Hej dziewczyny. Ostatnio strasznie mi się tęskni za moim chłopakiem. Bylismy na wakacjach a od dwóch dni zaczął pracę i nie widze go tyle ile bym chciała.
Mam więc pomysł aby odebrać go dzisiaj o 22 z pracy.
Chciałabym go czymś zaskoczyć, gdzies go zabrać, zrobić coś dla niego,ugotować?
Propozycje
? (seks odpada ;p)
czemu seks odpada?
nie wiem czy się facet nie wkurzy że przyjechałaś bez zapowiedzi, może spytaj czy go nie odebrać? jak powie że tak to przyjedź z jakimś dobrym papu czy coś ![]()
Pytanie czy on lubi niespodzianki? Bo to bardzo często można sobie zrobić niespodzianke a nie tej drugiej osobie...
Czemu seks odpada??
Seks seksem..:P zawsze można zrobić coś innego.
Wpadnij po niego, jeśli będziesz pewna, że nie będzie zły. Weź ze sobą jakieś dobre jedzonko zależnie od tego co lubicie - chińszczyznę, pizzę, co kto lubi.
Pojedzcie sobie gdzieś, zjedzcie, pogadajcie, poprzytulajcie ;> może jakiś film w domku?
Upewnij się, że taka niespodzianka spodoba się Twojemu facetowi.
6 2012-08-10 12:17:44 Ostatnio edytowany przez gocha18 (2012-08-10 12:18:35)
Lubi niespodzianki. Podpytywałam go,nie miałby nic na przeciwko niespodziance ![]()
Czemu seks odpada? Okres a do tego zapalenie pęcherza ![]()
Pizze lubi,ale jadł ją wczoraj. Więc nie wiem czy dzisiaj też by chciał.
Niedaleko jest McDonald.
No to do McDonalda, posiedzieć, pośmiać się, odprężyć
) zawsze można coś wziąć na wynos i posiedziec we dwójke;)
a sama ugotowac to nie łaska ?? ![]()
a co ?
zależy co lubi Twój ukochany
)
wszystko prócz waty cukrowej ;p
haha, no to ja nie widzę problemu
Mój np lubi schabiki, ziemnaczki, etc ![]()
Aczkolwiek to nie musi być taka typowa potrawa
możesz machnąc sama jakieś spaghetti, ew zawsze można coś upiec, jeśli luby lubi ciasta i ciasteczka ![]()
Myślę że po 8 godzinach pracy miałby ochotę na jakieś mięsko ![]()
propozycje dań z mięsem
?
kurczak z ryżem ![]()
upieczona karkówka z surówką i pieczonymi ziemniakami voila!
jak ja kocham gotowac ![]()
upieczona karkówka z surówką i pieczonymi ziemniakami voila!
jak ja kocham gotowac
po 22-giej??? chcecie faceta wykonczyc? Jesli juz jakies kulinaria to cos lzejszego i do tego dobre wino.
Ale tak na marginesie...18-latka latajaca z termosem ze schabowymi wlasnej roboty po swojego partnera ...hmm, jakos mi sie to nie widzi wcale a wcale.
jak się ma 18 lat to nie można nic zrobić fajnego dla chłopaka?
Tylko jak ma się 20, 23 można przygotować coś dla drugiej osoby?
z żadnym termosem nie zamierzam biegać.
może wybierzcie sie razem na spacer, a klepanie schabowych o 22 troche za duzo roboty moze wykręc mu jakies spgahetti włąsnie polecam carbonare z boczkiem
szybko sie robi i pyszne jest
albo jak lubi jakas sałatke na ostro np. z jalapeno
zapakuj fajnie
powinien sie ucieszyc
a po spacerze film, winko ![]()
jak się ma 18 lat to nie można nic zrobić fajnego dla chłopaka?
Tylko jak ma się 20, 23 można przygotować coś dla drugiej osoby?
z żadnym termosem nie zamierzam biegać.
jak sie ma 18 lat to sie glownie o sobie i swojej przyszlosci mysli a z chlopakiem na randki biega a nie obiadki gotuje.
Najpierw ich rozpuszczacie, przyzwyczajacie a potem zdziwione, ze kazdy facet widzi kobiete przy garach. Ja ze swoimi chlopakami w tym wieku na dyskotekach szalalam a nie obiady im gotowalam.
Idzcie do kina, teatru, na tance, ew. do restauracji - a obiadow to sie jeszcze nagotujesz w zyciu.
I to niech on przed Toba skacze a nie odwrotnie. Kiedys sama przyznasz, ze to dobra rada.
Mussuka, oj nie badz zgred
Powiedz, ze sama nie chcialabys miec znow 18 lat i latac po miescie ze schabowymi w termosie dla swojej jedynej, najcudowniejszej i do konca zycia milosci...
Ja tam bym chciala, choc teraz we wspolnym domu moge mezowi ugotowac co chce i o jakiej porze chce, to te milosci jak sie mialo nascie lat mialy urok, ktorego juz nigdy nic pewnie nie podrobi ![]()
Co do reszty to czesciowo sie zgadzam - nie ma co rozpuszczac chlopa. Ale z drugiej strony, jesli to uczucie i troska obustronna, to czemu nie zrobic czegos zeby go zaskoczyc i polechtac?
kawa,cistko na wynos i zabierz go w jakieś fajne miejsce w okolicy, gdzie ładnie widać gwiazdki ![]()
Mussuka, oj nie badz zgred
Powiedz, ze sama nie chcialabys miec znow 18 lat i latac po miescie ze schabowymi w termosie dla swojej jedynej, najcudowniejszej i do konca zycia milosci...
Ja tam bym chciala, choc teraz we wspolnym domu moge mezowi ugotowac co chce i o jakiej porze chce, to te milosci jak sie mialo nascie lat mialy urok, ktorego juz nigdy nic pewnie nie podrobi
Co do reszty to czesciowo sie zgadzam - nie ma co rozpuszczac chlopa. Ale z drugiej strony, jesli to uczucie i troska obustronna, to czemu nie zrobic czegos zeby go zaskoczyc i polechtac?
18 lat miec znowu to moze bym chciala a moze i nie:) juz predzej 20+, wiecej czlowiek mial oleju w glowie:)) ale
zadnej gastronomii jednak nie odwalalam dla zadnej z moich, nawet NAJwiekszych milosci. Co to to nie. Z przyjemnoscia za to dawalam sie owym milosciom wyciagac na lody, na pizze, na hamburgera albo nawet na ognisko z kielbaskami.
Nie jestem przeciwna robieniu sobie nawzajem niespodzianek i dbaniu o zwiazek ale nie podoba mi sie (mnie osobiscie, innym moze) wizja mlodej dziewczyny pichcacej obiadki dla swojego chlopaka i biegnacej z tymze posilkiem o 22-giej, bo go 2 dni nie widziala. A to moze on jesli rownie mocno teskni, powinien rowniez wykazac sie inicjatywa i zaprosic ja na wspolna kolacje? To by bylo calkiem mile i tez kulinarne.
Niespodzianka? Zrob rezerwacje w przytulnym bistro, idzcie razem ale niech on uisci. Staroswieckie? Moze, ale sprawdza sie w praniu.
Mussuka, moze i masz racje. W sumie nie patrzylam na to z tej perspektywy. Rozumiem Twoje stanowisko, choc chyba nie do konca podzielam te opinie.
Nie zrobiłam mu żadnego obiadku ![]()
idę z przekąskami i jedziemy do McD. a później jakiś spacerek ![]()
dzięki za propozycje
To po co robic przekaske jak sie potem wybieracie do mc donalda ? ![]()
mamy trochę drogi od jego pracy do mcd. ![]()
a ja z kolei wyrażam uczucia przez gotowanie, jak kogoś kocham czy to rodzinę czy chłopaka to im gotuję
i miałam jakieś 13 lat jak zaczęłam, nie dziwi mnie więc 18 latka w kuchni:D
![]()
Witam! Mam pytanko,jakie niespodzianki robicie dla swoich partnerow? i czy w ogole robicie?
doradzcie cos ciekawego
chcialabym go czyms zaskoczyc, czyms naprawde milym, fajnym, zeby byly mile wspomnienia itd
rzucajcie pomyslami, piszcie jakie wy niespodzianki robicie
tylko o kolacji przy swiecach juz nie wspominajcie hehe ![]()
ja dla meza rok temu przyjechalam do niego 1200km:) okolo 18-20h drogi ale widok jego twarzy, bezcenne:)
poza tym:
mase sprzetu ktory on i potrzebuje i marzy miec
a w tym roku na urodziny zamierzam mu kupic kurs driftingu:)