Używacie kosmetyki mineralne? Ja jestem coraz większą fanką i są dla mnie wielkim zaskoczeniem! Również w pracy przy sesjach zdjęciowych, czy w makijażach na klientkach sprawdzają się super. Ciekawa jestem jednak Waszych opinii, zastanawiam się, zwłaszcza, że chciałabym sensownie rozwijać swoją kosmetyczkę i inwestować jak do tej pory wyłącznie w sprawdzone produkty na wysokim poziomie.
Po co sięgać, a po co nie sięgać nigdy? Mój nr 1 to podkłady mineralne z Everyday Minerals, a jak jest u Was? Polećcie coś ![]()
Nie znam (
Chciałabym zacząć stosować, ale nie wiem czy puder mineralny nie podkreśli mojej suchej cery:(
Z mojego doświadczenia wiem, że kosmetyki mineralne właśnie zapobiegają przesuszeniu skóry. Tylko muszą to być prawdziwe mineralne kosmetyki, a nie te "udające", które produkują czołowe firmy... czytaj składy.
wątek już stary ale czy miał może ktoś puder z annabelle minerals?Zastanawiam się nad kupnem ale szukam opinii.
wątek już stary ale czy miał może ktoś puder z annabelle minerals?Zastanawiam się nad kupnem ale szukam opinii.
moja znajoma ma kosmetyki z annabelle i chwali sobie. Przy skórze problematycznej i trądzikowej zawarte minerały dobrze wpływają na skórę. Każda skóra jednak ma inne wymagania wiec najlepiej jak sama wypróbujesz i zamówisz ale słyszałam że długo utrzymuje się makijaż i skóra jest długo matowa i nie obciążona.
śliwa napisał/a:wątek już stary ale czy miał może ktoś puder z annabelle minerals?Zastanawiam się nad kupnem ale szukam opinii.
moja znajoma ma kosmetyki z annabelle i chwali sobie. Przy skórze problematycznej i trądzikowej zawarte minerały dobrze wpływają na skórę. Każda skóra jednak ma inne wymagania wiec najlepiej jak sama wypróbujesz i zamówisz ale słyszałam że długo utrzymuje się makijaż i skóra jest długo matowa i nie obciążona.
również korzystam z Annabelle Minerals i jestem super zadowolona. Mimo że wcale nie jestem pierwszej młodości to wciąż miewałam wypryski jak nastolatka ale na szczęście to się juz skończyło
ja swoje zamawiam z ich strony, można tam zamówić małe próbki dzięki czemu można przetestować czy dany produkt i dany odcień nam pasują (w ten sposób sama dobierałam swoje odcienie)
cały czas się zastanawiam czy podkład mineralny jest w stanie zastąpić klasyczny w płynie i czy jego krycie i trwałość będzie równie dobra.
cały czas się zastanawiam czy podkład mineralny jest w stanie zastąpić klasyczny w płynie i czy jego krycie i trwałość będzie równie dobra.
masz możliwość zamówienia próbki za nieduże pieniądze więc możesz wypróbować. Ja stosuję tylko podkład mineralny, już nie mam drogeryjnego.
gerza napisał/a:cały czas się zastanawiam czy podkład mineralny jest w stanie zastąpić klasyczny w płynie i czy jego krycie i trwałość będzie równie dobra.
masz możliwość zamówienia próbki za nieduże pieniądze więc możesz wypróbować. Ja stosuję tylko podkład mineralny, już nie mam drogeryjnego.
również się nad tym zastanawiałam, ale tak jak śliwa mówi (i jak ja już wyżej
) kup sobie próbeczkę i wypróbuj na własnej skórze. Annabelle Minerals to bardzo fajna marka, będziesz mile zaskoczona
śliwa napisał/a:gerza napisał/a:cały czas się zastanawiam czy podkład mineralny jest w stanie zastąpić klasyczny w płynie i czy jego krycie i trwałość będzie równie dobra.
również się nad tym zastanawiałam, ale tak jak śliwa mówi (i jak ja już wyżej
) kup sobie próbeczkę i wypróbuj na własnej skórze. Annabelle Minerals to bardzo fajna marka, będziesz mile zaskoczona
jeżeli już zdecydujecie na puder mineralny np annabelle minerals warto pamiętać że najlepszy efekt makijażu otrzymamy przy nałożeniu podkładu przeznaczonym do tego pędzlem, minimalizuje to powstanie smug i efektu maski. Ja obecnie mam puder rozświetlający z drobinkami odbijającymi światło. Lubię go bo fajne rozświetla opaloną skórę i sprawia że jest bardzo promienna:)
fajne jest to, że Annabelle Minerals oferuje próbkę podkładu, można sobie taką zamówić i sprawdzić jak się takie podkłąd zachowuje na cerze ![]()
dzięki dziewczyny za rady
Właśnie zamówiłam sobie próbkę - zobaczymy co to za cudo ![]()