związek bez zobowiązań z kolega z klasy czy cos wiecej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » związek bez zobowiązań z kolega z klasy czy cos wiecej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: związek bez zobowiązań z kolega z klasy czy cos wiecej?

Hej, mam 18 lat i chodzę do II klasy liceum. Od początku podoba mi się w klasie pewien chłopak ale do tej pory byliśmy tylko znajomymi z klasy i nie zapowiadało się na nic więcej więc dałam sobie z tym spokój. Ale ostatnio zaczął się sezon 18stek i zrobiło się ciekawie. Z jednej odwiózł mnie do domu, a ja na pożegnanie pocałowałam go w policzek, ale nie tak zwyczajnie po koleżeńsku, tylko trochę konkretniej. W ostatnią sobotę znowu była 18stka, on tez był. Trochę wypiliśmy, ale nie dużo, nie byliśmy pijani i oboje wszystko pamiętamy. Jakoś tak wyszło, ze znaleźliśmy się sami na balkonie. Z początku było zwykłe gadanie, potem on się zbliżył i zapytał czy gdzieś idziemy, że nie będziemy "tego" robić tylko tak o.. Delikatnie mnie próbował dotykać. Trochę pijana byłam więc prawie się zgodziłam ale ostatecznie nigdzie nie poszliśmy. Potem impreza przeniosła się do kuchni, siedzieliśmy obok siebie i on od czasu do czasu delikatnie dotykał mojego kolana. Nic nie było ale zanim odjechał powiedział że jutro do mnie przyjedzie. Następnego dnia się odezwał, trochę pisaliśmy, ale nie przyjechał. Potem w pon. w szkole widziałam  że się na mnie patrzył i uśmiechał, potem jak stałam sama to podszedł i zapytał czy ma przyjechać żebyśmy dokończyli to co zaczęliśmy w sobotę. Powiedziałam że jeżeli chce to może przyjechać. No i przyjechał. Siedzieliśmy w jego samochodzie, potem przenieśliśmy się na tylne siedzenie. Dodam, że jestem dziewicą i pomimo, że mialam kilku chlopaków to żaden nie wsadzał mi reki pod stanik albo w majtki bo nie byłam gotowa. On też jest prawiczkiem. Zaczelismy się calowac, dotykac, początkowo mialam troche oporów ale on jest taki fajny, przystojny, świetnie całuje i ma delkatne ręce, że nie mogłam mu sie oprzec. I chyba mnie troche poniosło. Dotykał moich piersi, ja jego penisa. Chciąl mi wsadzic tez rękę w majtki, ale nie pozwolilam. Powiedział mi tez że mu się podobam, od dawna i moje ciało. Z jednej strony zaczyna mi sie to podobac, a zdrugiej nie chę byc jakąś panienka do towarzystwa. Wiem też że w klasie i szkole nikt się o tym nie dowie. Chciałabym zeby miedzy nami było cos wiecej niz zwykła znajomośc... CIĄGNĄC TO DALEJ CZY ZAKOŃCZYC? CO MYSLICIE?:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: związek bez zobowiązań z kolega z klasy czy cos wiecej?

jak dla mnie to koleś chce sobie pomacać, jeżeli chcesz jakiegoś uczucia między wami to nie pozwól mu więcej na takie rzeczy, bo on zacznie traktować Cię jak przedmiot,a nie jak dziewczynę którą można pokochać, skoro mu się podobasz to niech to inaczej wyrazi a nie poprzez wkładanie ręki w majtki, a z tego co opisałaś chodzi tu wyłącznie o waszą fizyczność. byłam w podobnej sytuacji i teraz mam wyrzuty sumienia,ze nie potrafiłam powiedziec nie,ale czlowiek uczy się na błędach.

3

palulina napisał/a:

jak dla mnie to koleś chce sobie pomacać, jeżeli chcesz jakiegoś uczucia między wami to nie pozwól mu więcej na takie rzeczy, bo on zacznie traktować Cię jak przedmiot,a nie jak dziewczynę którą można pokochać, skoro mu się podobasz to niech to inaczej wyrazi a nie poprzez wkładanie ręki w majtki, a z tego co opisałaś chodzi tu wyłącznie o waszą fizyczność. byłam w podobnej sytuacji i teraz mam wyrzuty sumienia,ze nie potrafiłam powiedziec nie,ale czlowiek uczy się na błędach.

totalnie popieram!!

Może jestem staroświecka (a jestem tylko 2 lata starsza od Ciebie), ale znajomość nie tak powinna się chyba zaczynać... Jeśli Ci naprawdę na nim zależy i myślisz, że może coś z tego wyjdzie to zaprzestań takie gierki i to natychmiast!! Umówcie się na prawdziwą randkę, porozmawiajcie...

No i nie chcę wróżyć tutaj jakiś złych rzeczy, ale jeśli będziecie to kontynuować i jeśli coś się nagle schrzani, pamiętaj, że on może potem rozpowiedzieć w całej waszej klasie i szkole co z Tobą robił, że łatwa itp. Ja bym to na Twoim miejscu przemyślała i była ostrożna!

4

Oj popieram dziewczyny powyżej. Rozegraj to inaczej, a nie przez kontakty cielesne ;>
Jeśli chce od Ciebie coś więcej, to po prostu sprawdź to i wstrzymaj się z tym, że dochodzi między wami do czegoś więcej, bo w końcu naprawdę dojdzie i ( oczywiscie tego nie zycze!!) możesz tego załować. Jeśli mu zalezy, to poczeka i nie będzie się rwał do Twoich majtek przy każdym spotkaniu;)

5

Jeśli chcesz mieć fuck-frienda, to baw się tak dalej, ale jeśli chciałabyś, żeby między Wami było coś więcej, to raczej słabo to widzę.

6

Mysle, ze powinnas podejsc inaczej do tego.

Chlopcy w wieku 18 lat w wiekszosci sa nastawieni na zabawe i luzne relacje. Nic na serio. Na Twoim miejscu odpuscilabym sobie dlatego, ze to nic dobrego nie wniesie do Twojego zycia na pewno nie dojrzala relacje. Jestescie na innych levelach wg mnie. Predzej czy pozniej w takich luznych ukladach pierwsza czy druga strona sie zaangazuje i ktos na tym ucierpi.
Choc jak to wiadomo grzeczne dziewczynki kreca zli chlopcy.

7 Ostatnio edytowany przez anias0402 (2012-05-09 09:46:44)

Popieram, wszyscy macie rację. Pomimo,że mam tylko 19 lat uważam takjak pozostałe dziewczyny.
Paula1369 nie jesteś staroświecka. Krew nie woda i się burzy na widok kogoś na kim nam zależy,ale nie możesz chłopakowi z którym nie jesteś pozwolić się macać. Dziewczyno dorośnij i zastanów się nad konsekwencjami tego.

8 Ostatnio edytowany przez beka (2012-10-23 22:07:09)

mam na imię Sandra , mam 13 lat w wakacje bardzo zbliżyłam się do mojego kolegi ze starej szkoły znam go od zerówki . zaczęło się od tego że byla dyskoteka u nas w remizie i w trakcie dyskoteki gdy mi sie juz znudzilo wyszlam z moimi dwiema kolezankami do budki na przystanek i on tam siedzial ze swoim kolegą moje koleżanki usiadły koo chłopaków a ja nie miałam miejsca . Spytalam sie mojego kolegi dawida czy moge uśąść u niego na kolanach on sie zgodził . kilka dni potem znowu nie bylo gdzie usiąść i siedzialam u dawida na kolanach . gdy rozmawialismy on mówił bardzo cicho i do mojego  ucha kilka kolejnych dni siadałam u nie go na kolanach a on ze mna rozmawial coraz ciszej i ciszej byly momenty kiedy szeptał mi presto do ust ... kilka dni póżniej z kolegami i kolezankami siedzielismy w remizie i on pod pretekstem ze idzie po jabłka spytał sie czy ide z nim bylismy za remiza sami i nie wiem jak ale nagle sie pocałowalismy od tamtej pory do konca wakacji sie z nim codziennie całowalam a jeszcze przed tym zajściu za remiza było ognisko i leżelismy na siania a ja nir chcialam sie pobrudzic i polozyzlam sie na nim bardzo milo mi sie z nim rozmawialo trzymal mnie za reke a potem mnie do domu odprowadzil i odprowadzal mnie tak juz codziennie teraz goy zaczal sie rok szkolny a my chodzimy do innych szkol ja sie z nim nie widuje sad
mam pytanie czy on do mie cos czuje ? czy ja mam sie go o to wprost zapytac ? nie moge przestac o nim myslerc on do mnie codziennie pisze i prosi o spotkanie ale ja niestety nie mam czasu sad przepraszam za błędy ale ja to na szybko pisałam

9

wg mnie nie ma czegos takiego jak ZWIĄZEK bez zobowiązań.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » związek bez zobowiązań z kolega z klasy czy cos wiecej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024