Jak Wam się dziewczyny podoba ta sukienka: http://www.echoshop.pl/szmizjerka.html Zastanawiam się nad nią, ale nie wiem jakie dodatki i jak ją nosić, co do kwiatów? a szukam czegoś na upały przewiewnego nacodzień
Szczerze to taka sobie,ten kołnierzyk tam nie pasuje,poszukaj czegoś wiązanego na szyję albo na ramiończka,na lato będzie akurat i taka mniej babcina:)
Odpowiednie będą dodatki w kolorze czarnym, brązowym lub w kolorach kwiatów, które powtarzają się na tej sukience, np błękitnym, zielonym, kobaltowy.
dzięki Sandra9011, szukam jeszcze, a na te kwiaty mnie tak wzięło coś
Na szyje to nie bardzo lubię, ale na ramiączka, czemu nie
)
moNniaaa, dzięki za te kolory. a butki? macie pomysł - sandałki czarne może?
Ja też pierwsze co pomyślałam, że ten kołnierzyk nie jest odpowiedni, cała sukienka na górze prezentuje się bardziej męsko, a te bardzo kobiecie kwiaty i delikatny materiał, sprawiają, że wyszło takie nie wiadomo co....
Hej! Faktycznie ta sukienka może i nie jest jakaś rewelacyjna - ma trochę dziwny styl. Ale ogólnie rzecz biorąc uwielbiam ciuchy z ECHO. Mają tam dużo ciekawsze sukienki niż ta, którą zlinkowałaś:) Czasami wchodzi taka kolekcja, że ciężko mi się zdecydować, co kupić, bo wszystko mi się podoba:)
Kwiaty są modne, ale mi się już trochę znudziły. Teraz na lato wolę gładkie faktury, biel , brąz, błękit. W szafie dominują teraz u mnie te kolory
Wiem, że napisze całkiem nie na temat, ale czy nie szkoda Ci 280 zł za takie "coś"? Są gusta i guściki, ale ta sukienka jest okropna:( Na stronie echoshop'u za mniejsze pieniądze dużo ładniejsze sukienki można znaleźć. ![]()
Mi też się nie podoba. A za tę cenę kupiłabyś z 2 dużo ładniejsze;)
10 2012-08-11 10:35:22 Ostatnio edytowany przez Kami90 (2012-08-11 10:41:06)
Do tej sukienki nie dobrała bym żadnych dodatków bo niestety ale jest zbyt dziwna i wyglądała by z wszelkimi dodatkami zbyt tandetnie.
Trzymam zdanie Red i Bubuś, za tą cenę można znaleźć dużo lepsze.
Pytanie też ile masz lat, bo jeśli koło 40-50 to jeszcze ujdzie, ale do 30 takiej sukienki nie pozwoliłabym nikomu założyć.
Po drugie, tyle kasy za sukienkę z takiego materiału, na upały ten materiał w ogóle się nie nadaje, chyba że chcesz się spocić jak na treningu piłkarskim ![]()
Za tą cenę można kupić coś znacznie lepszego..
TO TAKIEJ SUKIENKI DUŻA bransoleta i trapery ![]()
Zapomniałam o tym wątku zupełnie. Ale Bubuś miałaś rację. W końcu znalazłam w echo tańsze i ładniejsze rzeczy. I kupiłam sobie miętową sukienkę i koszulkę. W skience pół wakacji przechodziłam, ahh wróciło by się chętnie do tych gorących czasów i pięknych miejsc. ![]()