Hej dziewczyny. Ostatnio strasznie mi się tęskni za moim chłopakiem. Bylismy na wakacjach a od dwóch dni zaczął pracę i nie widze go tyle ile bym chciała.
Mam więc pomysł aby odebrać go dzisiaj o 22 z pracy.
Chciałabym go czymś zaskoczyć, gdzies go zabrać, zrobić coś dla niego,ugotować?
Propozycje ? (seks odpada ;p)
czemu seks odpada? nie wiem czy się facet nie wkurzy że przyjechałaś bez zapowiedzi, może spytaj czy go nie odebrać? jak powie że tak to przyjedź z jakimś dobrym papu czy coś
Pytanie czy on lubi niespodzianki? Bo to bardzo często można sobie zrobić niespodzianke a nie tej drugiej osobie...
Czemu seks odpada??
Seks seksem..:P zawsze można zrobić coś innego.
Wpadnij po niego, jeśli będziesz pewna, że nie będzie zły. Weź ze sobą jakieś dobre jedzonko zależnie od tego co lubicie - chińszczyznę, pizzę, co kto lubi.
Pojedzcie sobie gdzieś, zjedzcie, pogadajcie, poprzytulajcie ;> może jakiś film w domku?
Upewnij się, że taka niespodzianka spodoba się Twojemu facetowi.
6 2012-08-10 12:17:44 Ostatnio edytowany przez gocha18 (2012-08-10 12:18:35)
Lubi niespodzianki. Podpytywałam go,nie miałby nic na przeciwko niespodziance
Czemu seks odpada? Okres a do tego zapalenie pęcherza
Pizze lubi,ale jadł ją wczoraj. Więc nie wiem czy dzisiaj też by chciał.
Niedaleko jest McDonald.
No to do McDonalda, posiedzieć, pośmiać się, odprężyć ) zawsze można coś wziąć na wynos i posiedziec we dwójke;)
a sama ugotowac to nie łaska ??
a co ?
zależy co lubi Twój ukochany )
wszystko prócz waty cukrowej ;p
haha, no to ja nie widzę problemu Mój np lubi schabiki, ziemnaczki, etc
Aczkolwiek to nie musi być taka typowa potrawa możesz machnąc sama jakieś spaghetti, ew zawsze można coś upiec, jeśli luby lubi ciasta i ciasteczka
Myślę że po 8 godzinach pracy miałby ochotę na jakieś mięsko
propozycje dań z mięsem ?
kurczak z ryżem
upieczona karkówka z surówką i pieczonymi ziemniakami voila!
jak ja kocham gotowac
upieczona karkówka z surówką i pieczonymi ziemniakami voila!
jak ja kocham gotowac
po 22-giej??? chcecie faceta wykonczyc? Jesli juz jakies kulinaria to cos lzejszego i do tego dobre wino.
Ale tak na marginesie...18-latka latajaca z termosem ze schabowymi wlasnej roboty po swojego partnera ...hmm, jakos mi sie to nie widzi wcale a wcale.
jak się ma 18 lat to nie można nic zrobić fajnego dla chłopaka?
Tylko jak ma się 20, 23 można przygotować coś dla drugiej osoby?
z żadnym termosem nie zamierzam biegać.
może wybierzcie sie razem na spacer, a klepanie schabowych o 22 troche za duzo roboty moze wykręc mu jakies spgahetti włąsnie polecam carbonare z boczkiem szybko sie robi i pyszne jest
albo jak lubi jakas sałatke na ostro np. z jalapeno
zapakuj fajnie
powinien sie ucieszyc
a po spacerze film, winko
jak się ma 18 lat to nie można nic zrobić fajnego dla chłopaka?
Tylko jak ma się 20, 23 można przygotować coś dla drugiej osoby?
z żadnym termosem nie zamierzam biegać.
jak sie ma 18 lat to sie glownie o sobie i swojej przyszlosci mysli a z chlopakiem na randki biega a nie obiadki gotuje.
Najpierw ich rozpuszczacie, przyzwyczajacie a potem zdziwione, ze kazdy facet widzi kobiete przy garach. Ja ze swoimi chlopakami w tym wieku na dyskotekach szalalam a nie obiady im gotowalam.
Idzcie do kina, teatru, na tance, ew. do restauracji - a obiadow to sie jeszcze nagotujesz w zyciu.
I to niech on przed Toba skacze a nie odwrotnie. Kiedys sama przyznasz, ze to dobra rada.
Mussuka, oj nie badz zgred Powiedz, ze sama nie chcialabys miec znow 18 lat i latac po miescie ze schabowymi w termosie dla swojej jedynej, najcudowniejszej i do konca zycia milosci...
Ja tam bym chciala, choc teraz we wspolnym domu moge mezowi ugotowac co chce i o jakiej porze chce, to te milosci jak sie mialo nascie lat mialy urok, ktorego juz nigdy nic pewnie nie podrobi
Co do reszty to czesciowo sie zgadzam - nie ma co rozpuszczac chlopa. Ale z drugiej strony, jesli to uczucie i troska obustronna, to czemu nie zrobic czegos zeby go zaskoczyc i polechtac?
kawa,cistko na wynos i zabierz go w jakieś fajne miejsce w okolicy, gdzie ładnie widać gwiazdki
Mussuka, oj nie badz zgred
Powiedz, ze sama nie chcialabys miec znow 18 lat i latac po miescie ze schabowymi w termosie dla swojej jedynej, najcudowniejszej i do konca zycia milosci...
Ja tam bym chciala, choc teraz we wspolnym domu moge mezowi ugotowac co chce i o jakiej porze chce, to te milosci jak sie mialo nascie lat mialy urok, ktorego juz nigdy nic pewnie nie podrobi
Co do reszty to czesciowo sie zgadzam - nie ma co rozpuszczac chlopa. Ale z drugiej strony, jesli to uczucie i troska obustronna, to czemu nie zrobic czegos zeby go zaskoczyc i polechtac?
18 lat miec znowu to moze bym chciala a moze i nie:) juz predzej 20+, wiecej czlowiek mial oleju w glowie:)) ale
zadnej gastronomii jednak nie odwalalam dla zadnej z moich, nawet NAJwiekszych milosci. Co to to nie. Z przyjemnoscia za to dawalam sie owym milosciom wyciagac na lody, na pizze, na hamburgera albo nawet na ognisko z kielbaskami.
Nie jestem przeciwna robieniu sobie nawzajem niespodzianek i dbaniu o zwiazek ale nie podoba mi sie (mnie osobiscie, innym moze) wizja mlodej dziewczyny pichcacej obiadki dla swojego chlopaka i biegnacej z tymze posilkiem o 22-giej, bo go 2 dni nie widziala. A to moze on jesli rownie mocno teskni, powinien rowniez wykazac sie inicjatywa i zaprosic ja na wspolna kolacje? To by bylo calkiem mile i tez kulinarne.
Niespodzianka? Zrob rezerwacje w przytulnym bistro, idzcie razem ale niech on uisci. Staroswieckie? Moze, ale sprawdza sie w praniu.
Mussuka, moze i masz racje. W sumie nie patrzylam na to z tej perspektywy. Rozumiem Twoje stanowisko, choc chyba nie do konca podzielam te opinie.
Nie zrobiłam mu żadnego obiadku
idę z przekąskami i jedziemy do McD. a później jakiś spacerek
dzięki za propozycje
To po co robic przekaske jak sie potem wybieracie do mc donalda ?
mamy trochę drogi od jego pracy do mcd.
a ja z kolei wyrażam uczucia przez gotowanie, jak kogoś kocham czy to rodzinę czy chłopaka to im gotuję i miałam jakieś 13 lat jak zaczęłam, nie dziwi mnie więc 18 latka w kuchni:D
Witam! Mam pytanko,jakie niespodzianki robicie dla swoich partnerow? i czy w ogole robicie? doradzcie cos ciekawego
chcialabym go czyms zaskoczyc, czyms naprawde milym, fajnym, zeby byly mile wspomnienia itd
rzucajcie pomyslami, piszcie jakie wy niespodzianki robicie
tylko o kolacji przy swiecach juz nie wspominajcie hehe
ja dla meza rok temu przyjechalam do niego 1200km:) okolo 18-20h drogi ale widok jego twarzy, bezcenne:)
poza tym:
mase sprzetu ktory on i potrzebuje i marzy miec
a w tym roku na urodziny zamierzam mu kupic kurs driftingu:)