spuchniete nogi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » spuchniete nogi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: spuchniete nogi

prawie trzy lata temu była w pierwszej ciąży, miałam zatrucie ciążowe ale mniejsza z tym po tej ciąży została mi spuchnieta lewa noga jest tak do tej pory byłam drugi raz w ciązy i cały czas tak samo,miałam dopliera dwa razy w dwóch ciążach ale z brzuszkiem a bez brzucha nie miałam lekarze podejrzewali zakrzepice no ale dzidzie siedziałynw brzuszku wiec nie było widac wszystkiego, prawa też jest lekko opuchnietA ,może tak już mam po prostu co, czy to normalne że mam skurczee serca mam 23 lata ,

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: spuchniete nogi

Uważam, że powinnaś natychmiast się przebadać. Twoje skurcze serca nie są normalne w tym wieku. Po prostu zadbaj o siebie i natychmiaast idź do lekarza.

3

Odp: spuchniete nogi

Dziękuje że mi odpisałaś droga almo,co do serca myślisz że to take ważne ono nie kłóje mnie cały czas tylko nieraz , i tak se mysle że ekg nic nie pokaże, miałam w ciąży robione pare razy i dopiero holter pokazał że miałam tachykardie, tera nie mam a jak już to bardzo żadko no i serce nie bije już 156na minute.tylko najwyżej 100-110 ale bardzo żadko.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » spuchniete nogi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024