Witam. Chciałem się poradzić co można zrobić w następującej sytuacji. Otóż tak, spotkałem się z pewną dziewczyną po raz pierwszy w weekend. Spędziliśmy ze sobą jakieś 90 minut na dość miłej rozmowie. Oczywiście była pewna nieśmiałość i niepewność w poczynaniach, ale to normalne za pierwszym razem u osób mniej śmiałych. Spotkanie ze swojej strony zakończyłem podziękowaniem wystawiając rękę i dziękując za miło spędzony czas. Dziewczyna z którą się spotkałem zbliżyła się i po chwili przytuliła mnie, a ja ją pocałowałem z policzek. Po upływie jakiś 3 godzin od spotkania napisałem jej wiadomośc na telefon zeby się nie gniewała za tego buziaka, który był w ramach podziękowań. Po chwili otrzymałem wiadomośc, że to nie było nic złego, ale spotkać się już nie spotkamy. Pytając dlaczego odpowiedziała, że różnimy się w niektórych poglądach i mamy nieco inne zdania na poszczególne tematy. Nie za bardzo orientuje sie o co dokladnie chodzili, być moze o to, że nie pije alkoholu lub coś w tym stylu. I teraz pytanie jak ocenić taką sytuacje i jakie kroki należy dalej poczynić aby moc poznać jeszcze lepiej tą osobę. Szczegolnie, gdy kogoś przez 90 minut nie da się poznać. Z gory dziekuje za rady.
nie jest Tobą zainteresowana....chodzi o charakter może albo o wygląd...daj sobie spokój
Dokładnie nie jest Tobą zainteresowana i chyba nie wiedziała jak Ci to w delikatny sposób przekazać. Nie zawracaj sobie głowy,bo nie warto.
Skoro mówi, że nie odpowiadają jej Twoje poglądy to znaczy, że nie ma zamiaru ich zaakceptować. Tak jak poprzednicy uważam, że powinieneś dać sobie spokój "bo w tym cały ambaras, żeby dwoje chciało na raz".
i ja tez się podpisuje pod tym ze nie jest Tobą zainteresowana
Rozczarowanie jest zawsze duże, bo myśleliśmy,ze będzie inaczej. Widocznie ona nie chce, nic na siłę. Nie ma co się łudzić. Tak łatwo napisać, ale nie zrobić, prawda...? Nikt nie chce dla Ciebie żle, więc pomyśl!
dziwna sprawa , przytuliła się później mówi że nie pasujecie do Siebie. eh. olej ją najwidoczniej jej tak nie zależy jak Tobie.