia na dzień stała się okropna. Rozmawiałam o tym z przyjaciółmi (bo ona zachowuje się tak do mnie przy wszystkich)mówią,że ona jest głupia i żebym się nią nie przejmowała..co zrobić żeby dała mi spokój dodam, ze ta dziewczyna jest naprawdę jakaś "nie tego", porozmawiać z nią się nie da w ogóle wiec to odpada...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zazdrosna niemiła dziewczyna ;/ pomocy

Więc może poproś waszego wspólnego kolege aby zwrócił jej uwagę, porozmawiaj z nim o tym a jak nie to sama pokaż jej gdzie jest jej miejsce.Przeciez nie moze Ci caly czas tak ublizac.Powodzenia

3

Kochana, weź się jej odszczeknij poprostu, i tyle. Nie pozwalaj jej na takie traktowanie.

4

Na Twoim miejscu tak jak Fascynacja napisała, pokazałabym jej gdzie jest jej miejsce.

5

Możesz przejść do ofensywnej strony jak radzą dziewczyny, lub po prostu nie zwracać na nia uwagi, ignorować jej zachowanie i pokazac,ze nie masz zamiaru zniżać sie do jej poziomu i z nia walczyć. Ona i tak jest na przegranej pozycji, wiec nie zostało jej nic innego jak zwracać na siebie uwage, obrażając Cie. Twoi przyjaciele stoją po Twojej stronie, wiec nie musisz walczyć o niczyje względy.
Staraj sie zachowywać naturalnie w jej towarzystwie, może zrozumie ze jej zachowanie jest żałosne i głupie docinki nie sa w stanie wyprowadzic Cie z równowagi.
Wiem, ze nie łatwo jest trzymac język za zębami gdy masz ochote wrzasnąć, ale naprawdę warto przetrzymać i pokazać klasę.

6

silent_gnostic napisał/a:

Kochana, weź się jej odszczeknij poprostu, i tyle. Nie pozwalaj jej na takie traktowanie.

Dokładnie, tym bardziej że poparcie grupy masz i zamętu z tego powodu nie będzie wink a wręcz go uciszysz jak ta laska się odwali

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zazdrosna niemiła dziewczyna ;/ pomocy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024