Żylaste ręce :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

Temat: Żylaste ręce :)

Witajcie drogie Panie smile

Zastanawia mnie następująca sprawa: jak odbieracie, Panie, tzw. żylaste ręce u facetów?

? Coś okropnego, dyskwalifikującego faceta na starcie;
? jest, bo jest (neutralnie), nie przeszkadza;
? coś fajnego, ciekawego smile

Zapraszam do dyskusji.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Żylaste ręce :)

Uwielbiam żylaste ręce roll Mój facet ma żyły na rękach i uwielbiam dotykać je opuszkami palców smile

3

Dla mnie jest to coś pociągającego smile

4

A dla mnie żylaste ręce nie działają, podchodzę to tego neutralnie, obojętnie. Może mieć, a może nie mieć.
Dla mnie nie liczą się takie drobiazgi tylko to, co człowiek sobą prezentuje i jaki jest wobec mnie i innych.

5

To nie jest tak źle, jak myślałem smile Dzięki za odpowiedzi! Oczywiście kobiet jest dużo na ziemi, a co za tym idzie, wiele różnych zdań na ten temat; jedne lubią, drugim jest to obojętne.

Wasze odpowiedzi satysfakcjonują mnie ? buźka! big_smile

6

mordismon jak rozumiem jesteś posiadaczem fantastycznych, żylastych rąk roll big_smile

7 Ostatnio edytowany przez mordismon (2012-04-27 16:02:25)

Jestem, jestem ? owszem big_smile Choć wolałbym ich nie mieć, nic na to nie poradzę smile Ostatnio oglądałem fotki, gdzie nawet piękna Angelina Jolie ma widoczne żyły na rączkach.

Trzeba z tym jakoś żyć, wiadomo, nie wszystkim się to podoba, ale mam nadzieję, że to wyjąteczki wink Spotkałem może dwie dziewczyny, które mi to wprost powiedziały. I jak na razie dwie, którym się podobały te żylaste ręce, reszcie widać jest to obojętne ;P Ale za to mam zadbane dłonie i długie paluszki wink

8

Ja też do tego podchodze obojętnie, jakoś nigdy nie przykładałam na to nawet uwagi czy facet ma żylaste ręce czy też nie, nawet myślę, że jakbym nie lubiała a mój facet je miał to przywykłabym bo to przecież nie jest jakiś tam wielki defekt.

9

Kochane jesteście big_smile

10

Mi się takie baaardzo podobają smile

11 Ostatnio edytowany przez Izuniaaa (2012-04-28 11:00:06)

Nie bardzo mi się to podoba, ponieważ przeważnie żylaste ręce mają chudzielce, a ja lubię rosłych facetów.

12 Ostatnio edytowany przez flores18261 (2012-04-28 19:44:23)

Dla mnie nie liczą się takie drobiazgi tylko to, co człowiek sobą reprezentuje i jaki jest wobec mnie i otaczających go ludzi wokół smile Ale w Szkole Podstawowej pamiętam jak moja wychowawczyni miała takie ręce nie podobały mi się wtedy bo dziwnie to co prawda wygląda ale trzeba z tym żyć . Jeszcze sobie coś przypomniałam pewien mój dobry znajomy z dawnych lat mówił mi , że ma penisa żylastego i też mi zadał pytanie co o tym sądzę wtedy mu odpowiedziałam , że chyba bym tego nie zaakceptowała... Nie jestem wybredna ale mnie też nikt nie traktuje ( chyba takie mam odczucia  ) poważnie jak tylko słyszy , że mam wadę wzroku a ta wada wzroku nie przeszkadza mi w codziennym życiu.

13

Izuniaaa napisał/a:

...przeważnie żylaste ręce mają chudzielce, a ja lubię rosłych facetów...

Tu się nie zgodzę smile Sam do chudzielców się nie zaliczam i jestem dość rosłym egzemplarzem, a są takie momenty, że żyły na moich rękach/ramionach sprawiają wrażenie jakby miały za chwilę rozerwać skórę i wyskoczyć na zewnątrz tongue
W moim przypadku jest to efekt przemęczenia (np. po treningu czy pracy ) i sam muszę przyznać, że zbyt atrakcyjnie się to nie prezentuje, ale cóż poradzić smile
Mam kumpla o którym można śmiało powiedzieć że jest "cieniem człowieka", a mimo wszystko nie widać u niego żył.
Jeszcze się nie spotkałem aby ktoś zwracał uwagę na żyły na rękach big_smile

14

Dla mnie raczej pociągające wink. Mój facet ma ich wiele na rękach. Dla odmiany moje są niewidoczne i nawet przy pobieraniu krwi jest często problem, bo biorę piąstką, biorę, a pielęgniarce i tak ciężko trafić w żyłę.. albo nie leci krew z tej żyły chwilowo tongue.

15

dla mnie to jakoś neutralne. nie przeszkadza, bo nie zwracam na to szczególnej uwagi. są to są. nie to nie wink
i pierwszy raz się spotykam z tym, że ktoś o to pyta wink

truskaweczko powiem Ci, że ja jak oddaję krew to też zwykle na chybił trafił pielęgniarki kłują igłami big_smile

16

Etam piękna Angelina, przeciętna. Akurat u kobiet to już większy minus wg mnie, u mężczyzn nawet ładne. Zobacz ile dziewczyn to lubi. Tak naprawdę takie drobne rzeczy nie są istotne więc nie wiem dlaczego tak się przejmowałeś smile

17

No właśnie widzę, ile kobiet to lubi, co mnie pozytywnie zaskoczyło smile Powiem szczerze, że dzięki temu zmieniłem przekonanie i sam polubiłem moje rączki big_smile Dzięki Wam, laski, za świetną dyskusję ? po raz kolejny przekonałem się, że można do Was walić jak w dym wink

@Izuniaaa Nie jestem jakimś chudzielcem, ale szczupłym, wysokim, wysportowanym facetem, owszem wink Wobec czego posiadasz błędne przekonanie ? kulturyści też są przeważnie chudzielcami? bo przecież żył u nich dostatek ; )

18

Od kogoś słyszałem że tzw. "żylaste" ręce, nogi biorą się stąd, że zbite mięśnie wypychają je co przekłada się na taki a nie inny wygląd. Ja osobiście rówież mam żylaste ręce i nogi, dla mnie to komplement bo świadczy o tym, że sport i ruch nie jest mi obcy.

19

ja słyszałam, że palaczom też tak wychodzą big_smile
ale to raczej nie prawda, bo znam palaczy, którzy tak nie mają, ale i takich którzy mają, ale to może być z innego powodu. bądź co bądź, niewiele z tych palaczy z takimi rękoma uprawia sport smile

20

z uprawianiem sportu bym tego nie łączyła, bo akurat osoby które znam z żylastymi łapkami nie uprawiają go wcale. No chyba że jazda na rowerze 1-2 w tygodniu i wychodzenie 3 razy w tygodniu po bułki do sklepu to dla Was "uprawianie sportu" wink

21

Sport u mnie to: pompki, ćwiczenia z hantelkami / siłownia, ale też bieganie smile Jednak w moim przypadku raczej odziedziczyłem to ? od dziadka wink

22

Z autopsji wiem, że sportowcy u których masa mięśniowa wcale nie chce rozwijać się wszerz a zbija się na "kamień" sprawia, że te żyły wychodzą na zewnątrz. Znam przypadki ludzi, którzy mają właśnie takie niepozorne mięśnie z "pełzającymi" po nich żyłami i chyba sekret ich tężyzny tkwi właśnie w dużej liczbie wyraźnych żył na ciele.

23

To znaczy,że facet nie jest tłusty big_smile

24

Mi sie to nie podoba, no niestety tak mam, ze mnie to nieco odraza, ale na pewno nie odrzycilabym z tego powodu mezczyzny:). Na pewno nauczylabym sie to akceptowac albo zwyczajnie nie zwracac uwagi. Poza tym czesto mezczyzni maja takie rece, np od ciezkiej pracy, wysilku.

25

Żyły jak żyły - każdy ma, nie zwracam na to uwagi, ale... Dywan na torsie i brzuchu <3 nie ma nic lepszego, niż miękki, ciepły misiek do przytulania ;3

26 Ostatnio edytowany przez Kawencja (2012-06-05 14:52:04)

Rozeta napisał/a:

Żyły jak żyły - każdy ma, nie zwracam na to uwagi, ale... Dywan na torsie i brzuchu <3 nie ma nic lepszego, niż miękki, ciepły misiek do przytulania ;3

Zgodze sie w 100%, dywan jest super, ale zgrabna raczka z zylami tez OK;)
Mniam!:)

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024