Poczta kwiatowa - czy lubicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Poczta kwiatowa - czy lubicie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Poczta kwiatowa - czy lubicie?

Trochę podpadłem koleżance hmm Powiedziała, że potrzebuje czasu i nie chce się spotykać aby troche ochłonęła.
Czy kobiety lubią dostawać kwiaty pocztą kwiatową? Chciałbym wywołać uśmiech na jej twarzy ale nie wiem czy to nie będzie przesada!?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poczta kwiatowa - czy lubicie?

z poczta kwiatowa mam mile wspomniania, bo kiedy moj obecnie byly facet byl za granica a byly walentynki przyslal mi do szkoly bukiet pieknych roz. Kolezanki malo co nie zapadly sie pod ziemie z zazdrosci hehe. Dla mnie jak najbardziej fajny, ciekawy pomysl smile

3

Nie było mi niestety nigdy dane doświadczyć tego sad
Aczkolwiek koleżanka się pewnie ucieszy, jeśli Twoje przewinienie nie jest poważne, oczywiście smile

4

Swietny pomysl ! Sama nigdy nie dostalam w taki sposob, napewno by to bylo urocze !

5

Okej smile poczta kwiatowa zamówiona smile jutro około 20 dostanie 7 czerwonych róż połączone z 3 słonecznikami... bo one są słoneczne tak jak ona smile Przewinienie nie jest jakieś wielkie i mam nadzieję, że to chwyci ją za serce! Zapytałem Was bo ludzie mówią, że to nie jest miłe i oklepane! Mi się jednak wydaje, że rzadko kiedy ktoś takie coś dostaje i efekt niespodzianki może zdziałać cuda!

6

pinokio69 napisał/a:

Okej smile poczta kwiatowa zamówiona smile jutro około 20 dostanie 7 czerwonych róż połączone z 3 słonecznikami... bo one są słoneczne tak jak ona smile Przewinienie nie jest jakieś wielkie i mam nadzieję, że to chwyci ją za serce! Zapytałem Was bo ludzie mówią, że to nie jest miłe i oklepane! Mi się jednak wydaje, że rzadko kiedy ktoś takie coś dostaje i efekt niespodzianki może zdziałać cuda!

Ta...
Chyba Ci co tak mówią to są za bardzo skąpi, żeby wydać kasę (nie oszukujmy się, poczta kwiatowa to dość spory wydatek) i łatwiej im powiedzieć, że to oklepane badziewie wink

7

Kolezanka bedzie wniebowzieta big_smile sukces murowany smile ale napisz Nam jutro jak poszlo smile

8

Mam nadzieję, że się uda:/ przyjaźnimy się pół roku i jak to bywa z przyjaźnią serce faceta może oszaleć na punkcie kobiety i traci się kontrolę hmm Ogólnie miał być układ friends a mi zaczynało wydawać się inaczej i poczułem, że jestem zbyt natrętny i ona się odsuwa... teraz wyluzowałem i mam nadzieję, że po kwiatach jakoś mi to wybaczy. Oby się udało bo nie chcę stracić osoby na której mi zależy.

9

pinokio69 napisał/a:

Mam nadzieję, że się uda:/ przyjaźnimy się pół roku i jak to bywa z przyjaźnią serce faceta może oszaleć na punkcie kobiety i traci się kontrolę hmm Ogólnie miał być układ friends a mi zaczynało wydawać się inaczej i poczułem, że jestem zbyt natrętny i ona się odsuwa... teraz wyluzowałem i mam nadzieję, że po kwiatach jakoś mi to wybaczy. Oby się udało bo nie chcę stracić osoby na której mi zależy.

Hahaha,
wiesz co? W takiej sytuacji to te kwiaty mogą więcej szkody niż pożytku wyrządzić tongue Bo dziewczyna pomyśli, że je wysyłasz bo jesteś zakochany tongue

10

Nie no tongue odbyliśmy szczerą rozmowę i przeprosiłem za moje zachowanie i stanęło na układzie friends... a kwiaty są po to aby to nie były puste słowa smile Chciałem zrobić coś miłego dla niej! Mogę to jeszcze odwołać...

11

teraz to juz tego nie odwoluj. Wyslij kwiaty i jezeli macie wyjasnione miedzy soba wszystko to nie wyrzadza szkody. Mozesz dodac ewentualnie liscik do kwiatow "w imie przyjazni" czy cos takiego big_smile

12

No i chyba wtopa... postanowiłem to przyśpieszyć i aby dostała dziś te kwiaty o 20!
Dostałem tylko smsa "dzięki" i cisza...

No właśnie smile
Znajomy kiedyś był w podobnej sytuacji...
Powiedz co niby mogła napisać? smile
Dzięki wielkie, są cudowne ...to by było jak zaproszenie do flirtu, do kontynuacji czegoś, czego ona chyba nie chce smile
Na pewno ucieszyła się w pierwszym momencie z kwiatów smile, ale potem zaczęła myśleć...o Boże, wydał tyle kasy na kwiaty...pewnie oczekuje czegoś w zamian, a nawet jeśli nie pomyślała dokładnie tak...zawsze jest świadomość, że wydałeś kase...wiesz, nie każda kobieta czuje się z tym dobrze.
Może po prostu przy najbliższym spotkaniu powiedzieć  "Hej, co u Ciebie ? " i nie wracać do tematu ? smile

14

o ile bedzie jeszcze jakieś spotkanie... sad

15

Ja dostaje często kwiaty i sama wysyłam przez Pocztę Kwiatową właśnie - nie tylko dostaję od osoby ukochanej, ale również od przyjaciół smile W związku z tym jeśli wyjaśniłeś sprawę i czujesz, że to rzeczywiście już przyjaźń tylko, wysyłaj kwiaty - każda kobieta lubi takie gesty smile Musi tylko mieć pewność, że to gest przyjacielski smile

16

Tak jak ktoś wyżej napisał, nie raz jako kobieta wysyłałam przyjaciółką kwiaty w ich urodziny czy też imieniny. To taki miły, niezobowiązujący gest. Osobiście korzystałam z Kwiatowej Przesyłki i byłam bardzo zadowolona. Kwiaty piękne, pachnące i świeżutkie smile

17

To 6-letni wątek .... wątpię, aby jego Autor jeszcze tu zaglądał ...

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Poczta kwiatowa - czy lubicie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024