Rejestracja stron www w sądzie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Rejestracja stron www w sądzie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Rejestracja stron www w sądzie?

Słyszałyście o rejestracji stron internetowych w sądzie? Przeczytałam w Rzeczpospolitej

http://www.rzeczpospolita.pl/dodatki/pi … a_a_3.html

To chyba i takie forum , nawet strona Partii , a nie mówiąc już o prywatnych stronach tematycznych!!! Co sądzicie o tym pomyśle?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rejestracja stron www w sądzie?

Jestem włąścicielką stronki, prywatnej takiej dl aznajomych czyli o wszystkim i o niczym  z dużą ilością zdjęć, i taki pomysł wydaje mi się po prostu głupi!!! Czy Partia Kobiet zarejestruje swoją stronkę, czy to forum też to zrobi???Chyba tak, mam nadzieję, bo nie będzie można dyskutowac, jak to wszystko pozamykają jak się nie zarejestruje!!!Kolejna bzdura naszego kraju!!!

3

zacznie się od rejestracji, potem będzie opłata od zakładania, potem wymyślą podatek.

4

Smutne to i tyle ... jak wszystko co sie ostatnio dzieje w tym kraju sad

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Rejestracja stron www w sądzie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024