Witam mam taki nietypowy problem , Polega on na tym ze im bardziej się staram tym jest gorzej próbuje jej okazać jak bardzo mi zależy. Potrzebuje rady bo sa dni takie gdzie się o nią bardzo martwię przykładowo się kłóci ze swoim przyjacielem niekiedy odgrywa sie to na mnie a kiedy próbuje się dowiedzieć co się stało to odpowiada mi ,,Nie twój interes" martwię sie w takich sytuacjach bardzo , Bywa że boje się ze ją stracę naprawdę nie wiem takich sytuacjach jak mam jej pomóc przytulam ją staram sie okazać swoją czułość i to ze mi na niej zależy . A teraz druga sprawa spędzamy czas razem ona ciągle siedzi na gg i pisze ze swoim przyjacielem w takich sytuacjach jestem zazdrosny i przykro mi, pewnego dnia jak znów zaczęła z nim pisać zdenerwowałem się i nie wiem czy dobrze zrobiłem zacząłem pisać z koleżanką żeby jej pokazać jak się czuje , rozmowa moja wyglądała tak : hej co tam itp. i oczywiscie po 5 minutach wielki foch a jak ona pisze ze swoim przyjacielem to jest dobrze a jak ja napisze to wielka awantura . Proszę o pomoc zależy mi na niej nie chce jej stracić a w niedalekiej przyszłości chciałbym z nią założyć rodzinę.
Kłótnie Twojej dziewczynt z jej przyjacielem nie powinny mieć wpływu na Wasz związek. I jeśli jesteś dla niej ważniejszy niż on powinna dzielić się z Tobą swoimi problemami. Nie możesz bać się że ja stracisz, Ty też jesteś w tym związku i masz coś do powiedzenia. Jeśli spędzacie razem czas a ona pisze na gg, to powiedz jej że nie po to się spotykacie żeby ona miała nos w komputarze. Albo nie mów nic tylko zaplanuj wasz wspólny czas
wyjdzcie gdzieś gdzie nie będzie mieć dostępu do komputera, idźcie na pizze, do kina, an kręgle, na basen.... Jest wiele możliwości
To że pisałeś z koleżanką to nic złego, jak miała do Ciebie pretensje o to mogłeś jej powiedzieć że przecież ona pisze z przyacielem a Ty nie masz o to pretensji, nie strzelasz fochów za każdym razem
musisz porozmawiać z nią i przedstawić jej swoją wizję związku.
Wie że może wejść ci na głowę i ciebie kontrolować oraz pozwalać sobie na wszystko, nie ma też do ciebie szacunku co widać po sposobie w jaki się do ciebie zwraca. Musisz przestać się bać że ją stracisz tylko nabrać poczucia własnej wartości. Szanuj siebie i nie pozwól się traktować jak śmiecia, będzie próbowała to złamać fochami i w tym momencie wygra ten kto ma silniejszy charakter. A o zakładaniu z nią rodziny zapomnij, przynajmniej póki nie ustawisz jej do pionu, nie zyskasz własnej wartości i nie odzyskasz szacunku w jej oczach.
Lewski ma racje... W ogole co to za jaja zeby na temat kontaktow z innym chlopakiem zbywala Cie tekstem "Nie twoj interes". Po czyms takim powinienes jej na dobre podziekowac.
Nie daj się! To przecież Ty z nią jesteś a nie przyjaciel, o ile w ogóle nim jest. Jak się nie da z nią normalnie porozmawiać to niech sobie gnije na tym gg, a Ty poszukaj kogoś, kto Twoją troskę doceni i odwzajemni. Rozwiązałabym tą sprawę teraz, a nie jeszcze laskę woziła i próbowała udobruchać, skoro nawet drobiazgów nie jest nauczona doceniać. To Ty tu cierpisz i to powinno być w jej interesie zadbać o to, abyś nie chciał odejść. To ma działać w obie strony: obu stronom powinno zależeć, obie strony powinny interweniować gdy się dzieje źle i tyle.
Witam mam taki nietypowy problem , Polega on na tym ze im bardziej się staram tym jest gorzej próbuje jej okazać jak bardzo mi zależy. Potrzebuje rady bo sa dni takie gdzie się o nią bardzo martwię przykładowo się kłóci ze swoim przyjacielem niekiedy odgrywa sie to na mnie a kiedy próbuje się dowiedzieć co się stało to odpowiada mi ,,Nie twój interes" martwię sie w takich sytuacjach bardzo , Bywa że boje się ze ją stracę naprawdę nie wiem takich sytuacjach jak mam jej pomóc przytulam ją staram sie okazać swoją czułość i to ze mi na niej zależy . A teraz druga sprawa spędzamy czas razem ona ciągle siedzi na gg i pisze ze swoim przyjacielem w takich sytuacjach jestem zazdrosny i przykro mi, pewnego dnia jak znów zaczęła z nim pisać zdenerwowałem się i nie wiem czy dobrze zrobiłem zacząłem pisać z koleżanką żeby jej pokazać jak się czuje , rozmowa moja wyglądała tak : hej co tam itp. i oczywiscie po 5 minutach wielki foch a jak ona pisze ze swoim przyjacielem to jest dobrze a jak ja napisze to wielka awantura . Proszę o pomoc zależy mi na niej nie chce jej stracić a w niedalekiej przyszłości chciałbym z nią założyć rodzinę.
Właśnie na tym polega problem. Za bardzo się przejmujesz i starasz. Kobiety nie lubią gdy faceci zbytnio zabiegają o nie bo wiedzą, że czujesz się zagrożony. Musisz uważać bo jeśli ona wybiera rozmowy na gg z kolegą zamiast rozmowę z tobą to może nie warto? Nie wiem jakie ma ogolnie podejscie ona ale szczera rozmowa by sie przydala. Zastanów się tylko czy chesz żeby dziewczyna trzymała cię pod pantoflem. Zwiazek powinien opierać się na wspolpracy i wyrozumialosci z obu stron.
Właśnie na tym polega problem. Za bardzo się przejmujesz i starasz. Kobiety nie lubią gdy faceci zbytnio zabiegają o nie bo wiedzą, że czujesz się zagrożony.
Oczom nie wierzę! Facet za bardzo się stara?! I KOBIECIE TO NIE PASUJE? Kto to widział
nie wiem, która część zdania mnie bardziej zszokowała. Ale też nie znamy dziewczyny, więc za nią nikt nie wymyśli co jej nie pasuje i czemu w układzie takim tkwi.
Daj sobie z nią spokój. Jesteś zauroczony i dlatego ciężko Ci pojąć, że ona nie ma do Ciebie szacunku, a Ty poprzez związek z nią pokazujesz, że nie masz szacunku do siebie i jesteś desperatem potrzebującym drugiej połówki. Uwierz mi, że lepiej być samemu niż z opisaną przez Ciebie dziewczyną. Ona wie, że może robić z Tobą co chce, a i tak jej nie zostawisz, bo Ci za bardzo na niej zależy. Jak ktoś już wcześniej zauważył kobiety nie lubią ciągłego podlizywania się. Człowiek najbardziej docenia to, na co sam zapracował swoją ciężką pracą. Wytłumacz to sobie tak. Znalazłeś na ziemi 50 złotych. Chyba łatwiej Ci to będzie wydać niż 50 złotych, na które harowałeś cały dzień, czyż nie?
W stosunkach damsko-męskich jest tak samo. Wydaje mi się, że to jest Twój pierwszy związek. Od samego początku pokazywałeś jak bardzo Ci na niej zależy i jak bardzo jej potrzebujesz. Ona w ten sposób zrozumiała, że jesteś potrzebujący i ma Cię w garści. Aktualnie jest z Tobą z braku innych opcji, ale jak znajdzie kogoś, kto jej się bardziej spodoba (to może być właśnie ten kolega), to Cię zostawi. Pokaż, że masz jeszcze trochę szacunku do siebie i z nią zerwij, bo jak ona to zrobi, to Cię to jeszcze bardziej zaboli.
Dzień dobry jestem w związku już 7 miesięcy zaniedlugo będzie 8 mies pragnę aby wiedziala/ał jak mi zależy nie chce stracić okazuje dużo miłość mówię kocham cie dostaje prezenty i wie o mojej miłości ale są momenty że zawsze coś odwale i się na mnie wkurza złości a nie chce tego wie dobrze ze może na mnie liczyc ale pragnę jednego aby napisać coś żeby wiedziala/al że jest ideałem gdy stracę ta osobę serce mi pęknie co mam robić jestem trochę zazdrosna