Witam, na początku chciałabym powiedzieć, że nigdy nie pisałam na forach więc jakbym coś źle wpisała to od razu proszę o informacje ![]()
Na początek chce powiedzieć że jakiś czas temu miałam poważny wypadek. Jechałam z chłopakiem samochodem i innym samochód uderzył w nas. Wina (nieumyślna) była niestety mojego chłopaka. Ja nic nie pamiętam z tego dnia. Od tamtej pory wszystko się zmieniło. Najbardziej martwi mnie mój związek z ukochanym chłopakiem. On już nie traktuje mnie tak jak przed wypadkiem. Kiedyś prawił mi komplementy, był taki czuły, romantyczny... Teraz stał sie oschły, czały czas mówi mi o moich błedach, bardzo często się kłócimy nawet o bzdury, jak chce pogadać z nim albo po prostu spędzić troche czasu razem odpowiada że nie ma czasu, jest zmęczony albo chce odpocząć przed komputerem. Nie jestem już dla niego taka wyjątkowa jak kiedyś
. On twierdzi że to nie przez wypadek tylko ja się tak bardzo zmieniłam. Chce żeby było jak dawniej, albo chociaż żeby uczucia i zachowania były zbliżone do tych dawnych. Ale już nie wiem co robić
prosze pomóżcie