Dziwne zachowanie "przyjaciółki" - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Dziwne zachowanie "przyjaciółki"

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Dziwne zachowanie "przyjaciółki"

Hm... Nie wiem od czego zacząć. Może od tego że jestem osobą która trudno nawiązuje znajomość. Przejde już do sensa. Z Justyna znamy sie od małego. Od jakiś 4lat mieliśmy bliższy kontakt. Mówiliśmy sobie wszystko. Razem plakalismy jak były momenty i razem się śmiałysmy. Ale ostatnio zaistniała dziwna sytuacja. Miała jechać ze mną na zakupy. Tydzień wcześniej się umówilysmy ale dzień przed zakupami napisała że źle się czuje i nie wie czy pojedzie. Na drugi dzień jak wstałam napisałam jak się czuje i czy jedziemy. Nie odpisała mi. Ani na drugi dzień nic nie pisala. Później dowiedziałam się od sąsiadki że w dzień jak miała jechać na zakupy jej chłopak był. Nie powiem bo się bardzo wkurzyłam. Nie pisałam nic i nawet jak szłam na busa do szkoły i ona była to nic się nie odezwałam. I ona tak samo. Myślałam że może ktoś jej jakiś głupot nagadał to postanowiłam się jej zapytać jak ja spotkam. Akurat na majówke w miejscowości obok była taka impreza taneczna. Napisałam jej że chce pogadać. Zapytałam o co jej chodzi itp. To mi prosto w oczy powiedziała że to ja przestałam się odzywać. I że żadnych sms nie dostała. Później mi napisała sms czy ma mówić cześć. Powiedziałam że tak że normalnie odpowiem. Ale jak przyszło co do czego to nie mówi. Czeka aż to ja pierwsza powiem. Nie wiem czy kiedyś znowu będziemy mieli lepszy kontakt. Nie mam wielu dobrych koleżanek. A z nią dobrze się dogadywałam. Od miesiąca ma faceta i może dlatego zaczęła mnie olewac. Mam do niej napisać czy dać sobie z nią spokój? Co byście zrobili na moim miejscu?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwne zachowanie "przyjaciółki"

Może nie pisz, tylko zadzwoń, lub osobiście porozmawiaj, może ktoś jej kasuje smsy .... sama nie wiem.

3

Przede wszystkim, to pogadaj z nia twarzą w twarz, a nie odstawiacie jakąś dziecinadę w stylu sms-ów i nieodzywania się. Rozmowa wyjaśni na pewno więcej, wystarczy chcieć, a nie pozostawać w domysłach. To, że była z chłopakiem wiesz od sąsiadki, to na pewno takie pewne źródło? A nawet jak tak, to każdy popełnia błędy i skoro zależy Ci na znajomości z nią, to warto pogadać, spróbować wszystko wyjaśnić.

4

wlasnie gadalam z nia i nie rozumiem dlaczego klamala mi w twarz ze nie dostala sms a ja dostalam raport wiec dostala go

5

może i nie dostała smsa bo kto inny go wcześniej przeczytał?raport świadczy tylko o tym że sms doszedł a nie został przeczytany,sprawdziłam  to ostatnio jak jest właśnie z tymi raportami

6

niestety to ze ktos inny przeczytal to niemozliwe tylko ona ma tel w reku:( dlatego nie rozumiem dlaczego klamie ze nie dostala to dziwna sytuacja

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Dziwne zachowanie "przyjaciółki"

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024