byla prostytutka on ja i moje dzieci - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » byla prostytutka on ja i moje dzieci

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: byla prostytutka on ja i moje dzieci

juz nie am sily i niewiem co powinam zrobic chyba jestem jedna z tych kretynek ktore tak zawsze krytykowalam i stwierdzalam ze nie maja oleju w glowie i sa uzaleznione od faceta 
opisze po krutcemoja historie mam nadzieje ze ktos mi odpisze
majac 35 lat i dwoje dzieci wyszlam zamaz za faceta mlodszego od siebie o 7 lat poznalam go w burdelu tam tez pracowalam poniewaz nie oceniajcie mnie od razu bo tak pracowalam to dlaczego tam sie znialam ala to inny temat nie bylam z tego powwodu szczesliwa ani zadowolona chcialam zapewnic byt miom dzieciom bylam bez srodkow do zycia bez mieszkania tulalam sie po kolezankach kolegach nie ialam z nikad pomocy zreszta to dluga historia i opisujac ja jestem przekonana ze kazdy by mnie zrozumial a moze sie myle no w kazdym badz razie poznalam ta mojego obecnego meza nie chcalam sie z nim wiazac ja majaca 35 lat po doswiadczeniach dwoje dzieci pracujaca przez pare miesiecy w burdelu wiedzialam ze to niema przyszlosci jednak on mnie zapewnial ze bedzie oki wiec zakochalam sie bylo cudownie kwiaty romantycznie zapewnial nie o swojej milosci o tym ze zaopiekuje sie mna i moimi dziecmi ( a ja idiotka w to wierzylam ) dwa lata mnie utrzymywal aha musze dodac ze pracowalam w niemczech a on jest niemcem a wlasciwie polakiem ktory jest w niemczech ponad 20 lat wiec tak jak mowilam utrzymywal mnie przez dwa lata jednak zawsze slyszalam ze to on zarabia a nie ja kiedy sie upil zawsze mnie wyzywal od dziwek zreszta robi to do dnia dzisiejszego nie pomogl mi znalez pracy twierdzi ze ja przyjezdzajac do tego kraju powinnam sama o siebie zadbac i moje bachory wiec ktos zalatwil mi prace mimo ze nie znalam jezyka jednom drugom i nawet trzeciom juz od trzech lat pracuje wstaje dziennie o 3 rano ide do jednej pracy naturalnie sprzatam bo co innego moge robic potem ide do drugiej pracy a potem jeszcze sprzatam prywatnie wiec w poniedzialki i wtorki jestem w domu o godzinie 15.30 w niczym mi nie pomaga nie sprzata nie zajmuje sie dziecmi nie daje mi pieniedzy bo twierdzi ze to nie jego dzieci wiec nie musi nanie nic dawac mamy osobna konta i doslownie rozlicza sie zemna co do grosza mimo ze zarabiam marne grosze to zawszystko musze u placic polowe za mieszkaniepolowe za samochod polowe za prad cz wode doslownie za wszastko twierdzi ze skoro mam dwoje dzieci to tez musze je utrzymac a on niema takiego obowiazku ale jaktez chce miec pelne prawa w wychowywaniu moich dzieci bo on jest panem musi byc tak jak on chce bo twierdzi ze nas utrzymuje a tak  niejest twierdzi ze mieszkamy u niego bo kontrakt jest zapisany na niego i jest wspanialomyslny bo ja place työko za polowe wszastkiego a powinam placic za trzy osoby a on za jednom pewnie byloby latwo znowu wrocic do burdelu i wtedy zarabialabym 10 razy wiecej niz teraz i nie musialabym wstawac dziennie o 3 ale nie potrwfie to ze tak pracowalam to byl epizod w mio zyciu chce o tym zapomniec nie nadaje sie do tej pracy wole wstawc o 3 nqd ranem niz raz oddac sie obcemu facetowi ale do czego zmiezam czy powinnam z ni byc skoro sama jestem w stanie utrzymac swoje dzieci i siebie on mi w niczym nie pomaga uwaza ze skoro piore i sprzatam sprzatajac po nim i piorac jego rzeczy to robie to przy okazji bo i tak musze to robic dla moich bachorow

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: byla prostytutka on ja i moje dzieci

Skoro jesteś z nim nieszczęśliwa to odejdź.Dzieci przecież widzą jak się w stosunku do siebie odnosicie i będą myślały ,że to normalne.Czy ojciec dzieci nie daje alimentów ,czy żyje?

Jesli tak ma wygladać twoje i dzieci życie,to lepiej,zebyś się od niego wyprowadziła i zaczęła zyć na własny rachunek.On nie ma prawa traktować ciebie tak,jak służącą,wyzywać,poniżać.To,że pracowałaś w burdelu nie znaczy,że do końca zycia najbliższy tobie człowiek moze ci to wypominać,przecież "wiedziały gały co brały" i teraz nie wolno mu ciebie tym szantażować.W Niemczech jest na dzieci kindergelt,powinnaś to załatwić dla swoich dzieci,jezyka też się wreszcie nauczysz,na pewno staniesz na nogi,ale myslę,że raczej bez niego,bo to jest toksyczny zwiazek.Może powinnaś wyjechac do innego miasta,zatrzeć za sobą slady.Ja nie jestem zwolenniczką ucieczek,ale czasem są one uzasadnione,tym bardziej,że masz dzieci,napewno im się należy spokojne dzieciństwo.Uwierz mi,ze dzieci potrafią czasem znieść biedę,ale w spokoju i miłości,a większa trauma dla nich jest jak są kłótnie,wyzwiska,nienawiść w rodzinie.Szukaj pomocy wsród społecznosci Polaków w Niemczech,w internecie,może w kościele?

4

Laurola, ja bym na Twoim miejscu odeszla. to, ze pracowalas w domu publicznym nie daje mu prawa do takiego traktowania Cie. to jest przeszlosc, a jak juz bylo powiedziane"widzialy galy co braly". wiec z jakiej paki on Cie teraz wyzywa od dzi*ek itd... najwazniejsze to, zebys nie weszla w ten biznes  po raz kolejny. wiadomo, kasa niezla, ale jakim kosztem.. a w niemczech mozesz dostac ten kindergelt, mieszkanie socjalne, tu jest troche inaczej niz w PL, wiec dasz sobie kochana rade. przede wszystkim zalatw sobie mieszkanie, gdzie Cie zamelduja, i idz od wrzesnia na kurs niemieckiego. to jest kurs bezplatny podajze, a Tobie znajomosc jezyka sie przyda, zeby pozniej bylo Ci latwiej znalesc lepsza prace.

5

laurola napisał/a:

do czego zmiezam czy powinnam z ni byc skoro sama jestem w stanie utrzymac swoje dzieci i siebie on mi w niczym nie pomaga uwaza ze skoro piore i sprzatam sprzatajac po nim i piorac jego rzeczy to robie to przy okazji bo i tak musze to robic dla moich bachorow

Sama sobie odpowiedziałaś, kochana.

6

To jest chore co Ty piszesz,to wykorzystywanie Ciebie,o ponizaniu nie wspomne,to wygodnictwo faceta.Pozdrawiam.

7

Odejdź, chcesz by dzieci ciągle patrzyły na to jak on Cię poniża?
Masz swoją przeszłość, niezbyt kolorową, ale jak sama napisałaś - jesteś w stanie się sama utrzymać - a to jest ważne, więc spierdzielaj od niego jak najszybciej.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » byla prostytutka on ja i moje dzieci

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024