gdzie podziali sie normalni mezczyzni - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » gdzie podziali sie normalni mezczyzni

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: gdzie podziali sie normalni mezczyzni

Witam was tongue Mój problem polega na tym ze zawsze trafiam na mężczyzn których ambicje kończa sie jedynie na łóżku ,  wiele razy chłopaki dali mi do zrozumienia ze tylko na tym im zalezy  choc mówili ze to sie dla nich nie liczy   naszczescie konczyłam takie znajomosci bo w pore sie zczaiłam ze byłam dla nich tylko dodatkiem do zycia . Ostatnio kochałam sie z pewnym chłopakiem i załuje tego bo po tym zdazeniu  sie juz nie odezwał a ja poczułam sie znowu oszukana . Ciagle zadaje sb pytanie jak tu komus zaufac skoro zawsze konczy sie tak samo OBIETNICAMI a pózniej klapa sad Od 5 msc jestem sama  poniewaz zakonczyłam swoj zwiazek z chłopakiem który traktował mnie jak ksiezniczne i kochał mnie a nie moje ciało , ale niestety miał za soba zła przeszłosc i nie mogłam z nim byc choc teraz czasem żałuje , ale wiem ze dobrze zrobiłam ze sie rozstalismy . a o pozostałych zwiazkach  to juz nie wspomne .  Chciałabym miec kogos ale sie boje kolejnego rozczarowania. nie jestem juz w stanie nikomu zaufac . Chce po prostu zmienic cos w swoim zyciu byc moze siebie  zeby byc postrzegana inaczej niz tylko obiekt seksualny tylko jak to zrobic ? poradzcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: gdzie podziali sie normalni mezczyzni

Zastanów się gdzie do tej pory poznawałaś chłopaków i zmień miejscówę wink

3

Zastanawiasz się jak komuś zaufać. Pomyśl, jak teraz zaufa komuś ten dobry chłopak, którego zostawiałaś przez jego PRZESZŁOŚĆ. Rzadko zdarza się, ze kobieta trafia na samych złych facetów. Częściej to w tej kobiecie tkwi problem.

4

Hmmm... Wiesz , może po prostu ciągnie Cię do facetów 'tego typu' smile Bo chyba z reguły kolesie którym zależy na łóżku są przystojni, pewni siebie i mają dobrą bajerę tongue Ja osobiście nie lubię takiego bajerowania i odpycha mnie taka postawa więc rzadko spotykam takich ludzi. Jestem sama ale z innych powodów:P
Może trochę zwolnij i nie angażuj się tak szybko ? spróbuj zachować dystans i na samym początku znajomości zasygnalizować ,że o Ciebie trzeba się starać smile
Zmiana miejscówki też moze być dobrym rozwiązaniem:)
Gdzie najczęściej poznajesz facetów?

5

Kasiaaa_20 napisał/a:

Ostatnio kochałam sie z pewnym chłopakiem i załuje tego bo po tym zdazeniu  sie juz nie odezwał a ja poczułam sie znowu oszukana

No i przede wszystkim nie rozkładaj nóg za szybko. Wybacz, ale nie wyobrażam sobie chłopaka, który spotykałby się z kimś przez jakiś czas, byłoby fajnie, miło, chemia itd. i w końcu poszliby do łóżka, a on przestałby się nagle odzywać. Do takich numerów wybiera się dziewczyny, z którymi szybko pójdzie, bo nikomu nie chciałoby się starać jakiś czas, żeby sobie raz zaliczyć. Po prostu nie idź z facetem do łóżka dopóki nie będziesz pewna, że jest on tego wart, skoro szukasz porządnego chłopaka.

6

Dwie ostatnie wypowiedzi = nic dodac, nic ujac! big_smile

7

red napisał/a:
Kasiaaa_20 napisał/a:

Ostatnio kochałam sie z pewnym chłopakiem i załuje tego bo po tym zdazeniu  sie juz nie odezwał a ja poczułam sie znowu oszukana

No i przede wszystkim nie rozkładaj nóg za szybko. Wybacz, ale nie wyobrażam sobie chłopaka, który spotykałby się z kimś przez jakiś czas, byłoby fajnie, miło, chemia itd. i w końcu poszliby do łóżka, a on przestałby się nagle odzywać. Do takich numerów wybiera się dziewczyny, z którymi szybko pójdzie, bo nikomu nie chciałoby się starać jakiś czas, żeby sobie raz zaliczyć. Po prostu nie idź z facetem do łóżka dopóki nie będziesz pewna, że jest on tego wart, skoro szukasz porządnego chłopaka.

No właśnie, koleżanka red ma rację. Ile Ty byłaś z tym chłopakiem, że się tak po prostu nie odezwał po seksie? Albo lubisz seks i uprawiasz go z kim chcesz i kiedy chcesz, albo trzymaj nogi razem przez jakieś pół roku, dopóki nie zbudujecie sobie z partnerem jakiejś bazy EMOCJONALNEJ.

A Tobie chyba wystarczy wyszeptać do uszka "kocham Cię i będę z Tobą na zawsze, tylko daj mi dowód miłości", bez urazy...

8

Magdazzz napisał/a:

Zastanawiasz się jak komuś zaufać. Pomyśl, jak teraz zaufa komuś ten dobry chłopak, którego zostawiałaś przez jego PRZESZŁOŚĆ. Rzadko zdarza się, ze kobieta trafia na samych złych facetów. Częściej to w tej kobiecie tkwi problem.

O to chodzi ze on juz zaufał i od dawna jest w zwiazku i  ma nowa wielka miłosc  i troche tez mnie to zabolało bo po rozstaniu tak bardzo  chciał wrócic do mnie a tydzien pozniej jak mi deklarował wielka miłosc poznał inna i juz nie był zainteresowany byciem ze mna .  Miał wkoncu prawo sobie kogos znalezc a ja po raz kolejny zwatpiłam w  szczera miłosc.

Co do innych wypowiedzi to nie kocham sie kiedy chce i z kim chce bo to nie w moim stylu . zazwyczaj czekam i oceniam czy chłopakowi zalezy na mnie czy na sex .  Szanuje siebie .!Ostatnio faktycznie za szybko to sie stało  i przyznaje ze to był mój bład ale czasu nie cofne . Mam nauczke na przyszłosc ..

ananaasowa_ moze i faktycznie cos w tym jest co napisałas   chociaz nie musza byc przystojni zeby im na łozku zalezało to sa z pozoru normalni chłopacy . Masz racje dam sb na wstrzymanie i nie bede sie angazowac za szybko bo to nie ma co smile  wlasnie o to chodzi ze ja nie angazuje sie za szybko i nie wierze w milutkie słowka .
A ludzi poznaje na miescie na imprezach , lub gdziekolwiek indziej ale chyba najwiecej w necie

9

"O to chodzi ze on juz zaufał i od dawna jest w zwiazku i  ma nowa wielka miłosc  i troche tez mnie to zabolało bo po rozstaniu tak bardzo  chciał wrócic do mnie a tydzien pozniej jak mi deklarował wielka miłosc poznał inna i juz nie był zainteresowany byciem ze mna .  Miał wkoncu prawo sobie kogos znalezc a ja po raz kolejny zwatpiłam w  szczera miłosc."

Zwątpiłaś w szczera miłość? Przecież sama go zostawiałaś:) bardzo dobrze, ze chłopak nie płakał w poduszkę, tylko układał sobie od razu życie na nowo. Jeżeli już, to on mógł zwątpić w szczera miłość, bo zostawiałaś go przez coś tam co było kiedyś.... wiec jakby dłużej za Toba rozpaczał wtedy byś była usatysfakcjonowana i uwierzyła w miłość???

10

Nie , ja do niego nie mam pretensji o to ze kogos ma i nawet ciesze sie z tego ze jest szczesliwy . nie znasz histori naszego zwiazku wiec mozesz myslec ze to moja wina ze sie z nim rozstałam ale nie mogłam inaczej .  A ZOSTAWIAŁAM go  bo niestety przeszłosc zaczeła powracac i mi to przeszkadzało a nie przez to jaki był kiedys bo dałam mu szanse i zaufałam ale to zaufanie sie juz wyczerpało

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » gdzie podziali sie normalni mezczyzni

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024