Czy wszystko w porządku z moim synem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Czy wszystko w porządku z moim synem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy wszystko w porządku z moim synem

Witam wszystkich smile mam taki problem z 11 letnim synkiem

Podkreślam

-Jest grzeczny
-Pilnie się uczy a z mojego laptopa tylko korzysta pod moim okiem
-Jego koledzy nie mają jakiś na niego złych wpływów, rozmawiałam z każdym i mówią że gra najlepiej od nich w nogę i nie mam jakiś powodów do obaw
-Nigdy nie jest na nas rodziców zły

No więc tak wszystko zaczeło się jakieś 2 tygodnie temu

Był ranek, otóż nasz synek mówi chce abyśmy go zawsze budzili bo nie ma swojego budzika jeszcze.

No więc ja go budzę, zwykle tongue trochę marudzi że go budzimy ale i tak wstanie, no więc jak jest przebudzony jest wesoły i uśmiechnięty czyli normalka.

Ale podczas pory śniadaniowej zaczą coś tam sobie podśpiewywać   fragmnety jakiejś piosenki(nie znam jej).....Ona jest najwspaniajsza, najładniejsza jaka widziałem i niech tak zostanie.

Sptałam go o kogo chodzi, a on spokojnym tonem o nikogo

I to się powtarza co dzień, ale w chwili obecnej na razie przestał, więc postanowiłam tutaj napisać

No więc Czy wszystko w porządku ?

No bo mówi przeciesz o kimś śpiewać ale ja nie wiem o kim, jak go spytałam raz jeszcze nie chce mi powiedzieć

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy wszystko w porządku z moim synem

Ciężko stwierdzić czy coś z nim nie tak miało by być może spodobała mu sie piosenka ta po prostu?
Nie masz przecież powodów do niepokoju, poobserwuj synka żeby się uspokoić.

Pozdrawiam smile

3

Odp: Czy wszystko w porządku z moim synem

Witam.
Na moje oko to twojemu synowi podoba sie jakas dziewczyna. I nie oczekuj, ze syn Ci powie jaka.
Takze nie masz sie co martwic, to normalne. Tylko nam rodzicom wydaje sie to za wczesnie. Nie jest oczywiscie to milosc, tylko pewne zauroczenie, fascynacja.
Pozdrawiam.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Czy wszystko w porządku z moim synem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024