pragnie innej?? POMOCY!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » pragnie innej?? POMOCY!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: pragnie innej?? POMOCY!!

jestem w związku od 3 lat.  Wczoraj zapytałam go co by zrobił jeżeli staneła by przed nim piękna, naga kobieta i zaproponowała mu seks. W odpowiedzi usłyszałam "niewiem", a kilka minut przed tym pytaniem powiedziałam mu, że nie mogłabym bez niego żyć.
Pomocy co ja mam o tym myśleć, czy on  by mógł mnie zdradzić????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pragnie innej?? POMOCY!!

I jesteś w związku od trzech lat? Jak to możliwe?

3

Oj kobieto, kobieto po co robić burze w szklance wody, jeśli tak naprawdę nic się nie stało, jeśli ktoś Cię zaskoczy jakimś pytaniem odruchowo odpowiadasz, nie wiem i nie ma w tym nic dziwnego. Widać, że czujesz się niepewna siebie i dlatego tak panikujesz, nie rób mu afery i wymówek bez powodu bo naprawdę ucieknie i skorzysta z takiej okazji.

4 Ostatnio edytowany przez Kobra99 (2012-08-31 20:56:20)

I w takich sytuacjach facet zawsze powinien powiedzieć to co baba chce usłyszeć. "Kochanie, oczywiście uciekłbym z obrzydzeniem."

Nie wie, bo nigdy nie miał takiej sytuacji, powinnaś się cieszyć wink. A reakcje mogą być naprawdę przeróżne, to Ty sobie pewnie dopowiedziałaś co mógł mieć na myśli. smile

5

Nie zadawaj mu takich pytań i uważaj na swoje myśli bo one mogą stać się prawdą.Ja się zadręczałam przykrymi myślami aż w końcu stały się prawdą.Moja rada do Ciebie.Pracuj nad sobą i swoją pewnością bo będąc taka zakompleksioną kobieta zaczniesz odpychać swojego faceta.Zrób coś do póki nie jest za pózno i nie popełniaj mojego błędu.Życzę szczęścia:) i mniej pozytywne myśli:) pozdrawiam

6

dzięki chyba masz racje:) nie robilam  mu z tego powodu  zadnych  scen ale powiem ci ze ciagle o  tym mysle... bo  dla mnie ta jego odpowiedz znaczyla "tak zdradzil bym Cie jakbym mial okazje"

7

Klaudia, nie myśl za dużo bo czasami to szkodzi wink
Nie "wkładaj" też wyimaginowanych słów w usta swojego chłopaka. N
"Po co szukać dziury w całym..." znasz to powiedzenie...? wink tongue

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » pragnie innej?? POMOCY!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024