Chce zrobić liceum ogolnoksztalcące ale jaki kierunek wybrac. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Chce zrobić liceum ogolnoksztalcące ale jaki kierunek wybrac.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Chce zrobić liceum ogolnoksztalcące ale jaki kierunek wybrac.

witam Mam pytania. Końce szkole zawodową jako sprzedawca chciała bym zrobić sobie jeszcze średnią ale nie wiem jaki kierunek czy sprzedawca, opiekunka w przedszkolu czy jakis inny i nie wiem co oznaczają te kierunki
- klasa o profilu geo-społecznym - język angielski, geografia, wiedza o społeczeństwie,
- klasa o profilu matematyczno-fizycznym - język angielski, matematyka, fizyka.
-policyjne, ekonomiczne, humanistyczne
Jaki wybrać sobie profil by pracować.
A jaki wy byście wybrali dodarcie  z góry dziękuje

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez gogos (2012-06-05 22:04:56)

Odp: Chce zrobić liceum ogolnoksztalcące ale jaki kierunek wybrac.

witam, po liceum nie masz praktycznie nic. tzn.masz tylko mature ale bez zadnego zawodu. Liceum jest bardziej szkoła przygotowującą do dalszej nauki na studiach. jesli chcesz miec jeszcze jeden zawód a przy okazji mature polecam technikum. po tej szkole jest zawód i masz wieksze prawdopodobienstwo do znalezienia pracy....

3

czyli po zawodówce moge iść np do technikum czy zaoczna technikum ale jakie czeba miec klasyfikacje by mnie przyjeli

4

a jak bym chciała miec ten sam  kierunek jako sprzedawca i tylko srednią zrobić do tego zawdu to moge  w LO czy inny kierunek pomuście bo wogule jestem nie obeznana

5

Jedsli chcesz miec tylko mature to wystarczy liceum, a jesli dodatkowo zawód to technikum.    Mysle ze do technikum nie trzeba miec jakich kolwiek kwalifkacji trzeba miec skonczone gimnazjum no i chyba ten caly egzamin gimnazjalny, bo przecież do technikum  lub liceum idziemy najczesciej po gimnazjum

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Chce zrobić liceum ogolnoksztalcące ale jaki kierunek wybrac.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024