mętlik 'w' i 'na' głowie! Proszę o poradę! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » mętlik 'w' i 'na' głowie! Proszę o poradę!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: mętlik 'w' i 'na' głowie! Proszę o poradę!

Witam,
od lat malowałam włosy na odcienie platynowego blondu, popielatego itp. Naturalny mam blond taki jasny mysi smile otóz w sobotę nałożyłam odcień wella 7.1, jtóry miał być popielatym blondem a wyszło... własnie... i tutaj rozpacz sad cos pomiędzy brązem a czarnym z refleksem zielonym sad co teraz z tym poczynic? dodam, ze w moim miescie nie ma dobrego fryzjera a do wiekszego nie mam czasu jechac ze względu na pracę, na wolny dzien nie ma szans sad zdana jestem na własne ręce i waszą pomoc :*

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mętlik 'w' i 'na' głowie! Proszę o poradę!

Tak to jest, jak na włosy w chłodnym odcieniu nakładasz odcień ciepły...Zielony refleks zrównoważysz czerwonym pigmentem, ale nie wiem, jak to będzie z tym brązem. Moze się wypłucze, aczkolwiek jak już miałaś platynę na włosach wczesniej, to raczej nie liczyłabym na cud. Ale moze jak zredukujesz zielony refleks, okaże się, ze tak źle nie jst?

Jedna jeszcze rada: jak masz jasne brwi, a włosy ciemniejsze, to i brwi przyciemnij. Będzie się zdawało naturalniej smile

Odp: mętlik 'w' i 'na' głowie! Proszę o poradę!

Własnie plus w tym, że mam ciemne brwi i rzęsy mimo jasnego naturalnego koloru i brązowe oczy czyli tragedii nie ma smile ale nie chciałam i nie chce byc 'ciemna' wink sad

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » mętlik 'w' i 'na' głowie! Proszę o poradę!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024