Witam Was Drogie Forumowiczki! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam Was Drogie Forumowiczki!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Malinaaa (2012-08-14 21:59:54)

Temat: Witam Was Drogie Forumowiczki!

Bardzo miło mi gościć w takim ciekawym babskim 'internetowym świecie' smile Mam nadzieję, że szybko się tu odnajdę i spędzę sympatycznie swój czas...
Miesiąc temu straciłam pracę, ale szczególnie się tym nie przejęłam z tego względu, że o to mi chodziło... Nie ma nic gorszego jak zła atmosfera w pracy. Siedzę w domku i szukam czegoś nowego.

Ślę pozdrowienia i buziaki! :*

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam Was Drogie Forumowiczki!
Malinaaa napisał/a:

Bardzo miło mi gościć w takim ciekawym babskim 'internetowym świecie' smile Mam nadzieję, że szybko się tu odnajdę i spędzę sympatycznie swój czas...
Miesiąc temu straciłam pracę, ale szczególnie się tym nie przejęłam z tego względu, że o to mi chodziło... Nie ma nic gorszego jak zła atmosfera w pracy. Siedzę w domku i szukam czegoś nowego. We wrześniu będę bronić pracy licencjackiej na temat przyczyn przestępczości nieletnich.

Ślę pozdrowienia i buziaki! :*

3

Odp: Witam Was Drogie Forumowiczki!

ciekawy jest swiat babskiego forum smile oj napewno znajdziesz cos co ci bedzie odpowiadalo

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam Was Drogie Forumowiczki!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024