masaż zimną wodą ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » masaż zimną wodą ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: masaż zimną wodą ?

słyszałam już dużo razy, że aby nadać skórze jędrnośći w różnych partiach ciała nalezy przy okazji prysznicu, na koniec polać te miejsca wodą zaczynajac od cieplej a konczac na zimnej bo to poprawia krążenie smile któraś z Was może stosowała dziewuchy . ?

całuję. ; **

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: masaż zimną wodą ?

Codziennie! smile Od 5 lat. Naprawdę poprawia krążenie- wystarczy że wyjdziesz po takim zabiegu spod prysznica a czujesz, jak Cię mrowi w całej skórze smile

3

Stosuję, lubię, polecam tongue reakcja skóry na taki masaż jest bardzo przyjemna. Zwłaszcza jak się ciało rozgrzewa.. big_smile

4

Takie masaże bardzo poprawiają krążenie i prócz działania pielęgnacyjnego są też stosowane w medical spa. Ja miałam coś takiego, jak byłam w Jeleniej Strudze i właśnie wtedy pani rehabilitantka mówiła mi, że prócz pozytywnego działania na moje stawy, przez które zostałam odesłana na te zabiegi, hydromasaż super modeluje ciało i pomaga walczyć z cellulitem wink

5

Ja też stosuję:) Świetna sprawa po męczącym dniu. Polecam!

6

W domu to zupełnie co innego, niż w profesjonalnym spa. Naprawdę polecam się wybrać na taki masaż do ośrodka, w którym mają specjalny sprzęt do takich zabiegów wink Można odpłynąć wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » masaż zimną wodą ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024