juz nie wiem co robic? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » juz nie wiem co robic?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: juz nie wiem co robic?

Moje malzenstwo trwa 4,5 roku,bylo brane po ok 1,5 rokuz znajomosci i w tym czasie 9mcy bylam w  ciazy. Poczatek fajny myszko kocahanie itd. Mieszkamyubabci, gdzie mieszka rowniez moja 17 letnia siostra dla ktorej jestem opiekunem prawnym )Po smiercio mojej mamy zmarla 2,5 roku temu 1  rok byl ok ale od 1,5 roku masakra-nie umiemy sie dogadac chyba zawsze nie umielismy rozmawiac, ciagle klotnie, robienie z mojej osoby glupka, ciagle straszenie samobojstem(a dlamnie to jest hoorror bo przezylam samobojstwo ojca) ciagle musze sama srubki przykrecic , gaz wymienic lejw  silniku sprawdzic o wszytskim musze myslec sama. dziecko nerwowe bo ciagle klotnie(mala ma 4 lata).Sama nie wiem co rtobic nie spimy ze soba od 1,5 roku w jednym lozku, seks ostatni z  2miesiace temu. On twierdzi ze mnie kocha chce ratowac itd. Ale ja nie wiem co czuje mam wrazenie ze nienawisc zaczyna sie pojawiac w s tosdunku do meza, ze chcialabym chyba czeghos na boku ale jednka nie dokonca bo mialabym okazje ale nie potrafie go zdradzic jeszcze a poza tym chyba cos czuje jak sadzicie wystepowac o rozwod czy jakos zawalczyc - dodam ze moj maz nie nawidzi mojej siostry i czesto sie o to klocimy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: juz nie wiem co robic?

Wpierw powalcz a potem ewentualnie zacznij myśleć o rozstaniu.
Swoją drogą to ten Twój mąż to bezczelny typek skoro wyskakuje z tekstami o samobójstwie kiedy dokładnie wie, że miałaś niestety związane z tym przeżycia.

3

Odp: juz nie wiem co robic?

Ja juz sama nie wiem,czego chce. ostatnio z  2 tygodni temu w  srode zamknal sie po awanturze domowej w  pokoju i nie moglam otworzyc drzwi z  siostra bylyasmy pewne ze sie powiesil na klamce od drzwi, jednak dopiero telefon do brata mojego przy drzwiach spowodowal, ze otworzyl drzwi - masakra to zabolalo wtedyze hej. A wogole boje sie o fiannse bo on zarabia 4000 a jamam 1300. takze nie wiem jak sobie poradze-ale mysle ze dam rade?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » juz nie wiem co robic?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024