Jak wstawić zdjęcie? Potrzebuję porady modowej:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jak wstawić zdjęcie? Potrzebuję porady modowej:)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jak wstawić zdjęcie? Potrzebuję porady modowej:)

jak wstawić zdjęcie? potrzebuje porady modowej:) a nie bardzo wiem jak mam wstawić zdjęcie do pytania

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak wstawić zdjęcie? Potrzebuję porady modowej:)
mala1219 napisał/a:

jak wstawić zdjęcie? potrzebuje porady modowej:) a nie bardzo wiem jak mam wstawić zdjęcie do pytania

mala1219 napisał/a:

A więc tak:
1. Najpierw ściągnij zdjęcie na komputer (w formacie .JPG)
2. Otwórz program www.imageshack.us
3. W pierwszym okienku od góry masz taką ikonkę folderem- Browse. Kliknij ją, wyszukaj plik który chcesz   
    wstawić. Następnie kliknij na ten plik dwukrotnie i kliknij na niebieską ikonkę na dole- PRZEŚLIJ TERAZ.
    Obrazek się załaduje. Gdy otworzy ci się nowe okienko, po lewej stronie masz taką tabelkę- Linki do   
    udostępnienia Twojego obrazu:
i pod spodem masz 6 linków. Skopiuj link z okienka KOD FORUM i   
    wklej do posta w którym chcesz umieścić zdjęcie,
    z tego linku wycinasz wszystko co jest przed [img] i po [/img].
    Zostaje Ci sam link, który wyświetli się jako zdjęcie smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jak wstawić zdjęcie? Potrzebuję porady modowej:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024