Niespodzianka dla faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niespodzianka dla faceta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 31 ]

Temat: Niespodzianka dla faceta

Hej dziewczyny. Ostatnio strasznie mi się tęskni za moim chłopakiem. Bylismy na wakacjach a od dwóch dni zaczął pracę i nie widze go tyle ile bym chciała.
Mam więc pomysł aby odebrać go dzisiaj o 22 z pracy.
Chciałabym go czymś zaskoczyć, gdzies go zabrać, zrobić coś dla niego,ugotować?
Propozycje wink ? (seks odpada ;p)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niespodzianka dla faceta

czemu seks odpada? tongue nie wiem czy się facet nie wkurzy że przyjechałaś bez zapowiedzi, może spytaj czy go nie odebrać? jak powie że tak to przyjedź z jakimś dobrym papu czy coś tongue

3

Pytanie czy on lubi niespodzianki? Bo to bardzo często można sobie zrobić niespodzianke a nie tej drugiej osobie...
Czemu seks odpada??

4

Seks seksem..:P zawsze można zrobić coś innego.
Wpadnij po niego, jeśli będziesz pewna, że nie będzie zły. Weź ze sobą jakieś dobre jedzonko zależnie od tego co lubicie - chińszczyznę, pizzę, co kto lubi.
Pojedzcie sobie gdzieś, zjedzcie, pogadajcie, poprzytulajcie ;> może jakiś film w domku?

5

Upewnij się, że taka niespodzianka spodoba się Twojemu facetowi.

6 Ostatnio edytowany przez gocha18 (2012-08-10 12:18:35)

Lubi niespodzianki. Podpytywałam go,nie miałby nic na przeciwko niespodziance wink
Czemu seks odpada? Okres a do tego zapalenie pęcherza sad

Pizze lubi,ale jadł ją wczoraj. Więc nie wiem czy dzisiaj też by chciał.
Niedaleko jest McDonald.

7

No to do McDonalda, posiedzieć, pośmiać się,  odprężyć smile)  zawsze można coś wziąć na wynos i posiedziec we dwójke;)

8

a sama ugotowac to nie łaska ?? wink

9

a co ?

10

zależy co lubi Twój ukochany smile)

11

wszystko prócz waty cukrowej ;p

12

haha, no to ja nie widzę problemu big_smile Mój np lubi schabiki, ziemnaczki, etc big_smile
Aczkolwiek to nie musi być taka typowa potrawa smile możesz machnąc sama jakieś spaghetti, ew zawsze można coś upiec, jeśli luby lubi ciasta i ciasteczka smile

13

Myślę że po 8 godzinach pracy miałby ochotę na jakieś mięsko wink
propozycje dań z mięsem smile?

14

kurczak z ryżem big_smile

15

upieczona karkówka z surówką i pieczonymi ziemniakami voila!

jak ja kocham gotowac smile

16

Tegan napisał/a:

upieczona karkówka z surówką i pieczonymi ziemniakami voila!

jak ja kocham gotowac smile

po 22-giej??? chcecie faceta wykonczyc? Jesli juz jakies kulinaria to cos lzejszego i do tego dobre wino.

Ale tak na marginesie...18-latka latajaca z termosem ze schabowymi wlasnej roboty po swojego partnera ...hmm, jakos mi sie to nie widzi wcale a wcale.

17

jak się ma 18 lat to nie można nic zrobić fajnego dla chłopaka?
Tylko jak ma się 20, 23 można przygotować coś dla drugiej osoby?
z żadnym termosem nie zamierzam biegać.

18

może wybierzcie sie razem na spacer, a klepanie schabowych o 22 troche za duzo roboty moze wykręc mu jakies spgahetti włąsnie polecam carbonare z boczkiem smile szybko sie robi i pyszne jest smile albo jak lubi jakas sałatke na ostro np. z jalapeno smile zapakuj fajnie smile powinien sie ucieszyc smile

a po spacerze film, winko wink

19

gocha18 napisał/a:

jak się ma 18 lat to nie można nic zrobić fajnego dla chłopaka?
Tylko jak ma się 20, 23 można przygotować coś dla drugiej osoby?
z żadnym termosem nie zamierzam biegać.

jak sie ma 18 lat to sie glownie o sobie i swojej przyszlosci mysli a z chlopakiem na randki biega a nie obiadki gotuje.
Najpierw ich rozpuszczacie, przyzwyczajacie a potem zdziwione, ze kazdy facet widzi kobiete przy garach. Ja ze swoimi chlopakami w tym wieku na dyskotekach szalalam a nie obiady im gotowalam.

Idzcie do kina, teatru, na tance, ew. do restauracji - a obiadow to sie jeszcze nagotujesz w zyciu.

I to niech on przed Toba skacze a nie odwrotnie. Kiedys sama przyznasz, ze to dobra rada.

20

Mussuka, oj nie badz zgred wink Powiedz, ze sama nie chcialabys miec znow 18 lat i latac po miescie ze schabowymi w termosie dla swojej jedynej, najcudowniejszej i do konca zycia milosci... wink Ja tam bym chciala, choc teraz we wspolnym domu moge mezowi ugotowac co chce i o jakiej porze chce, to te milosci jak sie mialo nascie lat mialy urok, ktorego juz nigdy nic pewnie nie podrobi smile
Co do reszty to czesciowo sie zgadzam - nie ma co rozpuszczac chlopa. Ale z drugiej strony, jesli to uczucie i troska obustronna, to czemu nie zrobic czegos zeby go zaskoczyc i polechtac?

21

kawa,cistko na wynos i zabierz go w jakieś fajne miejsce w okolicy, gdzie ładnie widać gwiazdki wink

22

nocnalampka napisał/a:

Mussuka, oj nie badz zgred wink Powiedz, ze sama nie chcialabys miec znow 18 lat i latac po miescie ze schabowymi w termosie dla swojej jedynej, najcudowniejszej i do konca zycia milosci... wink Ja tam bym chciala, choc teraz we wspolnym domu moge mezowi ugotowac co chce i o jakiej porze chce, to te milosci jak sie mialo nascie lat mialy urok, ktorego juz nigdy nic pewnie nie podrobi smile
Co do reszty to czesciowo sie zgadzam - nie ma co rozpuszczac chlopa. Ale z drugiej strony, jesli to uczucie i troska obustronna, to czemu nie zrobic czegos zeby go zaskoczyc i polechtac?

18 lat miec znowu to moze bym chciala a moze i nie:) juz predzej 20+, wiecej czlowiek mial oleju w glowie:)) ale
zadnej gastronomii jednak nie odwalalam dla zadnej z moich, nawet NAJwiekszych milosci. Co to to nie. Z przyjemnoscia za to dawalam sie owym milosciom wyciagac na lody, na pizze, na hamburgera albo nawet na ognisko z kielbaskami.

Nie jestem przeciwna robieniu sobie nawzajem niespodzianek i dbaniu o zwiazek ale nie podoba mi sie (mnie osobiscie, innym moze) wizja mlodej dziewczyny pichcacej obiadki dla swojego chlopaka i biegnacej z tymze posilkiem o 22-giej, bo go 2 dni nie widziala. A to moze on jesli rownie mocno teskni, powinien rowniez wykazac sie inicjatywa i zaprosic ja na wspolna kolacje? To by bylo calkiem mile i tez kulinarne.
Niespodzianka? Zrob rezerwacje w przytulnym bistro, idzcie razem ale niech on uisci. Staroswieckie? Moze, ale sprawdza sie w praniu.

23

Mussuka, moze i masz racje. W sumie nie patrzylam na to z tej perspektywy. Rozumiem Twoje stanowisko, choc chyba nie do konca podzielam te opinie.

24

Nie zrobiłam mu żadnego obiadku big_smile
idę z przekąskami i jedziemy do McD. a później jakiś spacerek wink
dzięki za propozycje

25

To po co robic przekaske jak sie potem wybieracie do mc donalda ? tongue

26

mamy trochę drogi od jego pracy do mcd. wink

27

a ja z kolei wyrażam uczucia przez gotowanie, jak kogoś kocham czy to rodzinę czy chłopaka to im gotuję smile i miałam jakieś 13 lat jak zaczęłam, nie dziwi mnie więc 18 latka w kuchni:D

28

smile

29

Witam! Mam pytanko,jakie niespodzianki robicie dla swoich partnerow? i czy w ogole robicie? tongue doradzcie cos ciekawego smile chcialabym go czyms zaskoczyc, czyms naprawde milym, fajnym, zeby byly mile wspomnienia itd smile rzucajcie pomyslami, piszcie jakie wy niespodzianki robicie big_smile tylko o kolacji przy swiecach juz nie wspominajcie hehe smile

30

ja dla meza rok temu przyjechalam do niego 1200km:) okolo 18-20h drogi ale widok jego twarzy, bezcenne:)
poza tym:
mase sprzetu ktory on i potrzebuje i marzy miec

a w tym roku na urodziny zamierzam mu kupic kurs driftingu:)

Posty [ 31 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niespodzianka dla faceta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024