Sukienka prześwitująca - co robić ?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Sukienka prześwitująca - co robić ?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Sukienka prześwitująca - co robić ?!

Witam,

Mam do was pytanie. Otóż wczoraj byłam kupić sobie sukienkę na wesele. Kolor miętowy.
Wygląda ona tak :http://yournewstyle.pl/files/clothes/slider/a4d05e61b714e7f79a107d076eb0ed6b.jpg

Jest jeden duży problem, tzn, przymierzałam ją dzisiaj w domu jeszcze raz i okazało się że prześwituje.
Caaałkowicie widać mi majtki. Niby jest pod nią podszewka, ale ona niestety nic nie daje..
Nie chcę iśc na wesele w sukience w ktorej wszystko mi widac.
Nie zależnie czy ktoś stoi ode mnie pare metrów czy przy mnie. Wszystko widać. ;/
Sukienka jest az tak cienka ! ;/ Czy macie jakies pomysły jak można bylo by
temu zaradzić ? ;((

Wyczytałam na innych forach, że halka była by okej. Tyle że nie wiem jaki kolor.. Biały, miętowy ?
A może jakies inne pomysły ?
jestem wściekła ze nie zauważylam tego w sklepie, wtedy nie wziełabym jej. ;/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sukienka prześwitująca - co robić ?!

Może cielista halka tutaj pomoże smile
Nigdzie nie widziałam miętowej.. raczej biała, czarna lub właśnie cielista.

3

Moim zdaniem halka albo cieliste body.

4

Na pewno rozwiązaniem jest bielizna w kolorze cielistym. Możesz tez załozyć rajstopy na gołe ciało. Często tak robię, kiedy nie chcę aby pod ubraniem odciskaly mi się majtki.

5

Cielista, bezszwowa bielizna, albo halka smile A nie możesz iść do krawcowej i poprosić o jakieś podszycie?:)

6

McMiodek napisał/a:

Cielista, bezszwowa bielizna, albo halka smile A nie możesz iść do krawcowej i poprosić o jakieś podszycie?:)

Dokladnie! Wydaje mi sie, ze w H&M maja takie bezszwowe cieliste. Albo w C&A.

7 Ostatnio edytowany przez cherry_dance (2012-07-30 16:39:03)

albo zawsze możesz też zwrócić sukienkę smile myślę że nie powinni robić problemów, o ile masz jeszcze na niej metkę i zachowałaś paragon. A jeśli nie przyjmą zwrotu to idź do krawcowej, ona coś napewno doradzi, ewentualnie możesz ubrać pod sukienkę białą halkę smile

8

W sprzedaży są obecnie bardzo dobrej jakości i bardzo wygodne halki, a nawet bielizna modelująca w formie sukienki, która nie tylko spełni rolę ,,podkładu", ale także ukryje ewentualne mankamenty sylwetki. Jeśli jednak problem masz tylko z dołem, to dobrym rozwiązaniem będzie biała, kremowa lub cielista półhalka.

9

a może body ? bo pewnie majtki w tym samym kolorze też odpadają?

10

Ale body na dole wygląda prawie jak majtki smile, nikt nie będzie wiedział, że to nie one.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Sukienka prześwitująca - co robić ?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024