Witam, ponownie! Otóż mam kolejny problem a mianowicie moja znajoma(czasem przebywa w naszym towarzystwie), jest dla mnie bardzo niemiła i nieuprzejma wręcz wulgarna- bardzo mi nieprzyjemnie z tego powodu. Okazało się bowiem, że jest o mnie zazdrosna bo kocha się w naszym wspólnym koledze a on chyba interesuje się mną i z dnia na dzień stała się okropna. Rozmawiałam o tym z przyjaciółmi (bo ona zachowuje się tak do mnie przy wszystkich)mówią,że ona jest głupia i żebym się nią nie przejmowała..co zrobić żeby dała mi spokój dodam, ze ta dziewczyna jest naprawdę jakaś "nie tego", porozmawiać z nią się nie da w ogóle wiec to odpada...
1 2012-09-03 22:23:36 Ostatnio edytowany przez krystyna001.84 (2012-09-03 22:26:17)
Więc może poproś waszego wspólnego kolege aby zwrócił jej uwagę, porozmawiaj z nim o tym a jak nie to sama pokaż jej gdzie jest jej miejsce.Przeciez nie moze Ci caly czas tak ublizac.Powodzenia
Kochana, weź się jej odszczeknij poprostu, i tyle. Nie pozwalaj jej na takie traktowanie.
Na Twoim miejscu tak jak Fascynacja napisała, pokazałabym jej gdzie jest jej miejsce.
Możesz przejść do ofensywnej strony jak radzą dziewczyny, lub po prostu nie zwracać na nia uwagi, ignorować jej zachowanie i pokazac,ze nie masz zamiaru zniżać sie do jej poziomu i z nia walczyć. Ona i tak jest na przegranej pozycji, wiec nie zostało jej nic innego jak zwracać na siebie uwage, obrażając Cie. Twoi przyjaciele stoją po Twojej stronie, wiec nie musisz walczyć o niczyje względy.
Staraj sie zachowywać naturalnie w jej towarzystwie, może zrozumie ze jej zachowanie jest żałosne i głupie docinki nie sa w stanie wyprowadzic Cie z równowagi.
Wiem, ze nie łatwo jest trzymac język za zębami gdy masz ochote wrzasnąć, ale naprawdę warto przetrzymać i pokazać klasę.
Kochana, weź się jej odszczeknij poprostu, i tyle. Nie pozwalaj jej na takie traktowanie.
Dokładnie, tym bardziej że poparcie grupy masz i zamętu z tego powodu nie będzie
a wręcz go uciszysz jak ta laska się odwali