WIOLKA - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: WIOLKA

Mam problem jestem zazdrosna chorobliwie o swojego chlopaka ,myslimy powaznie o naszym zwiazku i niechce go stracic przez wlasna zazdrosc. Nie mam podstaw do jego zdrady jest super facetem i zlota raczka. Mialam problem z pierwszym zwiazkiem po kturym mam dziedzko, chodzilam do prywatnej kliniki na leczenie   ale to nic mi nie pomoglo poniewaz bylam caly czas zdradzana, oszukiwana i wykorzystywana a teraz nie moge sie tego pozbyc i boje sie stracic chlopaka na kturym mi bardzo zalezy i obecnie jestem z nim, wiem ze on dlugo takiego napiecia nie wytrzyma i go strace doradzcie mi co mam zrobic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: WIOLKA

No to chyba pozostaje nadal psycholog bądź anielska cierpliwość chłopaka i z jego strony 100ki zapewnień ...iż jest tylko Twój smile
Gdy się czujemy w związku pewnie ...nie mamy aż tak wielu podstaw do zazdrości. Odrobina jest ok. wink

3

wiolka300 napisał/a:

Mam problem jestem zazdrosna chorobliwie o swojego chlopaka ,myslimy powaznie o naszym zwiazku i niechce go stracic przez wlasna zazdrosc. Nie mam podstaw do jego zdrady jest super facetem i zlota raczka. Mialam problem z pierwszym zwiazkiem po kturym mam dziedzko, chodzilam do prywatnej kliniki na leczenie   ale to nic mi nie pomoglo poniewaz bylam caly czas zdradzana, oszukiwana i wykorzystywana a teraz nie moge sie tego pozbyc i boje sie stracic chlopaka na kturym mi bardzo zalezy i obecnie jestem z nim, wiem ze on dlugo takiego napiecia nie wytrzyma i go strace doradzcie mi co mam zrobic?

4

Musisz się wyciszyć, uspokoić. Twój facet na pewno Cię kocha i chce być z Tobą, więc nie miej obaw, ze coś się stanie. Daj się ponieść miłości, a nie zmartwieniom. Może trochę relaksu, typu masaże, czy nawet joga wink ew jakaś wyciszająca muzyka, takie mało skomplikowane, bo to nie psycholog, ale trzeba sobie pomagać jakos.:)

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024