Carevo - Bułgaria - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Carevo - Bułgaria

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Carevo - Bułgaria

Hej Wam,

czy któraś z szanownych forumowiczek była w miejscowości Carevo w Bułgarii? Mamy ze znajomymi okazję pojechać tam z SKT natomiast o samej miejscowości mało wiemy, no poza tym, że nie jest drogo:). Gdyby któraś z Was miała jakieś doświadczenia i komentarze to byłabym wdzięczna o pomoc:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Carevo - Bułgaria

Bułgaria me generalnie to do siebie,że wszędzie jest tam bardzo tanio:).
Lubię Bułgarię i jeżdżę tam co roku.W Tsarevie byłam trzy lata temu.Generalnie okolice Burgas to świetne miejsce do wypoczynku.Tsarevo to nieduże miasteczko z targiem,dobrymi knajpkami.W samymi miasteczku plaży nie ma,parę kilometrów dalej jest Nestinarka- miejscowośc z fajną plażą,która niestety czyszczarki do piasku nigdy nie widziała.
Niestety Tsarevo robi się coraz bardziej komercyjne- ma plazach budowane są wielkie bloko- hotele.Ale ceny są wciąż przyzwoite i można wypocząć bez bramek,przy których opłaca się wjazd do miasta tak ja np w Słonecznym Brzegu.

3

Ale trafiłam na znawczynię tematu:). Na początku wielkie dzięki za odzew:). Poza tym przyznam się....zaczęłam kminić czy Tsarevo to to samo co Carevo, ale juz wiem że tak:). Powiedz mi tylko z jakich biur jeździsz czy może indywidualnie? Bo ma mówie  - myślę nad tym SKT na 15 dni. Możesz coś jako znawczyni tematu podpowiedziec? Dzikuje:)

4

Bułgarię zwiedziłam praktycznie wzdłuż i wszerz aż do tureckiej granicy na własną rękę.Oczywiście po pobycie w Turcji już wiem,że nie każdy kraj warto tak zwiedzać ale Bułgaria właśnie do takich należy.
Mieszkam na prywatnych kwaterach lub w małych hotelikach.Ma to swoje zalety bo Bułgarzy uwielbiają Polaków i uważają  ich za spokojnych i porządnych turystów więc chętnie wynajmują im kwatery a bywa,że wieczorkami zapraszają na domową rakiję czy rodzinne uroczystości.
Ja jeżdzę od kilku lat z dzieckiem i mężem więc jeśli Ty chcesz jechać ze znjomymi to tym bardziej nie masz się czego obawiać i spróbować wybrać się na własną rękę.Uwierz,samym swoim pochodzeniem wzbudzisz zaufanie.Poza tym można się targować w kwestii cen:)
Warunki mieszkaniowe są oczywiście rózne ale na pewno znajdziesz kwatery,w których warunki nie odbiegają od hotelowych.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Carevo - Bułgaria

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024