Kosmetyki mineralne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Kosmetyki mineralne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Kosmetyki mineralne

Używacie kosmetyki mineralne? Ja jestem coraz większą fanką i są dla mnie wielkim zaskoczeniem! Również w pracy przy sesjach zdjęciowych, czy w makijażach na klientkach sprawdzają się super. Ciekawa jestem jednak Waszych opinii, zastanawiam się, zwłaszcza, że chciałabym sensownie rozwijać swoją kosmetyczkę i inwestować jak do tej pory wyłącznie w sprawdzone produkty na wysokim poziomie.
Po co sięgać, a po co nie sięgać nigdy? Mój nr 1 to podkłady mineralne z Everyday Minerals, a jak jest u Was? Polećcie coś smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kosmetyki mineralne

Nie znam (

3

Chciałabym zacząć stosować, ale nie wiem czy puder mineralny nie podkreśli mojej suchej cery:(

4

Z mojego doświadczenia wiem, że kosmetyki mineralne właśnie zapobiegają przesuszeniu skóry. Tylko muszą to być prawdziwe mineralne kosmetyki, a nie te "udające", które produkują czołowe firmy... czytaj składy.

5

wątek już stary ale czy miał może ktoś puder z annabelle minerals?Zastanawiam się nad kupnem ale szukam opinii.

śliwa napisał/a:

wątek już stary ale czy miał może ktoś puder z annabelle minerals?Zastanawiam się nad kupnem ale szukam opinii.

moja znajoma ma kosmetyki z annabelle i chwali sobie.  Przy skórze problematycznej i trądzikowej zawarte minerały dobrze wpływają na skórę. Każda skóra jednak ma inne wymagania wiec najlepiej jak sama wypróbujesz i zamówisz ale słyszałam że długo utrzymuje się makijaż i skóra jest długo matowa i nie obciążona.

7

czerwonapomaranczka napisał/a:
śliwa napisał/a:

moja znajoma ma kosmetyki z annabelle i chwali sobie.  Przy skórze problematycznej i trądzikowej zawarte minerały dobrze wpływają na skórę. Każda skóra jednak ma inne wymagania wiec najlepiej jak sama wypróbujesz i zamówisz ale słyszałam że długo utrzymuje się makijaż i skóra jest długo matowa i nie obciążona.

również korzystam z Annabelle Minerals i jestem super zadowolona. Mimo że wcale nie jestem pierwszej młodości to wciąż miewałam wypryski jak nastolatka ale na szczęście to się juz skończyło smile ja swoje zamawiam z ich strony, można tam zamówić małe próbki dzięki czemu można przetestować czy dany produkt i dany odcień nam pasują (w ten sposób sama dobierałam swoje odcienie)

8

cały czas się zastanawiam czy podkład mineralny jest w stanie zastąpić klasyczny w płynie i czy jego krycie i trwałość będzie równie dobra.

9

gerza napisał/a:

cały czas się zastanawiam czy podkład mineralny jest w stanie zastąpić klasyczny w płynie i czy jego krycie i trwałość będzie równie dobra.

masz możliwość zamówienia próbki za nieduże pieniądze więc możesz wypróbować. Ja stosuję tylko podkład mineralny, już nie mam drogeryjnego.

10

śliwa napisał/a:
gerza napisał/a:

masz możliwość zamówienia próbki za nieduże pieniądze więc możesz wypróbować. Ja stosuję tylko podkład mineralny, już nie mam drogeryjnego.

również się nad tym zastanawiałam, ale tak jak śliwa mówi (i jak ja już wyżej smile ) kup sobie próbeczkę i wypróbuj na własnej skórze. Annabelle Minerals to bardzo fajna marka, będziesz mile zaskoczona

11

delicja67 napisał/a:
śliwa napisał/a:
gerza napisał/a:

również się nad tym zastanawiałam, ale tak jak śliwa mówi (i jak ja już wyżej smile ) kup sobie próbeczkę i wypróbuj na własnej skórze. Annabelle Minerals to bardzo fajna marka, będziesz mile zaskoczona

jeżeli już zdecydujecie na puder mineralny np annabelle minerals warto pamiętać że najlepszy efekt makijażu otrzymamy przy nałożeniu podkładu przeznaczonym do tego pędzlem, minimalizuje to powstanie smug i efektu maski. Ja obecnie mam puder rozświetlający z drobinkami odbijającymi światło. Lubię go bo fajne rozświetla opaloną skórę i sprawia że jest bardzo promienna:)

12

fajne jest to, że Annabelle Minerals oferuje próbkę podkładu, można sobie taką zamówić i sprawdzić jak się takie podkłąd zachowuje na cerze smile

13

dzięki dziewczyny za rady smile Właśnie zamówiłam sobie próbkę - zobaczymy co to za cudo smile

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Kosmetyki mineralne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024