dziwne zachowanie promotora... pomocy :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » dziwne zachowanie promotora... pomocy :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez punka_90 (2012-05-09 21:36:33)

Temat: dziwne zachowanie promotora... pomocy :(

Niedawno skonczyłam cała pracę licencjacka. Jestem na kierunku filologia angielska. Systematycznie dawałam co jakis czas do sprawdzenia czesc pracy (wysyłałam na maila wedle jego życzenia). Zazwyczaj nie miał powazniejszych zastrzeżeń. Ostatnio wysłałam mu juz całosc po dopisaniu zakonczenia i wstepu. Odpisał, że wstep nie jest taki jaki powinien byc, ale widzi ze wiecej nie moze ode mnie nic oczekiwać bo zrobiłam duzo językowych błędów i że w zasadzie nie powinnam ubiegac sie o  dyplom ze względu na 'jezyk' i błedy. No faktycznie wstep napisałam troszke na 'odwal' bo chciałam miec juz z głowy to, ale wczesniej mi wszystko sprawdzał i zawsze było w miare ok.

Jak mam to rozumiec? nie miałam zawsze duzo błedów, zazwyczaj jakies niewielkie albo sam cos poprawiał jak mu zdanie jakies nie pasowało a teraz na koniec takie cos sad Czy po roku pisania pracy, systematycznego oddawania, etc. może teraz mi powiedzieć że np nie dopuści mnie do obrony?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dziwne zachowanie promotora... pomocy :(

oj tak, z promotorami to czasem niezłe jaja są... najzwyczajniej w świecie nie czytał przesyłanych przez Ciebie na bieżąco fragmentów;) albo tylko przeglądał. no a teraz jak masz już całośc to po prostu musiał sprawdzic zanim się pod tym podpisał.

co do Twojego ostatniego pytania: no niestety może Ci tak powiedziec

3

Eee może tylko tak straszy. Oni zawsze myślą,że są bogami. Gwarantuję Ci,że dokładnie tego nie czytał. Bądż milutka,grzeczniutka i popraw pracę. Udobruchasz go tym:-)

4

No własnie on straszy tak czasami, bo koledze raz napisał ze nie dopusci go do egzaminów (jest dziekanem). A wczesniejsze fragmenty sprawdzał dokładnie, bo zawsze miałam wszystko poprawione nawet przecinki. Po prostu za szybko oddałam mu wstep, bo przed wysłaniem dokładnie jeszcze raz nie przeczytałam tego ;/ <glupia> i miałam dużo błedów ;/

5

No właśnie fajne jest to wysyłanie na mejla.... dziewczyno Twój promotor poleciał po łebkach tak jak koleżanka wyżej napisała... pomyśl ile ma osób w grupie? Z danego roku, z danej specjalizacji, a jak jeszcze pracuje na innym wydziale albo innej uczelni i tam tez ma grupy seminaryjne... sam studiując na uniwerku nie jedno widziałem - niby w rozporządzeniu promotor nie może mieć większej grupy niż 20 osób a w praktyce to ciągną sroki za ogon aż miło, ale do rzeczy bo odchodzę od sedna - przesyłasz prace na mejla, najpierw w kawałkach następnie w całości, jak Ty robi w taki sam sposób kolejnych 9 osob - i uważasz że promotorowi chce się za każdym razem siedzieć przed kompem i to wnikliwie czytać, albo siedziec po pracy i u siebie to drukować? Dziewczyno - zawsze oddawaj w formie papierowej jeśli masz coś do sprawdzenia i wymagaj od promotora bo masz takie prawo by na otrzymane materiały nanosil poprawki i swoje sugestie... Czy Cie nie dopuści do obrony? Szczerze to wątpię, bo to nie najlepiej by o nim świadczyło - ale niekoniecznie musi wystawić dobra ocene z pracy...

6

Ja tylko dodam do tego, co powiedziały przedmówczynie, że czasem po prostu trzeba się do czegoś przyczepić, jak nie do treści, do do stylu czy ortografii, żeby nie było, że przepuszcza wszystko jak leci. Głowa do góry smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » dziwne zachowanie promotora... pomocy :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024