Smierc i depresja. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Smierc i depresja.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez justynka182 (2012-07-03 12:14:01)

Temat: Smierc i depresja.

Witam. 24 Czerwca br. zmarla mi Babcia, byl to dla nas wszystkich duży szok, do tej pory nam jej brakuje. ale najgorzej jest z moim tata bo to była jego matka a do tego zmarla mu na rękach jak próbował ją reanimowac. od tego czasu popadl w depresje, siedzi i mysli, rzadko sie odzywa, nie chce prawie nic jesc. nie dociera do niego nic. do tego zauwazylam że na kompie sciagal same piesni religijne typu anielski orszak, barka. Doszlo do tego ze chce auto sprzedac żeby taki drogi pomnik Babci postawic. wszystko rozumie, ale auto jest nam potrzebne i nie stac nas na taki pomnik sad nie wiem co mam już robić sad powinnam się martwic? dodam że tato ma 46 lat.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Smierc i depresja.

Zasugeruj tacie ,żeby poszedł do dobrego psychologa, a nawet psychiatry. Skoro popadł w depresje to ciężko będzie mu samemu ze sobą poradzić. A psychiatra -to lekarz jak każdy inny- nie trzeba się wstydzić wizyty u niego, a on może przypisać tacie antydepresanty, po których na pewno z czasem będzie lepiej i pogodzi sie ze śmiercią matki.

3

Zapisal sie ale u nas sie czeka w kolejce 1.5 miesiaca sad

4

To może spróbujcie prywatnie-wiadomo ,że to wiąże się z kosztami, ale czasami warto, liczy się czas. tu chodzi o zdrowie- psychikę ojca.

5

Właśnie <skorpionica> ma rację liczy się czas. Tym bardziej jeśli chodzi o zdrowie.

6

może poproście żeby tatę przyjąć szybciej porozmawiajcie z panią rejestratorką ,może ktoś zrezygnuje z wizyty i wskoczycie na jego miejsce.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Smierc i depresja.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024