Portale randkowe - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Portale randkowe

Witam prosze pomozcie mi podjac decyzje, moze najwazniejsza w Moim zyciu. Moj partner z ktorym mam dziecko jest zarejstrowany na portalu erotycznym. Odnalazalam go juz tam rok wczesniej I co jakis czas sprawdzam czy tam sie loguje. Jackie bylo moje zdziwienie gdy tam zajrzal wczoraj. Moze nie byla bym az tak wstrzasnieta gdyby miedzy nami bylo normalnie. Od narodzin dziecka nie Sypia ze mna. Dziecko ma 7 miesiecy, a wlasciwie od od momentu kiedy zaszlam w ciaze spalismy 2 razy, nawet nie powiem jak mi ciezko. Pewnie zastanawiacie sie jak to znosze, jest ciezko ale wytlumaczenie dla mnie jest take ze Bierze leki psychotropowe , a po niech nie od zupa sie zadnego podniecenia. Choruje na chad. Mysle o rozstaniu , ale tak naprawde nie mam dokad pojsc. Jestem juz po jednym rozwodzie I chyba nie mam juz sil na nowe zycie. Co ja mam zrobic. czy powiedziec mu ze wiem o tym portalu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Portale randkowe

Ja bym się martwiła nie tyle o portale erotyczne jak o jego chorobę. Na Twoim miejscu bałabym się poruszać ten temat.
Poza tym fakt, że odwiedza takie strony nie świadczy (w jego przypadku) o tym, że osiąga jakąś satysfakcję seksualną. Skoro po lekach nie ma ochoty na te sprawy, to być może wchodzi tam tylko pooglądać... nie wiem, nie wiem... ciężko cokolwiek doradzić.

3 Ostatnio edytowany przez MsC (2012-07-28 19:06:14)

Odp: Portale randkowe

Icodalej, mam podobny problem...facet, z ktorym spotykam sie od 10mscy mial, a moze nadal ma, konto na portalu randkowym...Mial je zanim sie poznalismy i twierdzil, ze sie tam nie loguje...Na poczatku staralam sie podchodzic do tego z dystansem,bo przeciez poczatek znajomosci, ze moze z wlasnej woli je usunie...Tak sie jedanak nie stalo a mi coraz bardziej zaczelo to przeszkadzac w kontakcie, nie potrafilam w pelni zaufac..Malo tego, mial jeszcze zdjecia!Kiedy w koncu poruszylam temat,mialam dosc domyslów, on ze to dla niego nic nie znaczy itp, itd...w efekcie usunal tylko zdjecia, a konta juz nie (bo przeciez mozna inne zalozyc)...Twierdzil, ze zrobi wszystko zeby odzyskac moje zaufanie (kolejna bajka)...Nie chcialam sie z nim kontaktowac, ale po mscu kontakt sie odnowil,  staral sie, twierdzil ze nikogo innego nie chce itp...Ja ciagle mialam duzo niepewnosci, bo to konto nadal mial...Ostatnio odkrylam, ze sie czesciej loguje...Nie wytrzymalam i zrobilam awanture, posypalo sie troche mocnych slow...A on ze zalezy mu na moim zaufaniu i komforcie, dlatego jak twierdzil usnal profil...Chyba oczekiwal na medal, a po 2 dniach rozmawial jakby nic sie nie stalo...To mnie jeszcze bardziej poruszylo, i pow.ze to nie fair, i poczulam sie oszukana...On zaskoczony, bo przeciez rzekomo nie flirtowal...a zeby bylo malo, to stwierdzil, ze spotkania kolezenskie to nic zlego....Ja po prostu zaniemowilam!Od 4 dni cisza....Ciezko, ale trudno snuc pozytywne wizje przyszlosci z taka osoba...

U Ciebie dodatkowo sytuacje komplikuje dziecko, powinnas z nim porozmawiac...

Moze faceci, bedacy zwiazkach wypowiedza sie po co im tego rodzaju portale?Jak dla mnie to nie jest normalne zachowanie...jesli maja konta,to czegos szukaja, najczesciej wrazen, oklamujac jednoczesnie w ten sposob swoich partnerow...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024