Pisma dla kobiet??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Pisma dla kobiet???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Pisma dla kobiet???

Dzień dobry netkobietki chciałabym się od was dowiedzieć czy są jakieś czasopisma dla kobiet takie w stylu "playboya" ? I jakie najczęściej czytacie i które możecie polecić... chodzi mi o ciekawe artykuły a nie jak we wszystkich gazetach które piszą jak zrobić dobry makijaż czy plotkują o sławnych ludziach i wyszukują wszystko to co nie trzeba:( Dodam, że mam 22 lata.

pozdrawiam :*

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pisma dla kobiet???

Witaj, po przeszukaniu internetu stwierdzam iż pismo erotyczne dla kobiet nie istnieje hmm
Bardzo dużo za to jest pisem na temat makijażu, ubioru i innych pierdol, ale nikt nie wpadł na pomysł, że kobiety też by chciały coś takiego poczytać...
Myślę nad ty czy nie pobawić by się w księdza Rydzyka i nie napisać do playboya czy CKM'u o pismo erotyczne dla kobiet, bo dlaczego ma takiego nie być??

Pozdrawiam serdecznie, Marzena wink

3 Ostatnio edytowany przez agnes91 (2012-06-30 16:11:17)

Ja się nie spotkałam nigdy z takim magazynem, ale może coś jest wink Playboy ma co nieco do czytania i do pooglądania.
Jeżeli chcesz szukać mądrych artykułów, a zdjęcia erotyczne nie są Ci potrzebne do szczęścia  polecam Focusa i Focusa Ekstra Seks  (co jakiś czas wychodzi ten dodatek i jest bardzo ciekawy, jest jako osobny magazyn wydawany). Focus Ekstra jest teraz w sprzedaży do września.
Swoją drogą i tak pisma erotyczne są głównie nakierowane na mężczyzn. Także jedyne co pozostaje stworzyć i wydać takie cudo. No i rozpowszechnić odpowiednio z nie wygórowaną ceną wink

4

Marzena 1 to jest bardzo dobry pomysł z napisaniem prośby do jakiegoś wydawnictwa o pisma dla kobiet. Pamiętam, że kiedyś oglądałam serial KSD i tam było "Ego" pismo dla kobiet:) Szkoda, że cały świat chce zadowalać tylko mężczyzn widokami pięknych kobiet a o Nas każdy zapomina smile Jakby była jakaś petycja czy coś w tym stylu i potrzebne będą podpisy to chętnie się dołączę...

5

Osobiście mogłabym polecić "Zwierciadło". A z takich playbojowatych to chyba Cosmopolitan i przyznam szczerze, że tej gazety wyjątkowo nie znoszę; kupowałam ją kiedyś, chyba przez pól roku, ale uznałam, że to wyrzucanie kasy w błoto, bo w KAŻDYM numerze jest to samo czytli "Zafunduj mu seks jego życia", "10 seks-trików na które lecą faceci",  "Bądź gorącą laską!"  Litości! Ileż można! Dorosłam, zmieniłam literaturę smile
Teraz czasem czytuję Zwierciadło- czytywałam SENS ale to jedna wielka reklama, odechciało mi się.

6

Ze swojej strony mogę polecić Wam niedawno odkryte pismo VERONIQUE, które poleciła mi moja koleżanka. Na ich stronie można sobie poczytać całkowicie bezpłatnie ponieważ jest to wersja internetowa. Mają oczywiście tam różne tematy urodowe i zdrowotne, ale też opisują fajne podróże, kulinarne przepisy itp. W sumie to czekam na kolejny numer, bo to kwartalnik więc nie pojawia się często.

7

Nie wiem czy dlakobiet, może raczej dla wszystkich-polecam Charaktery. Bardzo zajmująca lektura.
W liceum czytałam natomiast "Jestem"-pamiętacie jeszcze?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Pisma dla kobiet???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024