Witam moje drogie Panie
Szukam chętnych na pisanie listów w formie papierowej. Nie interesuje mnie wiek, zawód ani miejscowość, chciałabym po prostu tak jak za dawnych lat popisać z kimś i czekać z niecierpliwością na kopertę! ![]()
Kilka słów o mnie: mam męża, mam bobaska 8-miesięcznego, studiuję, nie pracuję. Lubię podróże, konie, dobrą książkę i dobry film. Ogólnie wszystko mnie interesuje i mogę o wszystkim pisać. Czy ktoś chętny? ![]()
Jeeeny, uwielbiałam i uwielbiam listy *.* Ale nie wiem czy w dzisiejszych czasach odważyłabym się podać adres obcej osobie...;/
3 2012-04-27 15:17:32 Ostatnio edytowany przez Inori (2012-04-27 15:19:05)
Ja też uwielbiam pisać listy. Ale podawać adres obcej osobie? Nigdy.
Właśnie tutaj powstaje moim zdaniem problem, bo jak z kimś pisać listy, skoro nie zna się adresu? Wiadomo, pozostają znajomi, ale ja osobiście wśród nich nie mam nikogo, z kim mogłabym popisać.
Witaj! Jest wyjście. Można pisać na adres skrytki pocztowej. Trzeba na poczcie otworzyć sobie skrytkę i pisać na taki adres, anonimowo. Ja jestem na tym forum, gdyż też szukam przyjaciół, kogoś z kim mogłabym pogadać. Jestem zamężna, ale nie mam swojej rodziny, a znajomi się "wykruszyli". Lecz wolałabym pisać na forum. Pozdrawiam.
Uwielbiam pisać listy . Kilka lat temu pisałam z koleżanką ze Szkoły ale mam straszny brzydki charakter pisma trudno coś odczytać , moja koleżanka twierdziła zawsze , że mam ładne pismo w Szkole pożyczali zeszyty nawet odrabiałam lekcje śp bratu i znajomym. Ale od kiedy weszły telefony to wolę pisać SMSy raz , że szybko a dwa wygoda, obecnie wysyłam tylko kartki na święta.
Ja już nawet kartek nie wysyłam, bo tez przecież przez telefon mozna zyczenia świąteczne wysłać.
Ja już nawet kartek nie wysyłam, bo tez przecież przez telefon mozna zyczenia świąteczne wysłać.
Ale to już nie to samo nie ma tej magii .
Witam moje drogie Panie
Szukam chętnych na pisanie listów w formie papierowej. Nie interesuje mnie wiek, zawód ani miejscowość, chciałabym po prostu tak jak za dawnych lat popisać z kimś i czekać z niecierpliwością na kopertę!
Kilka słów o mnie: mam męża, mam bobaska 8-miesięcznego, studiuję, nie pracuję. Lubię podróże, konie, dobrą książkę i dobry film. Ogólnie wszystko mnie interesuje i mogę o wszystkim pisać. Czy ktoś chętny?
Moi koledzy z więzień są bardzo chętni żeby popisać z dziewczynami z wolności
chce ktoś do nich adres?
Fajnych masz kolegów ![]()
11 2012-05-02 18:00:25 Ostatnio edytowany przez Catwoman (2012-05-02 18:02:39)
listy??! chybaś oszalała ![]()
Haha dziewczyny!:D widzę że każdy ma już wysypkę na pytanie o adres
taaaaak ochrona danych osobowych jest w dzisiejszych czasach strzeżona pilniej niż złoto w sejfie.
Ja lubie listy czytać, pisałam już w zyciu miliardy, naprawdę....ale nie mam ani czasu ani cierpliwości ,wolę maila.
To prawda.... listy pisane na papierze mają w sobie coś niesamowitego.... a z drugiej strony podanie komuś swojego adresu.... dzięki internetowi można to obejść i pisząc e-maile nadal zachować bezpieczną anonimowość.... ale czy naprawdę o to chodzi w listach?.... można pisać e-maile i smsy... ale trzymając przed sobą zamkniętą kopertę nie ma takich emocji jak w przypadku smsa czy e-maila....
Osobiście preferuje starodawne listy.... lubię pisać, lecz niestety w dzisiejszych czasach się tego nie robi za często... W dodatku, aby dowiedzieć się czy ktokolwiek jeszcze pisze dotarłem tu... niewiele rezultatów nawet google posiadał... przynajmniej tych sensownych.....
pozdrawiam....