Moja chyba głupota.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Moja chyba głupota....

Mam przyjaciela, jest zonaty, tylko tutaj to nie az tak wazny problem. Żona jego, tez ma kochanka, sa wolni. Ten pan, ma kilka ,,internetowych kolezanek,, jak mówi, sprawa czysto towarzyska. Przeżylismy mnóstwo czasu razem, urlopy, weekendy, jak sie dało. Teraz zaczyna mnie to wkurzac. Siedzimy razem, a telfon dzwoni, oczywiscie kolezanka z neta. Nic wiecej. Tylko dlaczego on sciemnia gdzie jest!To w domu, to na działce, byle nie prawde. Mowi, ze nie bdzie sie tłumaczył zs swojego zycia osobistego i takie tam banialuki...Ja siedze obok i milcze, jak naiwna idiotka. Gdybym tak przeanalizowała te lata, to wykroiłabym pare sytuacji nie do konca tak jak mowil...Doprowadza to do tego, ze zaczynam sie zatanawiac czy to nie rzucic, traci w moich oczach wiarygodnośc, to meczy...idzie w zaparte, ze nie ma innych realnych zwiazków, ale to jest facet, i to skorpion! Co sadzicie?NINA.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja chyba głupota....

Skorpion? A co to ma za znaczenie? smile
I fajnego masz PRZYJACIELA, który nieustannie łga.

3

Jak Kali ukraść krowę, to bardzo dobrze.
Jak Kalemu ukraść krowę, to bardzo niedobrze.

4

Skorpiony takie sa, maja fatalny charakter, faktycznie, przyjaciel napisałam w kontekscie jako ktos od serca...kolega niech bedzie....

5

NINAA5 napisał/a:

Skorpiony takie sa, maja fatalny charakter, faktycznie, przyjaciel napisałam w kontekscie jako ktos od serca...kolega niech bedzie....

Mój brat jest skorpionem-świetny facet.
Mój kuzyn jest skorpionem-świetny facet, mąż i Ojciec.
Mój kolega jest skorpionem-szczęśliwie związany z JEDNĄ partnerką.

Nie generalizuj. Jak ktoś ma paskudny charakter to po prostu ma. Nie dlatego, że ma taki a nie inny znak zodiaku wink

Dokładnie jak napisała Wielokropek...Jest takie coś jak "Moralność Kalego"...

6

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam?
Masz żonatego kochanka który prócz Ciebie ma inne kochanki i dla Ciebie stanowi to problem? chyba dobrze zrozumiałam.
Zastanawiasz sie dlaczego ściemnia? wiec Ci powiem. Bo nie traktuje Cię poważnie i takich przyjaciółek jak Ty ma kilka oczywiście nie zapominajmy o żonie! Jak czytam takie historie to się zastanawiam gdzie Ty kobieto masz rozum? I czy w ogóle masz? Ma żonę no ale zona tez ma kochanka więc nie robi nic złego. To jakas patologia wręcz. Rozmawia z tymi kobietami przy Tobie nawet nie próbuje tego kryć więc myslę że Ci to nie przeszkadza. Nie do wiary!

7

Hmmm
Ja też jestem skorpionem i powiem tyle,że jak skorpion chce kłamać i być nie fair to umie to robić po mistrzowsku.

Twój "kolega" hmmm ewidentnie ma kilka "koleżanek", z którymi (zapewniam Cię)milutko spędza sobie czas.

Lepiej odejdź...widać,że się zaangażowałaś w tą relację i dla Ciebie to nie tylko "seks".

8

Gó...niana sytuacja. Podwójna moralność jakaś. Ja nie wiem ten świat schodzi na psy...

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024