Trochę podpadłem koleżance
Powiedziała, że potrzebuje czasu i nie chce się spotykać aby troche ochłonęła.
Czy kobiety lubią dostawać kwiaty pocztą kwiatową? Chciałbym wywołać uśmiech na jej twarzy ale nie wiem czy to nie będzie przesada!?
z poczta kwiatowa mam mile wspomniania, bo kiedy moj obecnie byly facet byl za granica a byly walentynki przyslal mi do szkoly bukiet pieknych roz. Kolezanki malo co nie zapadly sie pod ziemie z zazdrosci hehe. Dla mnie jak najbardziej fajny, ciekawy pomysl ![]()
Nie było mi niestety nigdy dane doświadczyć tego ![]()
Aczkolwiek koleżanka się pewnie ucieszy, jeśli Twoje przewinienie nie jest poważne, oczywiście ![]()
Swietny pomysl ! Sama nigdy nie dostalam w taki sposob, napewno by to bylo urocze !
Okej
poczta kwiatowa zamówiona
jutro około 20 dostanie 7 czerwonych róż połączone z 3 słonecznikami... bo one są słoneczne tak jak ona
Przewinienie nie jest jakieś wielkie i mam nadzieję, że to chwyci ją za serce! Zapytałem Was bo ludzie mówią, że to nie jest miłe i oklepane! Mi się jednak wydaje, że rzadko kiedy ktoś takie coś dostaje i efekt niespodzianki może zdziałać cuda!
Okej
poczta kwiatowa zamówiona
jutro około 20 dostanie 7 czerwonych róż połączone z 3 słonecznikami... bo one są słoneczne tak jak ona
Przewinienie nie jest jakieś wielkie i mam nadzieję, że to chwyci ją za serce! Zapytałem Was bo ludzie mówią, że to nie jest miłe i oklepane! Mi się jednak wydaje, że rzadko kiedy ktoś takie coś dostaje i efekt niespodzianki może zdziałać cuda!
Ta...
Chyba Ci co tak mówią to są za bardzo skąpi, żeby wydać kasę (nie oszukujmy się, poczta kwiatowa to dość spory wydatek) i łatwiej im powiedzieć, że to oklepane badziewie ![]()
Kolezanka bedzie wniebowzieta
sukces murowany
ale napisz Nam jutro jak poszlo ![]()
Mam nadzieję, że się uda:/ przyjaźnimy się pół roku i jak to bywa z przyjaźnią serce faceta może oszaleć na punkcie kobiety i traci się kontrolę
Ogólnie miał być układ friends a mi zaczynało wydawać się inaczej i poczułem, że jestem zbyt natrętny i ona się odsuwa... teraz wyluzowałem i mam nadzieję, że po kwiatach jakoś mi to wybaczy. Oby się udało bo nie chcę stracić osoby na której mi zależy.
Mam nadzieję, że się uda:/ przyjaźnimy się pół roku i jak to bywa z przyjaźnią serce faceta może oszaleć na punkcie kobiety i traci się kontrolę
Ogólnie miał być układ friends a mi zaczynało wydawać się inaczej i poczułem, że jestem zbyt natrętny i ona się odsuwa... teraz wyluzowałem i mam nadzieję, że po kwiatach jakoś mi to wybaczy. Oby się udało bo nie chcę stracić osoby na której mi zależy.
Hahaha,
wiesz co? W takiej sytuacji to te kwiaty mogą więcej szkody niż pożytku wyrządzić
Bo dziewczyna pomyśli, że je wysyłasz bo jesteś zakochany ![]()
Nie no
odbyliśmy szczerą rozmowę i przeprosiłem za moje zachowanie i stanęło na układzie friends... a kwiaty są po to aby to nie były puste słowa
Chciałem zrobić coś miłego dla niej! Mogę to jeszcze odwołać...
teraz to juz tego nie odwoluj. Wyslij kwiaty i jezeli macie wyjasnione miedzy soba wszystko to nie wyrzadza szkody. Mozesz dodac ewentualnie liscik do kwiatow "w imie przyjazni" czy cos takiego ![]()
No i chyba wtopa... postanowiłem to przyśpieszyć i aby dostała dziś te kwiaty o 20!
Dostałem tylko smsa "dzięki" i cisza...
No właśnie ![]()
Znajomy kiedyś był w podobnej sytuacji...
Powiedz co niby mogła napisać? ![]()
Dzięki wielkie, są cudowne ...to by było jak zaproszenie do flirtu, do kontynuacji czegoś, czego ona chyba nie chce ![]()
Na pewno ucieszyła się w pierwszym momencie z kwiatów
, ale potem zaczęła myśleć...o Boże, wydał tyle kasy na kwiaty...pewnie oczekuje czegoś w zamian, a nawet jeśli nie pomyślała dokładnie tak...zawsze jest świadomość, że wydałeś kase...wiesz, nie każda kobieta czuje się z tym dobrze.
Może po prostu przy najbliższym spotkaniu powiedzieć "Hej, co u Ciebie ? " i nie wracać do tematu ? ![]()
o ile bedzie jeszcze jakieś spotkanie... ![]()
Ja dostaje często kwiaty i sama wysyłam przez Pocztę Kwiatową właśnie - nie tylko dostaję od osoby ukochanej, ale również od przyjaciół
W związku z tym jeśli wyjaśniłeś sprawę i czujesz, że to rzeczywiście już przyjaźń tylko, wysyłaj kwiaty - każda kobieta lubi takie gesty
Musi tylko mieć pewność, że to gest przyjacielski ![]()
Tak jak ktoś wyżej napisał, nie raz jako kobieta wysyłałam przyjaciółką kwiaty w ich urodziny czy też imieniny. To taki miły, niezobowiązujący gest. Osobiście korzystałam z Kwiatowej Przesyłki i byłam bardzo zadowolona. Kwiaty piękne, pachnące i świeżutkie ![]()
To 6-letni wątek .... wątpię, aby jego Autor jeszcze tu zaglądał ...