Czekać czy działać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czekać czy działać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Czekać czy działać?

Witam, jestem mężczyzną a raczej chłopakiem.. piszę tutaj bo myślę, że  kobiety lepiej doradzą niż mężczyźni ; ).  A przechodząc do meritum...

Mam przyjaciółkę z którą chodzę do klasy (jest to ostatni rok). Rozmawiamy na wszystkie tematy, spotykamy się wszystko jest super. Jednak  pewnego dnia zauważyłem? że nie traktuje jej tylko jako przyjaciółkę lecz kogoś więcej. Zakochałem się. Niestety, ona ma chłopaka (są ze sobą od wakacji). Może źle to odbieram ale wydaje mi się że też coś do mnie czuje no ale...  Boję się jej o tym powiedzieć bo nie wiem jak zareaguje, czy mnie odrzuci, wyśmieje, nie wiem... (nie chcę jej stracić) . Czy może przeczekać i powiedzieć wtedy kiedy będzie "wolna" Proszę odpowiedzcie co byście zrobili na moim miejscu. Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czekać czy działać?

Co Ona do ciebie czuje?

3

Jakby wiedział, to by nie pytał...

4

może to nie jest miłość ale zauroczenie.. z drugiej strony jeżeli tak by było to by inaczej się zachowywała, nie wiem co o tym myśleć

5 Ostatnio edytowany przez Leila01 (2012-06-07 09:35:56)

Leila01 napisał/a:

Co Ona do ciebie czuje?

Magdazzz napisał/a:

Jakby wiedział, to by nie pytał...

HyhYHY napisał/a:

...wydaje mi się że też coś do mnie czuje...

Napisał, że Ona tez do niego coś czuje...więc pytam co? I skąd wie? Po czym zauważył?

6

Moze bardziej powinien sie jej wypytac czy jest szczesliwa w swoim zwiazku i ze swoim chlopakiem? A nei mowic odrazu o swoich uczuciach.

7

Moim zdanie w ogóle nie powinien się pchać między tamta parę. To, że On wzdycha, nie znaczy, że Ona tez. A te jego"wydaje mi sie, ze Ona tez coś czuje"to tylko fakt tego, że On chciałby aby tak było.

8

Sam piszesz, ze sie tylko zauroczyłeś. Daj temu czas, jesli to jest na tyle prawdziwe dojrzeje w Tobie to uczucie a noz nie wiadomo jak Jej sie ułoży relacja z obecnym chłopakiem. Jeśli to ma znaczenie i wartosc to Ona to doceni. Musisz jako przyjaciel byc przy Niej obecny, wspierac Ja, zachowywac sie tak jak do tej pory + musisz tez uczynic tak, by dostrzegla Twoje zalety, pozytywy i miala czas refleksji nad Twoja osoba. Zalezy to jeszcze od tego na ile jest zzyta ze swoim chlopakiem. Moim zdaniem nie powinienes ujawniac sie ze swoimi uczuciami. Jak stare przysłowie mowi:"Jesli kocha, to poczeka". Nie chcesz Jej stracic? To trwaj przy Niej, i w tych dobrych chwilach smiej sie razem z Nia, i kiedy bedzie narzekac wspieraj , przytul : ) Jesli dla Niej bedzie to cos znaczylo sama Ci o tym powie : )

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czekać czy działać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024