Ubranie na randkę... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Ubranie na randkę...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2012-07-13 10:49:18)

Temat: Ubranie na randkę...

Hej smile piszę z myślą, że mi jakoś doradzicie. Otóż za niedługo mam spotkanie z chłopakiem no więc stres i te sprawy smile o tym tutaj: (http://www.netkobiety.pl/t39988.html). W końcu się przełamałam i postanowiłam się zgodzić i nie wycofać się, spotkanie jest za tydzień a ja totalnie nie wiem w co się ubrać, myślałam o takiej lekkiej sukience bo coś eleganckiego to mi nie pasuje na zwykły spacer i pobyt w jakiejś kawiarni czy pizzeri czy gdzieś tam tylko nie w restauracji smile ostatnio na internecie kupiłam właśnie taką letnią sukienkę i zastanawiam się czy jej nie założyć link usunięty  (niebieska z żółtym dołem). Jak myślicie pasuje coś takiego? Wypowiedzcie się na ten temat i napiszcie swoje pomysły, jak wy byście się ubrały czy coś w tym stylu smile

Nie wstawiaj linków. Możesz wstawić bezpośrednio zdjęcie sukienki / Mod. Anemonne

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ubranie na randkę...

to zależy gdzie się wybieracie i jaka będzie pogoda. Jeśli idziecie np na spacer, na lody, albo do kawiarni czy restauracji i jak będzie ciepło to sukienka wydaje się dobrym rozwiązaniem smile ale ubierz się tak żeby Tobie było wygodnie. Jeśli na codzień nie nosisz sukienek czy spódnic a wolisz spodnie to ubierz je. Bez sensu żebyś cały wieczór źle się czuła w tym co masz na sobie.

3

No tak, zwłaszcza, że teraz nam pogoda nie dopisze więc sukienka raczej odpada smile

4

Myśle że cherry_dance ma racje. najlepiej jest ubrać coś w czym będzie nam wygodnie i będziemy się w tym czuć dobrze ;D

5

możesz ubrać np:

1. czanre rurki+koszulkę z krótkim rękawem+sweterek+baletki/trampki
2. jakąś spódniczkę+grube rajstopy+ koszulkę+sweterek+baletki albo buty na obcasie
smile

6

Wielkie dzięki smile

7 Ostatnio edytowany przez cisowianka (2012-07-17 21:48:32)

spodnie dzins, bluzka z krotkim rekawkiem z fajnym nadrukiem , sweterek i trampki plus mala torebeczka idealnie na 1 randke.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Ubranie na randkę...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024