Chcę ją zdobyć... podpowiedzi mile widziane - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chcę ją zdobyć... podpowiedzi mile widziane

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Chcę ją zdobyć... podpowiedzi mile widziane

Historia: poznałem ją, trochę sobą zainteresowałem ale niestety zakochałem się i na kolejnych spotkaniach byłem tak spięty, że sam ze sobą źle się czułem. Ostatnio zaprosiłem ją na imprezę było fajnie ale nie zwracała na mnie uwagi za bardzo mimo, że ze mną była cały czas. Teraz czas na komentarze OLEJ JĄ - nic z tego drogie Panie i mniej drodzy panowie, to jest Ta dziewczyna, tylko powoli...

jest bardzo wartościowa, bardziej podoba mi się jej nastawianie do życia niż fizyczność ale oczywiście jest bardzo ładna wg. mnie. Chcę ją zdobyć ale nie chcę być teraz znowu nachalny i słać smsa codzinnie z głupotami bo to bez sensu, bliżej nam do 30-stki. Myślałem o takich sposobach:

- będzie weekend zabrać ją o 6 rano gdzieś na wzgórze o świcie słońca - wcale mnie to nie kręci to ma być dla Niej!
- ma ulubiony zespół, nie taki jak więszkość kupić jej płytę podesłać a w środku napisać że zapraszam na koncert danego dnia

Podrzućcie mi jakieś sposoby oryginalne, takie żeby wniosły emocje do jej życia.wulgaryzm wulgaryzm po prostu... Dajci mi drogie kobietki jakiś sposoby albo piszcie jak was poderwano na co konkretnie.

Czy jest tu jakaś dziewczyna/kobieta, która na początku nie była zainteresowana facetem, może jej się nawet źle z nim rozmawiało ale z czasem przerodziło się to w coś więcej?

Używanie wulgaryzmów na forum jest zabronione.
moderatorka apoteoza

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chcę ją zdobyć... podpowiedzi mile widziane

1. kup sobie raki i czekan jak chcesz ją zdobyć
2. nie używaj wiadomego słownictwa bo wystawiasz sobie świadectwo kultury

Zdobyć ? Zadaj sobie to pytanie. Chcę zdobyć, czy chcę z nią być jako para itd. To istotne.
Co do pomysłów to rozmawiaj z nią. Tylko nie opowiadaj jej o sobie!!!! Chyba że sama zapyta. Ale uważaj. Może zapytać, bo chce wiedzieć ale nie musi to być Pan Tadeusz. To ona jest tematem do rozmowy. Tylko nie nachalnie. No i nie narzucaj się za bardzo ze spotkaniami. Zachowaj pewien dystans i luz.
Lubi jakieś kwiaty ? To jej kup na spotkanie. Mało się znajdzie kobiet które nie lubią dostawać kwiatów.
A z tym spinaniem się. Wielu to ma i po prostu trzeba się rozpiąć.
Przy okazji. CO to za zespół ?

3

klarek napisał/a:

1. kup sobie raki i czekan jak chcesz ją zdobyć
2. nie używaj wiadomego słownictwa bo wystawiasz sobie świadectwo kultury

Zdobyć ? Zadaj sobie to pytanie. Chcę zdobyć, czy chcę z nią być jako para itd. To istotne.
Co do pomysłów to rozmawiaj z nią. Tylko nie opowiadaj jej o sobie!!!! Chyba że sama zapyta. Ale uważaj. Może zapytać, bo chce wiedzieć ale nie musi to być Pan Tadeusz. To ona jest tematem do rozmowy. Tylko nie nachalnie. No i nie narzucaj się za bardzo ze spotkaniami. Zachowaj pewien dystans i luz.
Lubi jakieś kwiaty ? To jej kup na spotkanie. Mało się znajdzie kobiet które nie lubią dostawać kwiatów.
A z tym spinaniem się. Wielu to ma i po prostu trzeba się rozpiąć.
Przy okazji. CO to za zespół ?

Źle się wyraziłem nie zdobyć w sensie na krótki czas tylko przekonać do siebie. Mój brat pamiętam tak samo ok pół roku a teraz są szczęśliwym małżeństwem.

Słów wylgarnych nipotrzebnie użyłem tutaj ale muszę z siebie całą złość wykrzyczeć. Wiem jak się zachować ale cały czas jestem nienaturalny. Jeszcze poopowidaałem jej o sobie, cholera... sama wyciągała ode mnie.

To jest ten zespół "baciary", piosenka "żyje się raz" ale inne piosenki są do bani. Właściwie to tą piosenkę lubi a ja szukam punktu zaczepienia do dalszych spotkań. Jest trochę romantyczką ale na spotkaniu twarda jak cholera. Nie ma żadnych problemów, nic w czym by jej pomóc coś doradzić, coś pomóc, jak po grudzie idzie...

Nigdy nie odzwajemniłem czyichś uczuć bo nie chciałem skrzywdzić a teraz moich nie chce odzwajemnić. To nie proste, chcę być wytrwały ale nie powiem jej, że się w niej zakochałem bo będzie po wszystkim. Ona musi najpierw coś we mnie zobaczyć, ale nie wiem czy tak będzie. Koncert dopiero za dwa tygodnie i trochę daleko ale dla niej wszystko smile Narazie muszę ją trochę zostawić w spokoju nie być natrętem ale ciężko uwierzcie...

Podtrzymuję pytanie: czy jest tu jakaś dziewczyna/kobieta, która na początku nie była zainteresowana facetem, może jej się nawet źle z nim rozmawiało ale z czasem przerodziło się to w coś więcej?

4

Do tego potrzeba czasu i rozmów.
Nie "przekabacisz" jej  biletami na koncert jeżeli jest bystrą dziewczyną wink ale od tego można zacząć.
Jeżeli pyta o Twoją osobę więc naturalne jest, ze odpowiadasz jej smile dlatego nie ubolewaj, ze mówiłeś"o sobie".
Po prostu ją poznawaj. Stopniowo, małymi kroczkami.
Nie bądź tylko monotematyczny wink i nie graj. Bądź zwyczajnie sobą.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chcę ją zdobyć... podpowiedzi mile widziane

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024