Jak się otworzyć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak się otworzyć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Jak się otworzyć?

Witam.
Zacznę od tego że niemal przez 4 lata byłam w związku. Mając 20 lat mogę śmiało powiedzieć, że w tym związku dojrzewałam. Jednak mój wybranek okazał się nie być tym za kogo go uważałam. Przejrzałam na oczy z dnia na dzień kiedy dowiedziałam się od osób trzecich, że jestem zdradzana. Nie chodzi mi teraz o to, że z tego cierpię, ponieważ jestem zbyt dumna żeby zawracać sobie kimś takim głowę. Był to mój pierwszy i jedyny partner z którym uprawiałam seks. Teraz mam problemy z bliskością. Nawet z flirtowaniem. Wiem, że niejedna z was może mi powiedzieć, że tego się nie zapomina jak jazdy na rowerze wink Jednak mimo wszystko ciężko mi teraz komuś zaufać;) Na wszystko patrzę z ironią. Kiedy facet prawi mi komplementy przychodzi mi tylko jedna myśl: "Wszyscy tak mówicie" smile Czuję się znowu jak dziewica. Poznaje faceta i nie potrafię sobie pozwolić na nic poza niewinnym flirtem. Czy to w ogóle jakis problem? Czy wyolbrzymiam? Już sama nie wiem. Chciałabym się odważyć i być pewną siebie, dowartościowana kobietą.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez nikandra (2012-08-21 23:48:42)

Odp: Jak się otworzyć?

Skoro wiesz ,że jesteś zdradzana to ...na co czekasz?
Młoda Kobieta jak TY,całe życie przed Tobą....doświadczeń multum!!
Ucz się życia,wyciągaj wnioski....ucz się innych ludzi/otoczenia.
Poprzez własne doświadczenia najlepiej poznajemy okalający Nas świat,ludzi i ich zachowania,
Wybieramy to,co dla Nas najlepsze,nakreślamy nasze cele oraz zasady.

Nie wyolbrzymiasz....zwyczajnie to dalszy etap nauki życia.
Uwierz! WSZYSTKO przed Tobą smile

3

Hej kobietko.
Słuchaj facet Cię zranił. W sumie to nic nowego bo takie rzeczy naokrągło się dzieją,ale nie ma co osądzać odrazu wszystkich z góry. ;-)
Myślę,że nie musisz odrazu otwierać się przed każdym napotkanym,poznanym facetem. ;-)
Pierw sobie pogadacie,pospotykacie ;-) Normalny facet nie wyskoczy Ci odrazu z flirtem,pierw będzie chciał się lepiej poznać.
Z czasem sama zobaczysz czy jest wart tego abyś otworzyła się bardziej na niego wink
Miej oczy otwarte . Powodzenia smile

4

Chyba większość kobiet ma taki etap w życiu, ze ma dość facetów, ja tez przez to przechodzilam tongue
Przede wszystkim nie musisz się spieszyć, nie musisz nikomu teraz ufać. Nabierz dystansu, nie zastanawiaj się nad tym, po prostu na luzie traktuj innych mężczyzn. Jak jakiś Ci przypadnie do gustu i będzie się o Ciebie starał - wtedy zacznij się martwić wink

5

Na nic nie czekam wink Kiedy tylko dowiedziałam się, że mnie zdradza to zakończyłam ten związek wink Masochistką nie jestem wink Nie żebym chciała wszystkim wskakiwać od razu do łóżka wink problem tkwi właśnie w tym, że ciężko mi jest nie osądzać wszystkich poprzez pryzmat tego, że zostałam skrzywdzona.

6

No i możesz osądzać, przecież nie musisz od razu mieć nowego faceta, prawda? Daj sobie czas. Możesz nawet myśleć o facetach jak najgorzej. Ale jak spotkasz właściwego to będziesz wiedziała, że warto jemu dać szanse.

7

A każdy facet jest z miejsca odrzucany. Prawdopodobnie mam uraz do całego męskiego rodu.

8

Być może racja wink Potrzebuję jeszcze więcej czasu wink Póki na nowo nie uwierzę w to, że nie wszyscy są tacy sami

9

Jak poznasz kogoś fajnego to zauważysz, że jednak istnieją fajni faceci i na pewno będzie lepszy od Twojego byłego wink sama się zdziwisz.
Skoro to był Twój pierwszy chłopak to tak na dobrą sprawe nie poznałaś zbyt wiele tego męskiego rodu tongue owszem, wielu facetów jest beznadziejnych. To nie ulega wątpliwości.. Ale są też naprawdę fajni goście, ale nie ma sensu ich szukać na siłę. Sami przyjdą w odpowiednim momencie wink

10

Pierwszy w sensie łóżkowym wink chociaż wiadomo. Poznałam go mając 16 lat więc wczesniej te relacje były bardzo niedojrzałe.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak się otworzyć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024