Kto chce popisać listy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Kto chce popisać listy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Kto chce popisać listy?

Witam moje drogie Panie smile Szukam chętnych na pisanie listów w formie papierowej. Nie interesuje mnie wiek, zawód ani miejscowość, chciałabym po prostu tak jak za dawnych lat popisać z kimś i czekać z niecierpliwością na kopertę! smile
Kilka słów o mnie: mam męża, mam bobaska 8-miesięcznego, studiuję, nie pracuję. Lubię podróże, konie, dobrą książkę i dobry film. Ogólnie wszystko mnie interesuje i mogę o wszystkim pisać. Czy ktoś chętny? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kto chce popisać listy?

Jeeeny, uwielbiałam i uwielbiam listy *.* Ale nie wiem czy w dzisiejszych czasach odważyłabym się podać adres obcej osobie...;/

3 Ostatnio edytowany przez Inori (2012-04-27 15:19:05)

Ja też uwielbiam pisać listy. Ale podawać adres obcej osobie? Nigdy.

4

Właśnie tutaj powstaje moim zdaniem problem, bo jak z kimś pisać listy, skoro nie zna się adresu? Wiadomo, pozostają znajomi, ale ja osobiście wśród nich nie mam nikogo, z kim mogłabym popisać.

5

Witaj! Jest wyjście. Można pisać na adres skrytki pocztowej. Trzeba na poczcie otworzyć sobie skrytkę i pisać na taki adres, anonimowo. Ja jestem na tym forum, gdyż też szukam przyjaciół, kogoś z kim mogłabym pogadać. Jestem zamężna, ale nie mam swojej rodziny, a znajomi się "wykruszyli". Lecz wolałabym pisać na forum. Pozdrawiam.

6

Uwielbiam pisać listy . Kilka lat temu pisałam z koleżanką ze Szkoły ale mam straszny brzydki charakter pisma trudno coś odczytać , moja koleżanka twierdziła zawsze , że mam ładne pismo w Szkole pożyczali zeszyty nawet odrabiałam lekcje śp bratu i znajomym. Ale od kiedy weszły telefony to wolę pisać SMSy raz , że szybko a dwa wygoda, obecnie wysyłam tylko kartki na święta.

7

Ja już nawet kartek nie wysyłam, bo tez przecież przez telefon mozna zyczenia świąteczne wysłać.

8

msmonika napisał/a:

Ja już nawet kartek nie wysyłam, bo tez przecież przez telefon mozna zyczenia świąteczne wysłać.

Ale to już nie to samo nie ma tej magii .

9

msmonika napisał/a:

Witam moje drogie Panie smile Szukam chętnych na pisanie listów w formie papierowej. Nie interesuje mnie wiek, zawód ani miejscowość, chciałabym po prostu tak jak za dawnych lat popisać z kimś i czekać z niecierpliwością na kopertę! smile
Kilka słów o mnie: mam męża, mam bobaska 8-miesięcznego, studiuję, nie pracuję. Lubię podróże, konie, dobrą książkę i dobry film. Ogólnie wszystko mnie interesuje i mogę o wszystkim pisać. Czy ktoś chętny? smile

Moi koledzy z więzień są bardzo chętni żeby popisać z dziewczynami z wolności smile chce ktoś do nich adres?

10

Fajnych masz kolegów smile

11 Ostatnio edytowany przez Catwoman (2012-05-02 18:02:39)

listy??! chybaś oszalała big_smile

Haha dziewczyny!:D widzę że każdy ma już wysypkę na pytanie o adres big_smile taaaaak ochrona danych osobowych jest w dzisiejszych czasach strzeżona pilniej niż złoto w sejfie.

Ja lubie listy czytać, pisałam już w zyciu miliardy, naprawdę....ale nie mam ani czasu ani cierpliwości ,wolę maila.

12

To prawda.... listy pisane na papierze mają w sobie coś niesamowitego.... a z drugiej strony podanie komuś swojego adresu.... dzięki internetowi można to obejść i pisząc e-maile nadal zachować bezpieczną anonimowość.... ale czy naprawdę o to chodzi w listach?.... można pisać e-maile i smsy... ale trzymając przed sobą zamkniętą kopertę nie ma takich emocji jak w przypadku smsa czy e-maila....
Osobiście preferuje starodawne listy.... lubię pisać, lecz niestety w dzisiejszych czasach się tego nie robi za często... W dodatku, aby dowiedzieć się czy ktokolwiek jeszcze pisze dotarłem tu... niewiele rezultatów nawet google posiadał... przynajmniej tych sensownych.....

pozdrawiam....

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Kto chce popisać listy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024