Historia: poznałem ją, trochę sobą zainteresowałem ale niestety zakochałem się i na kolejnych spotkaniach byłem tak spięty, że sam ze sobą źle się czułem. Ostatnio zaprosiłem ją na imprezę było fajnie ale nie zwracała na mnie uwagi za bardzo mimo, że ze mną była cały czas. Teraz czas na komentarze OLEJ JĄ - nic z tego drogie Panie i mniej drodzy panowie, to jest Ta dziewczyna, tylko powoli...
jest bardzo wartościowa, bardziej podoba mi się jej nastawianie do życia niż fizyczność ale oczywiście jest bardzo ładna wg. mnie. Chcę ją zdobyć ale nie chcę być teraz znowu nachalny i słać smsa codzinnie z głupotami bo to bez sensu, bliżej nam do 30-stki. Myślałem o takich sposobach:
- będzie weekend zabrać ją o 6 rano gdzieś na wzgórze o świcie słońca - wcale mnie to nie kręci to ma być dla Niej!
- ma ulubiony zespół, nie taki jak więszkość kupić jej płytę podesłać a w środku napisać że zapraszam na koncert danego dnia
Podrzućcie mi jakieś sposoby oryginalne, takie żeby wniosły emocje do jej życia.wulgaryzm wulgaryzm po prostu... Dajci mi drogie kobietki jakiś sposoby albo piszcie jak was poderwano na co konkretnie.
Czy jest tu jakaś dziewczyna/kobieta, która na początku nie była zainteresowana facetem, może jej się nawet źle z nim rozmawiało ale z czasem przerodziło się to w coś więcej?
Używanie wulgaryzmów na forum jest zabronione.
moderatorka apoteoza