Witajcie,
a oto moja krótka historia: poznaliśmy się na dyskotece najpierw się kręcił koło mnie, obserwował potem przyszedł do kółka zaczął tańczyć i w końcu poprosił mnie do tańca przetańczyliśmy pół dyskoteki( był z kolegą który to samo robił wokół mojej siostry był po piwku czy dwóch) mało rozmawialiśmy, bawiliśmy się dobrze i doszło do wymiany numerów zaraz po tym jak odjechałam zaczął bawić się w sygnałki ( 2 czy 3) w niedziele ok południa puścił sygnał a wieczorem napisał i zapytał jak po imprezie czy myślicie, że mogę pierwsza się do niego odezwać?(jest poniedziałek) czy czekać? jak się zachować? nie ukrywam ze spodobał mi się nie tylko z wyglądu ale także z zachowania ![]()
Bawić sie w sygnałki? jakiś niedojrzały ten chłopak. Ja bym nie napisała do niego pierwsza
Jak najbardziej do niego napisz. Na co chcesz czekać?:) w Końcu luźny sms do niczego nie zobowiązuje..
Nie pisz, nie dzwoń.
Jak będzie zanteresowany, to znajdzie Cię chocby w piekle.;)
jeśli on pisał i spytał jak po imprezie to chyba on pierwszy się odezwał
odpisałaś mu? Myślę że nic nie stoi na przeszkodzie żebyś do niego napisała, może wyniknie z tego coś fajnego ^^
Bawić sie w sygnałki? jakiś niedojrzały ten chłopak. Ja bym nie napisała do niego pierwsza
lol dokladnie o tym samym pomyslalam ![]()
Sygnałki tez uważam za dziecinadę, ale skoro napisał Ci jak po imprezie, odpisz mu grzecznie ![]()
Na moje jak chłopakowi będzie zależało to sam się do Ciebie odezwie.
Witajcie,
a oto moja krótka historia: poznaliśmy się na dyskotece najpierw się kręcił koło mnie, obserwował potem przyszedł do kółka zaczął tańczyć i w końcu poprosił mnie do tańca przetańczyliśmy pół dyskoteki( był z kolegą który to samo robił wokół mojej siostry był po piwku czy dwóch) mało rozmawialiśmy, bawiliśmy się dobrze i doszło do wymiany numerów zaraz po tym jak odjechałam zaczął bawić się w sygnałki ( 2 czy 3) w niedziele ok południa puścił sygnał a wieczorem napisał i zapytał jak po imprezie czy myślicie, że mogę pierwsza się do niego odezwać?(jest poniedziałek) czy czekać? jak się zachować? nie ukrywam ze spodobał mi się nie tylko z wyglądu ale także z zachowania
cd.
a po tym czasie wczoraj napisał mi smsa z informacją że zmienił numer i to właśnie jego nowy i zapytał co u mnie słychać, ja dzisiaj odpisałam a on dalej nic co to może znaczyć? o co może mu chodzić? a może zapytać go po co wysłał mi swój nowy numer skoro i tak się ze mną nie kontaktuje...?
a poza tym wszystkim jest jeszcze taka rzecz że jego dobry kumpel spotyka się z moją siostrą
Mam takie pytanie,a ten Twój nowo poznany chłopak nie jest przypadkiem żołnierzem zawodowym oni maja taka tendencje do zmeniania nr.tel.
Zrobisz jak zechcesz,ale moim zdaniem narazie nie pisz do niego,najgorzej pokazac facetowi na poczatku,ze sie nam podoba.Jezeli mu zalezy na kontynuowaniu znajomosci to napewwno bedzie sie starał,zeby ja podtrzymac.
a właśnie chodzi o to ze ja nic kompletnie o nim nie wiem czy jest żołnierzem czy nie, ani on o mnie też dlatego tym bardziej nie rozumiem całej tej sytuacji dziwny...
Mam takie pytanie,a ten Twój nowo poznany chłopak nie jest przypadkiem żołnierzem zawodowym oni maja taka tendencje do zmeniania nr.tel.
Nie twórz tutaj jakichś mitów. Żołnierze nie mają takiej tendencji. A przynajmniej nie większa od innych.
Nie ubędzie Cie jak do niejgo napiszesz. Poza tym napisać wiadomość to nie znaczy wyznawać miłość, możesz zacząć po prostu po koleżeńsku, nie bedziesz sie bać że sie wygłupisz, bo chyba o to Ci chodzi..
Do yoghurt007 Ja nie tworze zadnych mitów zle mnie troszke zrozumiałes,ale nie zaprzeczysz,ze jest tak w wiekszosci przypadkow znam troszeczke to srodowisko.Mam w rodzinie paru wojskowych miałam narzeczonego żołnierza takze wiem o czym mowie,ale oczywiscie wszyscy tacy nie sa...