Jak znaleść sposób na niego...?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak znaleść sposób na niego...?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Jak znaleść sposób na niego...?!

Poznałam go jakiś czas temu... Jest pracownikiem mojego ojca. Na początku w sumie nic specjalnego, dopiero od jakiegoś czasu sypią się iskry niczym z pod gumówki...  Doprowadza mnie do płaczu... Rozpaczliwego sopwodowanego atakiem śmiechu.
Często patrzymy sobie w oczy. Nasze spojżenia są tak głębokie i przenikliwe, nie możey oderwać od siebie wzroku.
Dotykamy się - niby przypadkiem, wpaamy na siebie...
Gdy tylko zostajemy sami, rozmowa nabiera zupełnie innego biegu - bardziej erotycznego.

Chłopak bardzo mi się podoba. Imponuje mi. Nie za bardzo wiem jak zrobić ten pierwszy krok... I czy w ogóle go robić??
Dodam tylko, że w "pysku" jestem mocna... ale jak przychodzi do czynów to jest gorzej..

Proszę o Wasze rady!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak znaleść sposób na niego...?!

Żyjemy w dobie gdzie mężczyzna jak i kobieta mają prawo zrobić ten pierwszy krok. Jeżeli jest tak jak opisujesz to ja bym na Twoim miejscy zapytała czy nie wyskoczycie na jakąś kawę czy cuś i zobaczysz jak się znajomość będzie rozwijać.

3

Jesteś córką szefa. Normalne, że każdy pracownik (zwłaszcza młody) chce poprzez Ciebie  awansować lub mieć fory, więc jest bardziej niż miły. Na Twoim miejscu poszukałabym miłości w innym miejscu.

4

alfaalfa napisał/a:

Jesteś córką szefa. Normalne, że każdy pracownik (zwłaszcza młody) chce poprzez Ciebie  awansować lub mieć fory, więc jest bardziej niż miły. Na Twoim miejscu poszukałabym miłości w innym miejscu.

Nie przesadzajmy...

Spotkanie sie np na kawę to nie zbrodnia.
Wtedy ewentualnie może zobaczyć co i jak.

5

a ja bym się nie czaiła tylko wyszła z propozycją big_smile tak jak mówi czekoladka7, zaprosiłabym na kawę czy cokolwiek innego wink nie ma się czego obawiać big_smile

6

Skoro iskry lecą to nie ma na co czekać wink Kuj żelazo póki gorące wink

7

Do przodu dziewczyno. Może fakt że jest pracownikiem twojego ojca go blokuje, czyli np. strach o pracę ? Więc Ty zadziałaj. A co dalej to się zobaczy.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak znaleść sposób na niego...?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024