Czy można jesszcze coś zrobić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy można jesszcze coś zrobić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Czy można jesszcze coś zrobić

Chciałbym podzielić się z wami moją historią choć wiem że takich jak moją są tysiące. Mam 30 i jakoś zawsze byłem nieśmiały w stosunku do kobiet. Jestem takim entuzjastą gier komputerowych i tworzę z innymi osobami grono , gildie w której dobrze się bawimy. Jakieś półtora roku dołączyła do nas dziewczyna ( nie to żeby ona była pierwsza, było już kilka ) która też lubiła gry,i tak czas mijał , po jakimś czasie spytała się o numer telefonu i od tej pory codziennie smsowalismyi siedzieliśmy na komunikatów gdy graliśmy. W końcu to ja przełamałem niesmialosc i pojechałem do niej choć dzieli nas aż albo tylko 150 km. Po prostu odwiozlem ja spod pracy do domu, to był taki impuls. Kilka tygodni później nasz przyjaciel , starszy od nasz  który też gra z nami świętował urodziny. Wtedy też akurat wszystko się zaczęło zakochali się w sobie. Mimo odległości jakoś dawaliśmy rade . A to ja byłem u niej lub na odwrót. W tym roku w lipcu spędziliśmy wspólny urlop nad morzem , było cudownie i widziałem że jest szczęśliwa. Idealnie nie było bo czasami też ja nie moglem przyjeżdżać lub ona gdy była w szkole. Dwa tygodnie później napisała że dużo o nas myslala ostatnio i że męczy ja brak wspólnych tematów ( to prawda tu za przeproszeniem dałem ciała ,wolę słuchać po prostu) i odległość . Dla mnie to była wielki cios bo coś się skończyło a nie widziałem że źle się dzieje. Chciała żebyśmy zostali przyjaciółmi. Więc zostalismy. Lecz w ten czwartek nie wytrzymałem i napisałem że ja kocham i tęsknię, dopisała że nie chce na siłę żyć w kłamstwie i nie wie czy coś się zmieni w przyszłości. Wiem też od naszego przyjaciela że gdy pisała do mnie smsa to sama nie wiedziała co robić , on wtedy też. Akurat nałożyć też wspólny zlot na który mieli być wszyscy znajomi i z tego co mi mówił to cieszyła się że się spotkamy ,wiedziała też że nocowalibysmy w jednym mieszkaniu. Nawet była chyba ucieszona. Lecz życie zrobiło nam na złość i przez pracę ona nie mogła. Mimo że między nami jest teraz przyjaźń to ona wie że ja kocham. I tutaj też chciałbym się zapytać was kobiet czy tak szybko się odkochujecie, czy jest jeszcze dla mnie szansa czy już odpuścić. Czytałem na internecie niby poradniki żeby odpuścić to sama zateskni ale nie mógłbym , balbym się że ona odejdzie. Proszę poradzicie coś

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy można jesszcze coś zrobić

hej. Odpuśc sobie, na siłę Cię nie pokocha. Jak zatęskni i sama zacznie coś działać to możesz próbować a tak to dupa zbita. A co do pytania czy szybko się odkochują to myślę że tak. Ale zacznijmy od tego że nie wiadomo czy  w ogóle Cię kochała  czy była zauroczona czy kłamała itd. To tylko słowa. Wiele osób używa ich mi wiedząc  do końca co znaczą i jak mogą zranić . Trzym się.

3

Dzięki za słowa  ale nie tak latwo odpuścić , była tą jedyną ( wiem oklepane zdanie)

4 Ostatnio edytowany przez delikvent (2012-09-03 18:07:47)

jak kiedys poznasz nastepną i sie zakochasz to powiesz o niej to samo - " to ta jedyna" . Standard.MOja tez byłą tą jedyną. Dzis juz tak nie mysle , chociaz chciałbym byc z nią.

5

a czemu nie jestes jak moge spytac?

6

Och, miłość w mmorpegu, przepraszam, za takie pytanie, ale w co graliście? Ja na serio nie chcę być złośliwa ale tak sobie pomyślałam, że od kiedy większość gildii wymaga obecności na skype to wreszcie facetom jest ciężej się za graczki podawać. Bo wyobraź sobie co by było, gdybyś Ty pałał uczuciem do towarzyszki na spocie a okazałoby się, że to Roman smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy można jesszcze coś zrobić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024