Szycie w domu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Szycie w domu

Interesuje mnie praca w domu związana z szyciem. Tylko  nie mam na to pomysłu. Co uszyć aby się komuś podobało . Macie może jakieś pomysły?:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szycie w domu

A może warto zacząc od przeróek krawieckich wśród znajomych, sąsiadów itp. najbliższe grono a z czasem pojawić się mogą inne możliwości. Myślę, że całkiem niezłym pomysłem jest też napisanie ogłoszenia na portalu związanym  z pracą, gdzie zaproponujesz szycie na miarę itp.

3

Hej, super pomysł! smile
Powiem Ci, że mnie też niedawno naszło na szycie, ale póki co w piątek mnie z pracy wylali, więc na razie maszyny nie kupię;p Myślę, że to fajna sprawa. Jeśli masz do tego zacięcie, masz pomysły, to sądzę, że naprawdę warto spróbować. Musisz opanować podstawy szycia, projektowania, tworzenia wykrojów. Nie wierzę, że trzeba mieć jakieś szkoły pokończone, żeby szyć z polotem. Ja póki co ograniczam się do swoich robótek z drutu:)
Na początek możesz spróbować szyć na zamówienie, np. z gazet z wykrojami, jak choćby Burda, wszystko krok po kroku masz opisane: jaki materiał, jak skroić, jaki ścieg czy po prostu jaka trudność. Moja mama z tego szyła przez lata i ja też bym tak chciała. Z czasem... smile

4

Ubranka dla psów moze szyj. Jest na to zapoterzbowanie smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024