Czy poznałyście kiedyś kogoś interesującego przez Internet? Chętnie posłucham Waszych historii
1 2012-08-03 11:50:56 Ostatnio edytowany przez Alenia (2012-08-03 11:56:40)
Na forum muzycznym - wiele osób z całej Polski, z którymi spotykam się regularnie od 6 lat.
Na forum zawodowym - męża ![]()
Mnóstwo osób poznanych na czacie- w tym chłopak z którym byłam potem w związku
Internet oraz znajomości hmm..Odradzam ..to różnie z tym bywa..I czasami tak naprawde nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie..Kiedyś moja kumpela chciała sprawdzić atrakcyjnosć swojego chłopaka, wstawiła zdjęcia na internet..Pisała z dziewczynami jakby on..Co wyszło?Zraniła kobiete która sie w NIM zakochała..Bo uważała,że on rozumie ja najlepiej itd..I co na to powiesz?Koleżanka moja miała dłuuugo wyrzuty sumienia.....
Różnie to bywa, jeszcze do niedawna dość często się spotykałam z mężczyznami poznanymi przez internet właśnie... (no ok... może tylko z takimi:D)
powiem tak, byli tacy, którzy oczekiwali tego co ja (czyli nie chodziło tylko o seks, a o coś więcej)
Jakoś nigdy nic z tego nie wychodziło..
był też jeden, który mnie bardzo zauroczył sobą (pisałam o nim tutaj nawet - po to tutaj się zalogowałam
) okazało się, że dobrze się bawił.. chciał tylko zaliczyć kolejną, że mu się nie udało to odpuścił temat- tym samym mnie zranił nieco.. cóż.. bywa
Teraz spotykam się z mężczyzną też poznanym przez internet, na razie jest bardzo fajnie- ale jak będzie.. czas pokaże.
Wydaje mi się, że to nic złego... i tak można szczęście odnaleźć. Trzeba jednak bardzo uważać.. nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie i co w głowie mu siedzi ![]()
Internet oraz znajomości hmm..Odradzam ..to różnie z tym bywa..I czasami tak naprawde nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie..Kiedyś moja kumpela chciała sprawdzić atrakcyjnosć swojego chłopaka, wstawiła zdjęcia na internet..Pisała z dziewczynami jakby on..Co wyszło?Zraniła kobiete która sie w NIM zakochała..Bo uważała,że on rozumie ja najlepiej itd..I co na to powiesz?Koleżanka moja miała dłuuugo wyrzuty sumienia.....
Ile ta kolezanka miala lat?... Co za nieodpowiedzialnosc... Ale ten pomysl nawet sam w sobie jest tragikomiczny ![]()
Nie chce nikomu niczego odradzać, ale uważam że ludzie poznani przez internet często mogą udawać kogoś innego i można sie nieźle rozczarowac.
A ja polecam takie znajomości, bo dzięki internetowi można szybko nawiązać z kimś kontakt, praktycznie nie ma się żadnych ograniczeń. A argumenty typu "nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie" są bez sensu, bo tak naprawdę nikomu nie możną do końca ufać. Można kogoś poznać przez znajomych, a na randce sam na sam ten ktoś może zgwałcić dziewczynę czy jakąś inną krzywdę jej zrobić.Po prostu zawsze trzeba być ostrożnym.
- zawsze spotykać się w miejscach gdzie są ludzie
- powiedzieć o chłopaku koleżance, najlepiej pokazać jego zdjęcie i ewentualnie powiedzieć, że na kompie ma się zapisany jego nr tel, dane itp
-zawsze komuś powiedzieć gdzie się umówiliśmy
- nie wsiadać do samochodu z nowo poznaną osobą.
Wiele bardzo interesujących i naprawdę normalnych osób. Wszystko zależy tylko od tego gdzie konkretnie się tych ludzi poznaje, bo jeśli na jakimś czacie erotycznym, to nie można wiele oczekiwać ;p
Poznałam mojego Ukochanego. Na czacie.
Poznałam mnóstwo osób przez internet z całej Polski. Są to wartościowi ludzie, którzy mnie dobrze rozumieją, a ponadto dzielimy wspólne zaintersowania. Czasami naprawdę umilają mi czas. Oczywiście jeżeli chcecie kogoś poznawać to szukajcie w odpowiednim środowisku, bo tak jak już poprzedniczka (red) wspomniała, na czatach to rzadko co ktoś konkretny się trafi
.
Wiele bardzo interesujących i naprawdę normalnych osób. Wszystko zależy tylko od tego gdzie konkretnie się tych ludzi poznaje, bo jeśli na jakimś czacie erotycznym, to nie można wiele oczekiwać ;p
Fakt nie można za wiele oczekiwać w takich przypadkach, ale czasami trafiają się "perełki" ![]()
Ja byłego poznałam dzięki grze, byliśmy w tej samej gildii
Długo to niestety nie trwało, bo jeździłam do niego przez pół Polski..
chyba potem zrezygnowałam z tych "znajomości"
A aktualnego Kochanego poznałam na portalu społecznościowym.. zagadał z głupoty ![]()
zdarzyło mi się pisać z ludźmi z neta, ale nigdy nie poznałam ich osobiście. Poza tym, wydaje mi się, ze na necie jest dużo trolli i trzeba uważać ![]()
15 2012-08-05 00:36:13 Ostatnio edytowany przez piroman1981 (2012-08-05 00:37:05)
Poznawałem tak ludzi na forach tematycznych, tak można trafić naprawdę zarąbiste osoby
Jedna z nich to mój przyjaciel, mam paru świetnych kumpli tak właśnie poznanych, jedna moja niestety raczej była już przyjaciółka - wyjechała za granicę.