Buty sneakers na koturnie & ubrania moro - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Buty sneakers na koturnie & ubrania moro

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Buty sneakers na koturnie & ubrania moro

Cześć dziewczyny

Jesień zbliża się nieubłaganie, a co za tym idzie czas zamienić krótkie rękawki i spodenki na coś innego.
Jak podobają wam się trendy na jesień 2012 ?
Szczerze mówiąc jeśli chodzi o moją osobę, buty typu sneakers na koturnie w ogóle do mnie nie przemawiają.Nie byłabym w stanie ich ubrać, kojarzą mi się z tandetą i trampkami na obcasie - w sumie to to samo. A co wy o tym myślicie ?

Co do ubrań moro ...też nie byłam za tym, do czasu kiedy przyjaciółka pozwoliła mi przymierzyć jej nową zdobycz. Koszule moro w której wyglądałam świetnie, więc zaraz wyruszam na zakupy.
Co polecacie na tegoroczną jesień , co warto mieć w szafie/ czego nie ?

Dziś pogoda nie zbyt letnia i słoneczna , mój outfit na dziś , pumpy w panterke , oficerki , czarna bluzka z rekawem 3/4 i brązowe dodatki - lubię zwracać ubiorem na siebie uwagę, nie boję ekstrawagancji czy wyrazistych kolorów , ale potrzebuje czegoś eleganckiego do swojej szafy , zapodajcie jakieś pomysły i trendy wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Buty sneakers na koturnie & ubrania moro

Co do ubrań moro - dziwi mnie bardzo, że niby są teraz modne. Przedwczoraj złaziłam pół miasta w poszukiwaniu JAKIEGOKOLWIEK ciucha w kamuflażowy wzór, bo idę na imprezę, na której obowiązuje takiż dresscode, i na kilkanaście, a może kilkadziesiąt odwiedzonych przeze mnie sklepów znalazłam JEDNĄ bluzkę. Spodni moro ani śladu. A szkoda, bo ja bardzo lubię wszystko co stylem nawiązuje do militariów wink

3

Odp: Buty sneakers na koturnie & ubrania moro
Anemonne napisał/a:

Co do ubrań moro - dziwi mnie bardzo, że niby są teraz modne. Przedwczoraj złaziłam pół miasta w poszukiwaniu JAKIEGOKOLWIEK ciucha w kamuflażowy wzór, bo idę na imprezę, na której obowiązuje takiż dresscode, i na kilkanaście, a może kilkadziesiąt odwiedzonych przeze mnie sklepów znalazłam JEDNĄ bluzkę. Spodni moro ani śladu. A szkoda, bo ja bardzo lubię wszystko co stylem nawiązuje do militariów wink

ZARA ma bardzo wiele rzeczy moro od spodni po t-shirty i buty
H&M też ma koszule

Mohito chyba też ;d

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Buty sneakers na koturnie & ubrania moro

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024