Rajskie jezioro ("Eden lake") - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Rajskie jezioro ("Eden lake")

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Rajskie jezioro ("Eden lake")

Widziałyście może film rajskie jezioro??? jesli nie to baaaaaardzo polecam!! film trzyma w napięciu do ostatniej chwili..;) Jeśli lubicie Thrillery to ten jest naprawde godny polecenia;)

Młoda para, Steve i Jenny, postanawia wyjechać na krótki odpoczynek poza miasto. Udaje im się wynająć zaciszny domek gdzieś na prowincji, wypad zapowiada się sielsko, tym bardziej, że w jego trakcie Steve pragnie się oświadczyć ukochanej. Ich wczasowe plany krzyżuje jednak banda wyrostków, która swym głośnym i wulgarnym zachowaniem burzy spokój zakochanych. Drobne spięcie pomiędzy parą a grupą młodzieży nieoczekiwanie doprowadzi do prawdziwego wybuchu bezsensownej przemocy...

A tak poza tym jakie filmy jeszcze polecacie do obejrzenia w tą brzydką zimną "wiosenną " pogodę ? Ostatnio z moim chłopakiem leżymy w łożku i oglądamy jakieś filmiki na dvd zarówno nowości jak i te nieco starsze;)

z tego co ostatnio oglądałam a jest ciekawe to Johny Black, Zejście, W sieci zła, Zmierzch,Oszukana i Ślubne Wojny ;)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rajskie jezioro ("Eden lake")

Film nieciekawy,brutalny.Niegodny polecenia.

3

http://sp8.fotolog.com/photo/40/11/26/movies_of_movies/1236909198863_f.jpg

Oglądałam ten film już jakiś czas temu i przyznam że wstrząsnął... Brutalny, ale moim zdaniem godny polecenia. Trzyma w napięciu do samego końca...
Bardzo okrutny, więc jedynie dla osób o mocnych nerwach.

W mojej ocenie w skali 1-10 dostaje 9.

4 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2011-05-17 04:59:10)

Dobry film,ale koniec mnie rozczarowal,natomiast brutalnych scen sporo..
I te zbiegi okolicznosci :
1.Szuka drogi do miasta,trafia na chlopaka,ktorego wyslala banda idiotow i prosi go o pomoc.
2.Ucieka,trafia na jadacy samochod, a w nim brat jednego z tych gowniarzy.
3.Jedzie jego samochodem i trafia do domu rodziny jednego z oprawcow,ha.
Ja tego nie kupuje,ale generalnie jak napisalam na poczatku film jest dobry i niezle trzyma w napieciu.

5

Mnie film się podobał, choć z drugiej strony był trochę nierealny.
Jednak trzyma w napięciu więc jest ok smile

6

Tak, tak też mam takie zdanie film trzyma w napięciu i jest się ciekawym co będzie dalej lecz końcówka mnie również rozcarowała..
Polecam film eksperyment, są dwa podobne jest das eksperyment ipo prostu "eksperyment" polecam ten "eksperyment" smile. Jeden z moich ulubionych.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Rajskie jezioro ("Eden lake")

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024